Nenehne slabosti

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Trischa
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 11. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Trischa » 17. Feb. 2013 18:26

Živijo, jaz pa imam en problem.

Zadnje tri dni mi je nenehno slabo. Zjutraj, popoldan, zvečer, po vsakem obroku, ko se zbudim, ponoči itd. To prav takšna slabost v želodcu, imam občutek kot da bom bruhala vendar ne. Če kaj pojem se morem iti takoj uleč, ker mi je preveč slabo, da bi lahko funkcionirala, ko pa vzamem tableto (nalgesin ali lekadol) je boljše vendar samo za kaki 2 urci.
Nisem noseča, ker sem pred 2 dnevoma dobila menstruacijo, sem pa tudi brala, da nekatere ženske kljub temu da so noseče imajo menstruacijo.

Skratka je imel že kdo podoben problem in kaj naj naredim?

Že vnaprej hvala za vse odgovore.

LP Patricija.
Uporabniški avatar
delfinchek
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 3. 6. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a delfinchek » 17. Feb. 2013 18:51

Pojdi k dr.
Ženske, ki so noseče nimajo menstruacije. Lahko imajo krvav izcedek, ki ga zamenjajo za menstruacijo.
Trischa
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 11. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Trischa » 17. Feb. 2013 19:00

Sam potem nebi menstruacija trajala tako dolgo kot ponavadi, isto močna itd? potem bi ja bila v manjših "količinah"?
Uporabniški avatar
Little fairy
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 7. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Little fairy » 18. Feb. 2013 9:30

Nekatere imajo menstruacijo med nosečnostjo, vendar so to izjemno redki primeri.

Pomoje ti je slabo zaradi menstruacije. Proti slabosti bi ti mogoče pomagal ingver, nikakor pa ne tbl proti bolečinam in vročini, kot sta nalgesin in lekadol.

Če menstruacijo spremljajo bolečine, znajo tud te povzročat siljenje na bruhanje.

Upam, da ti je danes že bolje :)
"Sanje vsakomur od nas dovolijo, da smo tiho in varno nori vsako noč svojega življenja"

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov