Bioenergetik
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Tamala` - Kofetarica
- Na forumu od: 31. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
Izkušenj z bioenergetiki nimam, to kar slišim okoli je pa ravno 50/50 tko da ne vem če bi jim zaupala...
bolj zaupam osebam, ki ponujajo Reiki ker sem s tem le malo bolj seznanjena kot pa z dejansko bioenergijo..
Jah ni kej .. bo treba probat.
Sicer pa prijetna meditacija in joga nadomestita bioenergetika
bolj zaupam osebam, ki ponujajo Reiki ker sem s tem le malo bolj seznanjena kot pa z dejansko bioenergijo..
Jah ni kej .. bo treba probat.
Sicer pa prijetna meditacija in joga nadomestita bioenergetika
-
dragon_fly - Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 9. 2004
mislim da je to kao placebo. če verjameš pol deluje... če ne... in ne vem kakšnih bolezni si itak ne murš tko zdravit, ti vedno povejo, da če maš zdravniško terapijo je ne smeš opustit...
če ti zmanka vseh drugih rešitev se pač oprimeš tazadne bilke .. :ertrink:
če ti zmanka vseh drugih rešitev se pač oprimeš tazadne bilke .. :ertrink:
-
@ - Kofetarica
- Na forumu od: 2. 11. 2004
opium napisal/-a:kako pa te je preprical? dej mal vec povej o tem...
Ker sem trenirala atletiko in kasneje ful let plesala, sem imela čisto uničena kolena (hondromalacija pogačic). In enkrat, ko sem komaj hodila, je bil z ženo ravno pri nas na obisku. Debata je nanesla na to, da jaz sploh ne verjamem v to sranje in seveda mi je hotel dokazati, da se motim in da ima posebni dar. Niti dotaknil se me ni, samo z rokami je nekaj šaril okrog mojih nog. Čutila sem ful vročino, mravljince in ni blo 5 minut, ko je bolečina izginila. Po tistem se je še nekajkrat oglasil in vsakič naredil isto. Prej so me kolena bolela že ob vsaki manjši spremembi vremena, zdaj pa lahko brez problemov tečem, rolam...skratka normalno se ukvarjam s športom, kot da nikoli nič ni bilo...
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
Moj bratec je bil fulllllllllllllll bolan, k je biu mejhen (kot dojenček), tam do enega 2 leta starosti, imel je zloooo hude asmatične napade, alergijo na jajca, vse jačne izdelke, moko, mlečne izdelke, vso sveže zelenjavo in sadje, mel je ful močne alergije in zlo malo možnosti za preživetje. Non stop so mu delali neke teste, skos je bil v bolnicah, non stop je imeu asmatične napade ... mami in oči sta takrat res nardila vse za njegovo zdravje ... in tko sta ga enkrat peljala tut k bioenergetiku, ki ga je zdravil z nihalom ... ne vem točno kako, ker sm bla premejhna da bi se spomnla vsega ... samo vem da od tistega trenutka naprej mu je blo vsak dan bolš. Zdravniki so nam vedno govorili, da vrjetno ne bo preživel, da nikol v življenju ne bo športnik, da nikol v življenju ne bo sposoben normalno in sam živet ... tisti bioenergetik pa nam je popolnoma spremenil življenje ... Moj tamau je pr ene 2-3 letih popolnoma ozdraveu, napadi so se nehal, lahko je začeu jest vse mlečne izdelke (brez da bi se umes skor zadušu) in to kr na enkrat ... doma sploh nismo mogli vrjet, ampak ko smo mu prej dali npr. žličko sadne skute (ker sm jo jedla jst ko sm bla mala, pa je tamau tko jokou, ker sm jst seveda to lahko jedla on pa ne in je mami dala malo še njemu) se je revež zarad alergije skor zadušu, potem pa je kr na enkrat lahko brez problema jedu vse ... že vse od kar ve zase ne zdrži brez športa, že več kot 10 let aktivno trenira košarko in je nasplošno zlo uspešen, je Zoisou štipendist in v življenju ima popolnoma vse kar so takrat zdravniki govorili, da nikol ne bo imeu ...
Tko, da jst v bioenergijo po takšni zgodbi 100% vrjamem in vem, da pomaga ...
Tko, da jst v bioenergijo po takšni zgodbi 100% vrjamem in vem, da pomaga ...
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
-
sAdie - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2004
verjamem...en x sem bla tudi na bioenergetskih tockah na Bukovniskem jezeru (blizu Lendave) in sem sla stat na tocko za srce...pa mi je cela leva roka zacela mrtvet in sem mogla it dol pa v bolnco...sicer so dohtari "odkrili", da z mano ni nic kaj narobe in, da mam kao nizek pritisk. ko sem obiskala potem enega bioenergetika mi je povedal, da je nekaj narobe v prsnem predelu...ampak kaj pa mi noben ne zna povedat!!!jao...ma bo ze..nekaj je ziher na tem...
