Operacija oči in menstruacija
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 13 prispevkov
• Stran 1 od 1
- funny baby
- Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 9. 2008
V Ponedeljek imam operacijo skiljenja, ja koncno
(v nedeljo bom sprejeta v bolnico).
Zdaj pa me nekaj zanima, ce kdo ve. Namrec jutri oziroma pojutrisnjem bi morala dobit menstruacijo. Ce ne bo zamujala, bo tako do nedelje ze skoraj konec - upam, da bo tako.
Ce pa bi zamujala se lahko zgodi, da jo dobim ravno v bolnici... je to kaj narobe glede operacije, anestezije ali cesarkoli? Morda zaradi tega ne bi bila operirana?
Hvala!

Zdaj pa me nekaj zanima, ce kdo ve. Namrec jutri oziroma pojutrisnjem bi morala dobit menstruacijo. Ce ne bo zamujala, bo tako do nedelje ze skoraj konec - upam, da bo tako.
Ce pa bi zamujala se lahko zgodi, da jo dobim ravno v bolnici... je to kaj narobe glede operacije, anestezije ali cesarkoli? Morda zaradi tega ne bi bila operirana?
Hvala!
- funny baby
- Komunikatorka
Hvala vama. Ja, saj sem že veckrat slisala, da to ni ovira, prav tako pa, da ne smes imeti menstruacije. Samo je verjetno odvisno tudi od operacije same in dolzine operacije. Sem slisala, da ko imas M se ti kri ne strjuje tako hitro, ali nekaj takega, in je potem za kake vecje operacije, kjer je mozna tudi krvavitev operiranega mesta misljeno, da ne smes imet M.
Ce pa kdo se kaj vec ve pa dobrodosli odgovori
Ce pa kdo se kaj vec ve pa dobrodosli odgovori

- funny baby
- Komunikatorka
Se nekaj bi vprasala. Verjetno ima katera ze izkusnje z operacijami v splosni anesteziji. Zanima me, ce je res pacient na operacijski mizi popolnoma gol? Niti spodnjih hlack nima na sebi? To sem danes prvic slisala.
-
cdefgahc - Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 3. 2010
meni so pred enim letom operirali koleno. res je, med operacijo moras biti gol, a imas haljo.
tud men se je zgodilo, da sem imela ravno v tistem casu menstruacijo. to sem povedala medicinski sestri ze nekaj ur prej, povedala je zdravniku in on je odobril, da imam lahko oblecene spodnje hlacke.
tud men se je zgodilo, da sem imela ravno v tistem casu menstruacijo. to sem povedala medicinski sestri ze nekaj ur prej, povedala je zdravniku in on je odobril, da imam lahko oblecene spodnje hlacke.
- funny baby
- Komunikatorka
cdefgahc napisal/-a:meni so pred enim letom operirali koleno. res je, med operacijo moras biti gol, a imas haljo.
Pa si imela tampon ali vlozek?
Nekje sem brala eno podobno temo, pa so takole laicna mnenja ful deljena. Eni pravijo, da tampona sploh ne smes imet, drugi, da je najbolje, da imas tampon.
Pa saj te vejretno ne pregledajo kaj imas obleceno? Oziroma kaj imajo spodnje hlacke veze z operacijo skiljenja, oziroma kako naj bi spodnje hlacke motile operacijo oziroma anestezijo?
Saj bom vse tudi vprasala, ko bom tam, vendar bom sla bolj sproscena tja, ce bom slisala kaksne izkusnje in bom vedela vsaj priblizno kaj lahko pricakujem

- funny baby
- Komunikatorka
Dejte kej napisat... Mene je straaah
sem v bolnici in je ful dolgcas. Zjutri imam operacijo. Nic se ne vem ob kateri uri, kdaj to povejo? A kar pridejo pa gremo al kako? Al imas kaj casa, da se 'pripravis'?

- Nyree
- Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 10. 2010
Jaz sem tudi imela že nekaj operacij na očeh. VEDNO sem imela hlačke gor, pa tudi haljo. Si pa res brez modrčka, ker ti merijo pulz in to, pa tudi, če bi šlo kaj narobe, da se ne bi še s tem ukvarjali. Spodnjice pa niso noben problem 

- funny baby
- Komunikatorka
Evo pa je za mano
Pa ni bilo nic strasnega
Sam tisto cakanje... Zbudil so nas ob 6h zjutri, pa recejo pocas se zrihtite,pa se res pooocas zrihtas pa se kar cakas. Bila sem prva na vrsti pa sem bila konec, ko so kosilo delili. Pa mislim, da ni bila dolga operacija, daljse je bilo cakanje.

Prvi neprebran prispevek • 13 prispevkov
• Stran 1 od 1
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov