Klopi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
cebelica - Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 6. 2004
Hojla!
Se je katera oz. kateri cepil/a?
Ste kaj o tem razmišljali?
Imate mogoče kakšne izkušnje s to boleznijo?
Jaz sem se odločila da se bom cepila. Gre pa tako, da v začetku dobiš 3 doze (drugo po enem mesecu, tretjo pa po ca. devetih mesecih). Naslednje pa dobivaš na vsakih pet let. Ena doza cepiva stane 5.500 SIT. Ja. Ful drago če preračunaš. Samo če si veliko zunaj se ni za špilat.
Se je katera oz. kateri cepil/a?
Ste kaj o tem razmišljali?
Imate mogoče kakšne izkušnje s to boleznijo?
Jaz sem se odločila da se bom cepila. Gre pa tako, da v začetku dobiš 3 doze (drugo po enem mesecu, tretjo pa po ca. devetih mesecih). Naslednje pa dobivaš na vsakih pet let. Ena doza cepiva stane 5.500 SIT. Ja. Ful drago če preračunaš. Samo če si veliko zunaj se ni za špilat.
-
smotkA - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 8. 2004
Nikoli se še nisem cepila inse tudi letos najverjetneje ne bom... vem pa, da se nš dedi cepi, ker skoz lazi po gmajnah
E una vita sola non pu bastare,
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
-
Chica Guapa - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 1. 2005
- Kraj: skoraj Ljubljana
Men se zdi tole ceplenje zlo predrago, tko da se ne bom cepila...se tudi nikoli nisem. Pač, če grem v naravo, se namažem pa našpricam z vsem, kar najdem doma in to je to. Sm pa enkrat že imela klopa, samo je šel takoj ven....še en dan mi ni mogu kri piti
HASTA LUEGO
-
Emina - Debatorica
- Na forumu od: 17. 3. 2005
Sama nisem cepljena.
Imamo pa družinskega prijatelja, ki je bil cepljen(ker se je pač njegovo delo navezovalo na gozd), pa ga je klop vseeno okužil. Torej, nikar ne mislite, da ste s cepljenjem varni.
In sedaj se človek bori s to bolezijo, ki precej zoprna.
Imamo pa družinskega prijatelja, ki je bil cepljen(ker se je pač njegovo delo navezovalo na gozd), pa ga je klop vseeno okužil. Torej, nikar ne mislite, da ste s cepljenjem varni.
In sedaj se človek bori s to bolezijo, ki precej zoprna.
-
alina - Debatorica
- Na forumu od: 28. 8. 2004
- Kraj: Ljubljana
jst sm se cepila, ker je bilo to potrebno na faksu-vsi smo imeli obvezno, ker imamo veliko trenskih vaj....se mi pa zdi, da si malo pozna, če se misliš šele zdaj cepit....kolikor se jst spomnim, smo se mi prvič cepili že pozimi...
It looks like we could have made it baby...me and you!
-
Naughty grl - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 9. 2004
- Kraj: Lj
smotkA napisal/-a:vem pa, da se nš dedi cepi, ker skoz lazi po gmajnah
Tud jz se se nisem cepla, pa tud nimam tega namena ...
-
.:sonchika:. - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 3. 2005
- Kraj: Malo tu, malo tam
Jaz pa sem se cepila. Na faxu je bilo to obvezno, ker smo bolj terenci. in ni slaba stvar.
-
marateja - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 6. 2004
- Kraj: Ljubljana
Nisem se še, pa tud zarad cene se verjetno tud ne bom. Živim na obrobju gmajne in je še tok večja verjetnost da ga dobim. No, letos sem ga že mela. Ni se še čist zaril noter, se je pa že pripravljal na to (ugriz je že bil).
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
Jean de La Bruyere
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov