Drgnenje kože med nogami
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- senker1987
- Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 3. 2010
Mene pa zanima kako se te neprijetne stvari pozdravijo oziroma da jih nebi bilo več... kar pogosto se mi dogaja da me obriba in kar oporabljam je krema sole ki si namažem in je malo boljše.. ali ima kdo kakšen nasvet
JUHU
-
schpeltza - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 1. 2005
Ok razumem, da te obriba med nogami. Ne razumem kako te lahko obriba sedaj v sezoni nošenja hlač in žab itd. Poleti mene tudi malo po stegnih ampak smo to že rešili (Hansaplast gle proti žuljem). Še najmanj pa razumem ozrioma si predstavljam kako hudiča te lahko obriba med ritnicami?! Res enostavno mi ne gre skupaj...
"Nicht die Schönheit entscheidet, wen wir lieben, sondern die Liebe entscheidet, wen wir schön finden." (Sophia Lauren)
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
Drgnjenje kože ob kožo - trenje - posledica rdečina. Sej veš, ko so stegna preveč "skupi" oziroma preveč "konkretna".
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
-
keepsake - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 9. 2007
barbie_girl_85 napisal/-a:Sej veš, ko so stegna preveč "skupi" oziroma preveč "konkretna".
ne, ne vemo!

ampak, če vas prej ne strezni, mater...

ko se vam stegna začnejo skupi ribat tolko da morate hansaplast proti žuljem

I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
-
V bistvu če je notranja stegenska dobro razvita, bo drgnilo. PRedvsem pri tipih, k nimajo tok izrazitih bokov. Ni nujno, da je problem v preveliki telesni teži. Pa noge na x in o tud poznaš. No, pri x-ih drgne, tud če niso predebeli.
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008

no, jaz dejansko to prvič slišim. razumem ja da se "drgne", ne razumem pa da je tako močno da nastanejo rane. sem šla zdaj prav hodit (

za avtorja: b-panthen.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
-
Ja, in zdej ti mormo spomenik postavt al kaj? Važno, da imaš suhe noge. Ti pa si carica
Claire - tole sem mislila (in maščobe majo vse tri zih manj kot ti)

Claire - tole sem mislila (in maščobe majo vse tri zih manj kot ti)

-
Verjamem, sej zato pa trobim, da prekomerna telesna teža ni nujno edini vzrok takim težavam. Je eden od vzrokov, sama sem dodala še noge na x in razvite notranje stegenske mišice.
Torej nasvet "shujšaj" ne bo upalil pri vseh, ampak samo pri eni od treh kategorij.
Torej nasvet "shujšaj" ne bo upalil pri vseh, ampak samo pri eni od treh kategorij.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov