Vzglavniki
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Ajča - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 6. 2009
Zdravo!
Zanima me katere vzglavnike uporabljate in katerega priporočate. Trenutno imam Memosan Classic od Dormea, ki je dokaj vredu, ampak ga med spanjem "zbijem" čisto skupaj, tako da je zjutraj čudne oblike in tudi po pretepu spominske pene, ni več isto mehek in udoben kot na začetku.
Zanima me katere vzglavnike uporabljate in katerega priporočate. Trenutno imam Memosan Classic od Dormea, ki je dokaj vredu, ampak ga med spanjem "zbijem" čisto skupaj, tako da je zjutraj čudne oblike in tudi po pretepu spominske pene, ni več isto mehek in udoben kot na začetku.
- legally blonde
- Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
Js mam tut tega in fuuul dobr spim na njem, res mi je dobr, ampak nimam takih tezav k ti zjutri je tak k zvecer, lih zato mi je dobr, ker mi gre na ziuce, ce se zjutri zbudim in mam namest poustra eno kepo.
-
miteq - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 11. 2004
Kdo za hudiča sploh rabi vzglavnik?
Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?
Vir: SSKJ
Vir: SSKJ
-
micamaca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 8. 2004
- Kraj: Žabji dol
^ a to je ta memosan varianta?
jst tud rabm en res uredu poušter... s tem, k ga mam zdej (polnjen s puhom in perjem) mam namreč usak večer neskončne bitke in borbe da ga spravm v ustrezno obliko... rada bi pa tak poušter, k bo mal bl visok (ne čist pr "tleh") pa k me nau u vrat žulu... pa tud gužvat se ne sme preveč... any idea
jst tud rabm en res uredu poušter... s tem, k ga mam zdej (polnjen s puhom in perjem) mam namreč usak večer neskončne bitke in borbe da ga spravm v ustrezno obliko... rada bi pa tak poušter, k bo mal bl visok (ne čist pr "tleh") pa k me nau u vrat žulu... pa tud gužvat se ne sme preveč... any idea
The secret of success is consistency of purpose.
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Svoje cajte sm pouštre uporablala za čez glavo in ne pod , če pa je pojsla kvalitetna, sm raj brez, kt da se krivim čez raznorazne sumlive pouštre, k te prčakajo po sobah, ki niso tvoj dom ...
Groza me je unih trdih kvadratou, kerih se ne da preoblikovat, najraj sm mela pa en dobri stari pouštrček, iz kerga je frlelo perje in se mi je znou vedno fino prlagadit ... Pa mi ga je mami en dan brez opozorila zamenala z novim, ki pa, seveda, niti slučajno ne zadovolji mojih spalnih potreb. Eh.
Groza me je unih trdih kvadratou, kerih se ne da preoblikovat, najraj sm mela pa en dobri stari pouštrček, iz kerga je frlelo perje in se mi je znou vedno fino prlagadit ... Pa mi ga je mami en dan brez opozorila zamenala z novim, ki pa, seveda, niti slučajno ne zadovolji mojih spalnih potreb. Eh.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
Picaboo - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 9. 2007
Midva sva se enkrat odločla, da bova kupila ornk povštre, in sva šla po Dormeo nevemkakšne ful hude. Priznam, sva podlegla reklami. Po prvi noči me je grozn bolela glava, sam nism nč poštudirala zakaj. Čudn se mi je pa zdel kakšna klinčeva spominska pena je not zabasana, če se je povšter čez noč spremenu v kamen! Vztrajala sem en teden, in ker sem se konstantno zbujala z glavoboli, sem ga sam zabrisala v omaro in kupla čist navadnega in mi je zakon. Moj se je pa navadu na ta kamen, sam se je na začetku tud matral.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Js pri fantu spim na enem vzglavniku Dormeo in je grozen. Res ne spim najboljše na njem.
Doma imam pa vzglavnik Billerbeck in je super! Prej me zjutraj vedno bolel vrat, zdej pa nič več. Ima pa še vedno isto obliko kot takrat ko sem ga kupila. Ga imata pa tudi moja bratranca in so tudi same pohvale.
Se pa ne spomnim imena modela, je pa trenutno okol 80€ (ko ga jaz kupila je bil 18.000 SIT).
K da bi reklamo delala
Doma imam pa vzglavnik Billerbeck in je super! Prej me zjutraj vedno bolel vrat, zdej pa nič več. Ima pa še vedno isto obliko kot takrat ko sem ga kupila. Ga imata pa tudi moja bratranca in so tudi same pohvale.
Se pa ne spomnim imena modela, je pa trenutno okol 80€ (ko ga jaz kupila je bil 18.000 SIT).
K da bi reklamo delala
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
red_rose - Cosmofrik
- Na forumu od: 12. 4. 2008
sama uporabljam, zdaj ze vrsto let (se povsod seli z mano), Anatomski vzglavnik Comfort
se slikce:
polnilo:
to je samo polnilo okrog je se nekaksen volnen ovoj in se nekaj cez...
polozaji pri spanju:
mi zelo ustreza ni premehek, ni pretrd, super za spanje v kakrsnemkoli polozaju...aja, edini problem je kr si ga je treba obracat, ce se obrnes na trebuh ampak ni panike
drugace pa mojmu fantu pa ni vsec, spi na tisti navadni puhasti blazini - js jih naravnost sovrazim, ko kr zgine vse skup k se gor ulezes, raje spim brez!
Nepravilen položaj pri spanju ne deformira samo hrbtenice, temveč povzroča tudi krčenje ramenskih in vratnih mišic. Posledica tega je slaba prekrvavitev možganov in občutek izgube ravnotežja. Slab položaj hrbta tokom dneva in slab položaj pri spanju peljeta do slabšanja zdravja .
Full-Point vam nudi kvalitetno rešitev, ki bo blagodejno delovala na vaš spanec: anatomski volneni vzglavnik Comfort.
Obloga vzglavnika je narejena iz 100 % Merino volne, polnilo je iz 100 % angleške refino volne, katerega ovoj je iz 100 % bombaža. Dva volnena vložka, eden ploščat in drugi valjaste oblike, nudijo anatomski položaj za vse vrste spanja, kar jasno prikazujejo spodnje slike.
Comfort omogoča vratnim vretencem, da ostanejo v dobri legi, tudi če spimo na boku. Ker je zunanja obloga comforta iz volne, se znoj takoj vpije in tako se izognete nastanku bolečin v zatilju in vratnih vretencih. Debelina vložka se lahko regulira, tako da lahko zadovoljimo vsako zahtevo.
se slikce:
polnilo:
to je samo polnilo okrog je se nekaksen volnen ovoj in se nekaj cez...
polozaji pri spanju:
mi zelo ustreza ni premehek, ni pretrd, super za spanje v kakrsnemkoli polozaju...aja, edini problem je kr si ga je treba obracat, ce se obrnes na trebuh ampak ni panike
drugace pa mojmu fantu pa ni vsec, spi na tisti navadni puhasti blazini - js jih naravnost sovrazim, ko kr zgine vse skup k se gor ulezes, raje spim brez!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]