Pregled dojk

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Brina/
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 6. 9. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Brina/ » 06. Sep. 2012 10:05

Drage moje,

mene pa zanima, če si strokovno pregledujete dojke. Veliko sem posrfala in videla, da je pri nas zelo aktualna metoda Breastscan, primerna tudi za mlajše ženske. Izvajajo jo na treh lokacijah v SLO, klik
Zadevo priporoča tudi slavni dr. Pušenjak :)
Poznate? Je bila katera?

Pozdravček!
mala_blondinka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 10. 5. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a mala_blondinka » 20. Sep. 2012 20:35

Jaz sem bila na pregledu dojk pri njih.
V Ljubljani imajo ordinacijo v Črnučah.

Ker sem na prsih zatipala zatrdino in je bila moja osebna zdravnica na dopustu sem se odločila da odidem k njim na pregled.
Sam pregled je neboleč, stane 70€, vsaki naslednji pregled se plača po polovični ceni.
Preglede delajo nekako 10. dni po prvem dnevu menstruacije, pokličeš ji na prvi, drugi dan menstruacije in se naročiš (tako nekako, nisem prepričana).

Vendar ko sem prišla k svoji zdravnici, z njihovim izvidom, mi je ta rekla da ona tu nič ne razume in da naša medicina tega ne priznava........
Potem pa sem morala na pregled dojk pri nas na Metelkovo in potem še na U.Z da smo izvedeli za kaj se gre smo potrebovali 2. do 3.mesece.

Ni mi žal, da sem šla in plačala, ker so me pomirili in mi razložili da ni najhuje. Vsekakor pa se mi zdi da preveč zaračunavajo ta pregled, glede na to da ga naša medicina ne priznava in da ti ne morejo točno povedati za kaj se gre. Ampak o.k za duševni mir pa se tudi splača.

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov