Kako se prebuditi?

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

avogrinc
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 9. 2011
Kraj: Lukačevci

Neprebrana objavaNapisal/-a avogrinc » 11. Sep. 2011 9:24

Mogoče se bo nekaterim zdelo smešno,vendar imam probleme z zaspanostjo.Spim vsako noč 6 do 7 ur lahko vstanem vendar ko pridem v službo sem zaspan,ne pomaga niti kava ali čaj.Delam dosti tudi ponoči pa mi nikoli ni problem delati,vedno samo v dopoldanski smeni.Kaj lahko storim!
lp
Uporabniški avatar
Tananda
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Tananda » 11. Sep. 2011 9:30

Prosi za popoldansko izmeno ane. Js zdaj pri razgovorih kar direkt povem, da sicer lahko delam dopoldne, ampak če vstanem pred deveto, bom cel dan bolj al manj hendikepirana. Kat itak ni fajn za delodajalca.
Because I can.
Uporabniški avatar
Tryanna
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 30. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Tryanna » 11. Sep. 2011 9:35

Če res ni nobene druge možnosti, si lahko poiščeš službo, kjer imaš ali popoldansko izmeno, ali pa se ne začne prezgodaj zjutraj. Meni sicer nabolj ustreza začeti delovnik nekje ob osmih, ker sicer potem nič ne ostane od popoldneva.
Uporabniški avatar
keepsake
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 19. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a keepsake » 11. Sep. 2011 11:10

jaz po 6urah spanja lahko direkt umrem! po osmih, devetih urah je pa druga zgodba :D
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
avogrinc
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 9. 2011
Kraj: Lukačevci

Neprebrana objavaNapisal/-a avogrinc » 17. Sep. 2011 20:08

Zjutraj ko vstanem imam problem da sem zaspan čeprav spim 6 do 7 ur .Zjutraj spijem kavo pa mi nič kaj dosti ne pomaga tako da me spanec mantra včasih vse do 10 ali 11 ure.Zanima me če se da kaj kupit da me predrami da nebom več zaspan lp :?
lp
Uporabniški avatar
*pikapoka*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 16. 5. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *pikapoka* » 17. Sep. 2011 20:13

Kaj pa če bi poskusil kdaj spat od 8 do 10 ur in ti mogoče potem ne bi bilo treba še zehat do 11ih?
Uporabniški avatar
haylee
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 8. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a haylee » 17. Sep. 2011 20:25

Če se zbudiš ful utrujen, kljub temu, da si dost spau, ti svetujm, da greš dat kri - utrujenost povzroča premalo železa v krvi, nepravilno delovanje ščitnice...A kej športaš? K lah si preprosto utrujen od poležavanja :wink:
Uporabniški avatar
Tryanna
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 30. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Tryanna » 18. Sep. 2011 11:28

Zdravo prehranjevanje in dovolj rekreacije sta lahko rešitvi za tvoje težave. Sploh če dan začneš s tekom se kaj hitro prebudiš.
Uporabniški avatar
Summer055
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 31. 1. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Summer055 » 18. Sep. 2011 12:24

jutranja telovadba. po možnosti na svežem zraku.
vedno pomaga :D
Don't worry, be happy!!
Mr. Nobody
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 10. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Mr. Nobody » 18. Sep. 2011 19:42

Meni ne pomaga nič. Enostavno nisem jutranji človek. Lahk spim 12 ur skupaj, pa če se bom zbudil ob sedmih, bom kot zombi. Ko se med vikendi vstanem ob 12h, se počutim kot prerojen.
Uporabniški avatar
monique*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 16. 7. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a monique* » 19. Sep. 2011 9:13

Mogoče pa spanec ni kvaliteten, pravilna vzmetnica, blazina, spalna apnea, itd... obstajajo splani laboratoriji.
Drugače pa lahko sprobaš kakšna eterina olja citrusi, mogoče jutranja telovadba za prebujanje...
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 19. Sep. 2011 10:41

avogrinc napisal/-a:Zjutraj ko vstanem imam problem da sem zaspan čeprav spim 6 do 7 ur .Zjutraj spijem kavo pa mi nič kaj dosti ne pomaga tako da me spanec mantra včasih vse do 10 ali 11 ure.Zanima me če se da kaj kupit da me predrami da nebom več zaspan lp :?
Hitro k zdravniku, zgleda je tale tvoja utrujenost že tolk huda, da te zraven še pozabljivost matra :P
Uporabniški avatar
Norika33
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 6. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Norika33 » 13. Okt. 2011 10:52

Jaz se zadnje časa zbujam zelo zamtrana, ne vem no, niti 10 ur spanja mi ne pomaga, a je to samo obdobje la kaj re sne vem, ker včasih mi je pa tudi 7 ur spanja dovolj
Uporabniški avatar
maccc
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 1. 10. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a maccc » 13. Okt. 2011 14:14

A ni tko da vec ur kot spis, boljs si zaspan pa nikakav...? :-) Verjetno je samo obdobje, mogoce tudi malo vremenski vplivi, psiha, .... Sej bo mimo :-)
bassjaxx
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 15. 5. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a bassjaxx » 13. Okt. 2011 14:23

To je drugače ful pogost simptom problemov s ščitnico. Vem, ker se meni dogaja to že par let in je obupno. Včasih lahko spim tudi 12 ur, pa nisem sposona normalno funkcionirat ko vstanem. Če se bo vleklo dalj časa, predlagam da se oglasihš pri zdravniku.

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]