- opium
- Kofetarica
- Na forumu od: 19. 10. 2004
- Kraj: neutral zone
@ napisal/-a:opium napisal/-a:kako pa te je preprical? dej mal vec povej o tem...
Ker sem trenirala atletiko in kasneje ful let plesala, sem imela čisto uničena kolena (hondromalacija pogačic). In enkrat, ko sem komaj hodila, je bil z ženo ravno pri nas na obisku. Debata je nanesla na to, da jaz sploh ne verjamem v to sranje in seveda mi je hotel dokazati, da se motim in da ima posebni dar. Niti dotaknil se me ni, samo z rokami je nekaj šaril okrog mojih nog. Čutila sem ful vročino, mravljince in ni blo 5 minut, ko je bolečina izginila. Po tistem se je še nekajkrat oglasil in vsakič naredil isto. Prej so me kolena bolela že ob vsaki manjši spremembi vremena, zdaj pa lahko brez problemov tečem, rolam...skratka normalno se ukvarjam s športom, kot da nikoli nič ni bilo...
ql.
mogoce pa je to resitev tudi za moja kolena, rame, levo zapestje, levi komolec, levi kolk in kriz... bo treba probat...
sAdie napisal/-a:verjamem...en x sem bla tudi na bioenergetskih tockah na Bukovniskem jezeru (blizu Lendave) ...
a je to to k je blo enkrat na extra, al preverjeno... js k sm to oddajo gledu sm umiru od smeha
-
samjaz - Debatorica
- Na forumu od: 21. 9. 2004
Sama sem nekoliko neodločena glede vsega tega. Nekaj sigurno je na tem, vendar nimam sama še čisto nič izskušenj. Tako, da bi težko rekla kaj več. Je pa sigurno res, da je tudi ali pa še posebej v tem poslu precej mazačev. In če prideš v roke takemu, potem te več živi bog ne bo prepričal v dobro tega.
Jaz zmeraj pravim tako, če ljudem pomaga, potem hvala bogu, naj to koristijo ne glede na to kako neverjetno to komu drugemu zveni!
Jaz zmeraj pravim tako, če ljudem pomaga, potem hvala bogu, naj to koristijo ne glede na to kako neverjetno to komu drugemu zveni!
- kathy
- Debatorica
- Na forumu od: 25. 6. 2004
- Kraj: ljubljana
Verjamem, da obstajajo ljudje ki majo poseben dar zdravljenaj...bioenergetiki. Sam se pa ne upam it k njim, ker sm slišala, da če niso čist profesionalni, te lahko dost bol bolanga nardijo kokr si, in nekak si ne upam it, ker nč konkretnga nimam....
Ena kolegica je šla k enmu bioenergetiku v Kr.gori in je pršla čist zadovoljna in srečna od njega, mi ful razlagala kok ji je pomagu in da je dubla voljo za živet in razume zakaj je dožvela kar je(mela je ful psihične probleme sama s sabo)...pol čez kakšn mesec je plo pa spet vse isto kot prej....Pol k je pa fanta dubla k jo ma res rad se je pa vse kar na enkrat pozdravl in že 2 leti ni mela problemov.
Ena kolegica je šla k enmu bioenergetiku v Kr.gori in je pršla čist zadovoljna in srečna od njega, mi ful razlagala kok ji je pomagu in da je dubla voljo za živet in razume zakaj je dožvela kar je(mela je ful psihične probleme sama s sabo)...pol čez kakšn mesec je plo pa spet vse isto kot prej....Pol k je pa fanta dubla k jo ma res rad se je pa vse kar na enkrat pozdravl in že 2 leti ni mela problemov.
-
dragon_fly - Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 9. 2004
veste kdo je bil prvi bioenergetik (po pisnih virih)??
kristus.
kristus.
-
-=beiba=- - Komunikatorka
- Na forumu od: 31. 5. 2005
Jz sm bla že nekajkrat pr bioenergetiku, sestra moia tud pa tko naprej... njej je ful pomagal, jz tega nism tok rabila, sam sm bla pa letos kar dvakrat ker ogromn energije vložim v šolo in mi je je že krepko zmankvalo... in mi pomaga! sam ta bioenergetik je do zdaj pomagal še vsakemu k je šou k njemu pa ga poznam. moia sestra je imela bronhitis pa ji je tud to ublažil, tud menstrualne krče je zelo omilil. drugače se ukvarja tud s farmacijo, oziroma se njegova ženska, in ma tud eno kremo in jo uporabljamo. drugače je pa ta tip mislim da tud medicino študeru, sam ne vem točn.... je pa iz Tacna, mogoč kera pozna
drugače je pa od človeka do človeka odvisn, pa tud od bionergetika, seveda... kokr za koga
drugače je pa od človeka do človeka odvisn, pa tud od bionergetika, seveda... kokr za koga
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]