(Pre)dolga menstruacija
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Jacksonka - Sramežljivka
- Na forumu od: 31. 10. 2010
Žio punce, spet sem tukaj, spet imam problem. Tokrat se čudno vede moja mensturacija. Lahko rečem, da jo imam že od lani. Običajno traja 4-6 dni, zdaj pa že 10 dni. Brala sem da je normalno do 10 dni, kar je pa več je pa za h zdravniku. Držim pesti, da bo jutri k.o.n.e.c. in da bo vse vredu.
Je imela katera podobno težavo in kako se je vse skupaj končalo?
Najhvala za odgovor!
Je imela katera podobno težavo in kako se je vse skupaj končalo?
Najhvala za odgovor!
-
keepsake - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 9. 2007
imaš jo praktično že od lani?
stara si pa?
traja to neki časa, da se res uredi...
moja je delala par let probleme in se ustalila na 9dneh in pride na obisk na dober mesec
pomoje nimaš nekih razlogov za paniko, ker se ti še ureja!

stara si pa?
traja to neki časa, da se res uredi...
moja je delala par let probleme in se ustalila na 9dneh in pride na obisk na dober mesec

pomoje nimaš nekih razlogov za paniko, ker se ti še ureja!
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^neee, pohecala se je na račun prestopa v novo leto pač
pomoje ni hotela rečt, da jo ima šele 1 leto

-
Jacksonka - Sramežljivka
hahhaah, ja.
Dobila sem jo zadnji/predzadnji dan v letu in še kar traja - ubistvu jo imam že od lani.
Malo sem brala in je to lahko od stresa čeprav nisem v stresu. Sem poklicala ginekologa (na žalost še nimam izbranega) in se bova dogovorila za pregled, vendar tist trenutek ni bil možen točen dogovor in moram poklicati kasneje. To naše zdravstvo
Dobila sem jo zadnji/predzadnji dan v letu in še kar traja - ubistvu jo imam že od lani.
Malo sem brala in je to lahko od stresa čeprav nisem v stresu. Sem poklicala ginekologa (na žalost še nimam izbranega) in se bova dogovorila za pregled, vendar tist trenutek ni bil možen točen dogovor in moram poklicati kasneje. To naše zdravstvo

-
Jacksonka - Sramežljivka
Jacksonka napisal/-a:hahhaah, ja.
naročena sem ob petek ob 7 zjutraj

-
kofetarica - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 1. 2012
purple_rain napisal/-a:^^neee, pohecala se je na račun prestopa v novo leto pačpomoje ni hotela rečt, da jo ima šele 1 leto
V bistvu so nastale tri različne razlage. Ena je ta, ki jo misli avtorica, druga ta, da naj bi že eno leto imela menstruacija (keepsake), tretja pa ta, kot si jo razumela ti, da ima šele eno leto menstruacijo, stara je pa že 22.

Drugače pa ne vem, punce pravijo, da nimaš razloga za paniko, torej očitno nisi osamljen primer s to "težavo". Lahko pa greš vseeno do ginekologinje in jo povprašaš malo o tem, morda te bo tudi pregledala ali kaj podobnega.

-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
^^ Jap! Še posebi zato, ker bi do zdaj morala met že dva redna brisa, ki sta namenjena predvsem tvojemu zdravju in zgodnjemu odkrivanju abnormalnosti.
It was forever..but it didnt last long..
-
Jacksonka - Sramežljivka
Izbranega nimam ker gre življene ful prehitro in vedno prelagam, iskreno. in tudi vem, da ni prov, pa kaj naj. zvoniti po toči je prepozno.
Glede našega zdravstva je bil pa prisoten sarkazm
Glede našega zdravstva je bil pa prisoten sarkazm

Zadnjič spremenil Jacksonka, dne 09. Jan. 2012 18:44, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Jacksonka - Sramežljivka
kofetarica napisal/-a:purple_rain napisal/-a:^^neee, pohecala se je na račun prestopa v novo leto pačpomoje ni hotela rečt, da jo ima šele 1 leto
V bistvu so nastale tri različne razlage. Ena je ta, ki jo misli avtorica, druga ta, da naj bi že eno leto imela menstruacija (keepsake), tretja pa ta, kot si jo razumela ti, da ima šele eno leto menstruacijo, stara je pa že 22.
Drugače pa ne vem, punce pravijo, da nimaš razloga za paniko, torej očitno nisi osamljen primer s to "težavo". Lahko pa greš vseeno do ginekologinje in jo povprašaš malo o tem, morda te bo tudi pregledala ali kaj podobnega.

-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
o.O ti si mene (in keepsake) čist narobe razumela.kofetarica napisal/-a:purple_rain napisal/-a:^^neee, pohecala se je na račun prestopa v novo leto pačpomoje ni hotela rečt, da jo ima šele 1 leto
Vem, ne prispevam k temi, ampak ne dovolim, da se (mi) "dela krivica"

Aja, pa še spregledala si, da je že naročena za pregled.
In da se je zadeva že zdavnaj razjasnila.
Valda se pa strinjam s splošnim mnenjem, da pri 22ih bi pa punca res morala že imet izbranega ginekologa.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov