Operacija oči in menstruacija

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

funny baby
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 9. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a funny baby » 13. Nov. 2012 12:29

V Ponedeljek imam operacijo skiljenja, ja koncno :) (v nedeljo bom sprejeta v bolnico).
Zdaj pa me nekaj zanima, ce kdo ve. Namrec jutri oziroma pojutrisnjem bi morala dobit menstruacijo. Ce ne bo zamujala, bo tako do nedelje ze skoraj konec - upam, da bo tako.
Ce pa bi zamujala se lahko zgodi, da jo dobim ravno v bolnici... je to kaj narobe glede operacije, anestezije ali cesarkoli? Morda zaradi tega ne bi bila operirana?
Hvala!
Uporabniški avatar
punkie_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 4. 2006
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a punkie_ » 13. Nov. 2012 14:45

najbol pametno bi bilo, da pokličeš tja in vprašaš
Uporabniški avatar
schpeltza
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 28. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a schpeltza » 13. Nov. 2012 16:41

Mislim, da to nebi smela biti ovira ampak kot ti je že moja predhodnica rekla - pokliči in se pozanimaj.
"Nicht die Schönheit entscheidet, wen wir lieben, sondern die Liebe entscheidet, wen wir schön finden." (Sophia Lauren)
funny baby
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a funny baby » 13. Nov. 2012 16:52

Hvala vama. Ja, saj sem že veckrat slisala, da to ni ovira, prav tako pa, da ne smes imeti menstruacije. Samo je verjetno odvisno tudi od operacije same in dolzine operacije. Sem slisala, da ko imas M se ti kri ne strjuje tako hitro, ali nekaj takega, in je potem za kake vecje operacije, kjer je mozna tudi krvavitev operiranega mesta misljeno, da ne smes imet M.
Ce pa kdo se kaj vec ve pa dobrodosli odgovori :)
funny baby
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a funny baby » 15. Nov. 2012 15:59

Se nekaj bi vprasala. Verjetno ima katera ze izkusnje z operacijami v splosni anesteziji. Zanima me, ce je res pacient na operacijski mizi popolnoma gol? Niti spodnjih hlack nima na sebi? To sem danes prvic slisala.
Uporabniški avatar
schpeltza
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 28. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a schpeltza » 15. Nov. 2012 17:29

Kolikor jaz vem imaš haljo gor. Pa spodnje hlačke vrjetno tudi lahko imaš. Saj pa te ne operirajo tam spodaj.
"Nicht die Schönheit entscheidet, wen wir lieben, sondern die Liebe entscheidet, wen wir schön finden." (Sophia Lauren)
Uporabniški avatar
cdefgahc
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 3. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a cdefgahc » 15. Nov. 2012 18:19

meni so pred enim letom operirali koleno. res je, med operacijo moras biti gol, a imas haljo.
tud men se je zgodilo, da sem imela ravno v tistem casu menstruacijo. to sem povedala medicinski sestri ze nekaj ur prej, povedala je zdravniku in on je odobril, da imam lahko oblecene spodnje hlacke.
funny baby
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a funny baby » 15. Nov. 2012 19:38

cdefgahc napisal/-a:meni so pred enim letom operirali koleno. res je, med operacijo moras biti gol, a imas haljo.
tud men se je zgodilo, da sem imela ravno v tistem casu menstruacijo. to sem povedala medicinski sestri ze nekaj ur prej, povedala je zdravniku in on je odobril, da imam lahko oblecene spodnje hlacke.

Pa si imela tampon ali vlozek?
Nekje sem brala eno podobno temo, pa so takole laicna mnenja ful deljena. Eni pravijo, da tampona sploh ne smes imet, drugi, da je najbolje, da imas tampon.
Pa saj te vejretno ne pregledajo kaj imas obleceno? Oziroma kaj imajo spodnje hlacke veze z operacijo skiljenja, oziroma kako naj bi spodnje hlacke motile operacijo oziroma anestezijo?
Saj bom vse tudi vprasala, ko bom tam, vendar bom sla bolj sproscena tja, ce bom slisala kaksne izkusnje in bom vedela vsaj priblizno kaj lahko pricakujem :)
funny baby
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a funny baby » 18. Nov. 2012 19:24

Dejte kej napisat... Mene je straaah :D sem v bolnici in je ful dolgcas. Zjutri imam operacijo. Nic se ne vem ob kateri uri, kdaj to povejo? A kar pridejo pa gremo al kako? Al imas kaj casa, da se 'pripravis'?
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 18. Nov. 2012 19:26

Meni so zjutraj povedali samo - "gremo". Verjetno da se nisem preveč psihirala tisto uro prej, kot sem pričakovala da mi bodo povedali.
Drugače pa- držim pesti, da se dobro izteče in da boš hitro ok :)
The world is as you are.
Nyree
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 10. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Nyree » 19. Nov. 2012 16:07

Jaz sem tudi imela že nekaj operacij na očeh. VEDNO sem imela hlačke gor, pa tudi haljo. Si pa res brez modrčka, ker ti merijo pulz in to, pa tudi, če bi šlo kaj narobe, da se ne bi še s tem ukvarjali. Spodnjice pa niso noben problem :lol:
funny baby
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a funny baby » 19. Nov. 2012 18:59

Evo pa je za mano :) Pa ni bilo nic strasnega :) Sam tisto cakanje... Zbudil so nas ob 6h zjutri, pa recejo pocas se zrihtite,pa se res pooocas zrihtas pa se kar cakas. Bila sem prva na vrsti pa sem bila konec, ko so kosilo delili. Pa mislim, da ni bila dolga operacija, daljse je bilo cakanje.
dot
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a dot » 19. Nov. 2012 19:42

Jupi, super, da je za tabo :gut:

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov