Zaprtje in lactecon
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 10 prispevkov
• Stran 1 od 1
- zikzak
- Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 6. 2011
hej! A ima katera težave z zaprtjem? Pri meni je to kar problem. ful moram pazit kaj jem, pa dostikrat sem že imela tablete, samo pravijo, da ni glih ok, da se črevo preveč navadi na njih. Zdaj grem na dopust v tople kraje, pa mi je ena kolegica rekla, da obstaja lactecon tekočina,ki jo dobiš tud brez ecepta in da je zlo ok, da nič ne škoduje, da celo dojenčkom dajo, če so zaprti. a katera pozna pa kolk kaj stane?
-
majchy84 - Debatorica
- Na forumu od: 22. 3. 2006
Jst sem to ravno včeraj dobila pri zdravnici, tako da ti ne vem povedat, če pomaga. Stane pa nekaj čez 7 evrov, če se prav spomnim (na recept je zastonj). Moraš pa zraven piti veliko vode, tako so meni rekli. Naj bi pomagalo, nima pa odvajalnega učinka, da bi se črevesje polenilo. Jst imam tudi skoz probleme, upam da bo tole delovalo. Pa mal več surove zelenjave jest, sam kaj ko ne maram solate Drugače pa meni maca ni nič pomagala glede tega, sem imela pa ful lepšo kožo
- zikzak
- Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 6. 2011
majchy84 napisal/-a:Jst sem to ravno včeraj dobila pri zdravnici, tako da ti ne vem povedat, če pomaga. Stane pa nekaj čez 7 evrov, če se prav spomnim (na recept je zastonj). Moraš pa zraven piti veliko vode, tako so meni rekli. Naj bi pomagalo, nima pa odvajalnega učinka, da bi se črevesje polenilo. Jst imam tudi skoz probleme, upam da bo tole delovalo. Pa mal več surove zelenjave jest, sam kaj ko ne maram solate Drugače pa meni maca ni nič pomagala glede tega, sem imela pa ful lepšo kožo
No, tole je pa kar ok cena. Bom poskusila. a če rečem zdravniku, pol je pa zastonj na recept? Hvala ti.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Kozarec soka od pese = mleko?
Drugače pa pij zelen čaj na tešče, mene vedno spuca. Spuca tud kava. Tudi mlačna voda na prazn želodec.
Drugače pa pij zelen čaj na tešče, mene vedno spuca. Spuca tud kava. Tudi mlačna voda na prazn želodec.
It was forever..but it didnt last long..
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Ja ja ja. Komenterala pa je komentar, kjer je pesa omenjena.
It was forever..but it didnt last long..
Prvi neprebran prispevek • 10 prispevkov
• Stran 1 od 1
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov