Punci smrdijo noge
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- GorazdR
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 4. 2006
Pozdravljene,
zanima me ali ima še katera podoben problem in kako ste ga rešile? S punco sem skupaj kakšne 4 mesece in vse je super. Odlično se razumeva, sex je super. Edini problem je, da ji noge zelo smrdijo. Če se pred sexom ne stušira voham samo to.
Vem da se marsikatera verjetno sedaj smeji, ampak meni to ni smešno. Drugače je zelo higienična,....ampak po faxu, ko pride k meni in se sezuje lahko voham njene noge na 2m. Se ji ne upam nič omeniti, da ne bo narobe razumela, ker jaz ji hočem samo dobro. Razmišljal sem, da bi ji kupil kakšen prašek ali nekakšne nogavice s srebrnimi nano delci, ki preprečujejo razvoj bakterij, samo bi tudi to darilo lahko narobe razumela. Drugače je jazz plesalka. Najbolj presenetljivo pa je, da se sama tega verjetno sploh ne zaveda. Ene parkrat je hotela, da ji po dolgem dnevu zmasiram stopala- seveda sem ji ustregel - obenem pa ji rekel da ji predlagam, da skoči pod tuš, in da bo potem še bolj uživala v masaži. Nikoli ne nakazala, da ve kam merim....
Prosim za predloge, kako bi rešil problem, da bi bil volk sit in koza cela. Punco imam rad.
hvala
zanima me ali ima še katera podoben problem in kako ste ga rešile? S punco sem skupaj kakšne 4 mesece in vse je super. Odlično se razumeva, sex je super. Edini problem je, da ji noge zelo smrdijo. Če se pred sexom ne stušira voham samo to.
Vem da se marsikatera verjetno sedaj smeji, ampak meni to ni smešno. Drugače je zelo higienična,....ampak po faxu, ko pride k meni in se sezuje lahko voham njene noge na 2m. Se ji ne upam nič omeniti, da ne bo narobe razumela, ker jaz ji hočem samo dobro. Razmišljal sem, da bi ji kupil kakšen prašek ali nekakšne nogavice s srebrnimi nano delci, ki preprečujejo razvoj bakterij, samo bi tudi to darilo lahko narobe razumela. Drugače je jazz plesalka. Najbolj presenetljivo pa je, da se sama tega verjetno sploh ne zaveda. Ene parkrat je hotela, da ji po dolgem dnevu zmasiram stopala- seveda sem ji ustregel - obenem pa ji rekel da ji predlagam, da skoči pod tuš, in da bo potem še bolj uživala v masaži. Nikoli ne nakazala, da ve kam merim....
Prosim za predloge, kako bi rešil problem, da bi bil volk sit in koza cela. Punco imam rad.
hvala
-
***Ally*** - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 7. 2006
- Kraj: Maribor
...hehe ups
Zadnjič spremenil ***Ally***, dne 23. Feb. 2011 17:05, skupaj popravljeno 1 krat.
Houd de wereld tegen
-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
Meni tudi ni jasno, da ona tega ne voha, še posebej če ti opisuješ, da je ta vonj zelo močan. Še posebej sedaj pozimi, ko imamo debele nogavice pa zaprto obutev se nam stopalo hitreje spoti, pa če praviš da je plesalka se valda tudi potiš... Tako, da mi je to ful čudno, da se ona tega ne zaveda.
Meni se zdi najboljše, da ji poveš po resnici, vsaj jaz bi v tem primeru cenila resnico.
Meni se zdi najboljše, da ji poveš po resnici, vsaj jaz bi v tem primeru cenila resnico.
-
Bumerang - Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 8. 2007
- Kraj: Ljubljana
Dejansko je čist možno, da človek določene vonjave sploh ne zazna. Ponavadi se to dogaja takrat, ko je neka "dišava" vedno prisotna ob tebi... tako da se čutnice za voh popolnoma navadijo na določen vonj in ga več ne registrirajo.
Jaz ne vidim druge možnosti, kot da punci preprosto poveš. Ker kakršnakoli namigovanja bi delovala nesramno in provokativno, tako da raje ne počni tega. No... mogoče bi lahko prosil tudi kakšno njeno prijateljico, da ji to pove Vsaj jaz bi to raje slišala od kakšne ženske prijateljice, kot od tipa.
Jaz ne vidim druge možnosti, kot da punci preprosto poveš. Ker kakršnakoli namigovanja bi delovala nesramno in provokativno, tako da raje ne počni tega. No... mogoče bi lahko prosil tudi kakšno njeno prijateljico, da ji to pove Vsaj jaz bi to raje slišala od kakšne ženske prijateljice, kot od tipa.
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
fak. to je pa res en velik fak. sploh zato, ker se sigurno sama ne voha.
jaz npr. opažam, da mi v kakih cheap čevljih zasmrdijo noge, v kakih kvalitetnejših pa nikoli. tako, da je možno, da če nosi kake umetne materiale...
ker domnevam, da se po treningu stušira, mi ni jasno kako bi ji noge smrtno zasmrdele v času od treninga do tebe.
če se pa ne tušira po treningu pa samo...
najprej se to pozanimaj.
jaz npr. opažam, da mi v kakih cheap čevljih zasmrdijo noge, v kakih kvalitetnejših pa nikoli. tako, da je možno, da če nosi kake umetne materiale...
ker domnevam, da se po treningu stušira, mi ni jasno kako bi ji noge smrtno zasmrdele v času od treninga do tebe.
če se pa ne tušira po treningu pa samo...
najprej se to pozanimaj.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Eni pač bolj švicajo v noge; ne vem kako se to "izboljša". Moj stric je isti, kljub temu, da si kupuje precej kvalitetne čevlje (ker jih ima, dokler dobesedno ne razpadejo na nogi), vedno vse zasmradi. Pa je higieničen človk, ampak še posebno poleti je grozno (ves čas v Tevicah) in ga skoz podijo noge umivat, ko pride domov Čevlji so pa že kar stalno pred vhodnimi vrati
Povej ji. Js bi bila vesela, če bi mi kdo to povedal, če bi bilo res
Povej ji. Js bi bila vesela, če bi mi kdo to povedal, če bi bilo res
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
Summer055 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 1. 2009
moj brat se tušira parkrat dnevno pa ima vseeno podobne težave. tako da si sedaj, preden si obuje sveže nogavice, vedno stopala namaže z navadnim deodorantom. in mu baje zelo pomaga.
Drugače pa vrjetno res najboljše da ji to naravnost (ampak lepo) poveš. Čeprav bi se vrjetno sama čisto zasikirala in bi še 10 let bila obsedena s tem če mi mogoče smrdijo noge
Drugače pa vrjetno res najboljše da ji to naravnost (ampak lepo) poveš. Čeprav bi se vrjetno sama čisto zasikirala in bi še 10 let bila obsedena s tem če mi mogoče smrdijo noge
Don't worry, be happy!!
- teddy_ursa
- Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 8. 2010
...
Zadnjič spremenil teddy_ursa, dne 01. Avg. 2011 14:05, skupaj popravljeno 1 krat.
- GorazdR
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 4. 2006
bubbles napisal/-a:če nosi najlonke, lahko smrad prihaja od tega. zadeva se potem naleze še na čevlje itd. skratka bombažne nogavice bi pripomogle.
Ja res ji noge najbolj zasmrdijo če nosi najlonke. Tak močan vonj, ki se ti zareže v nos - če bi moral opisati bi bilo še najbljižja primerjava s kisom. Najlonke so, ko pride iz službe čisto mokre. Samo ima tako službo da ne more nositi nogavic, ker ima stike s strankami.
grem danes po kremo in po kakšen poseben šampon, če ga bodo imeli. Zaenkrat bom poskusil to izpeljati na fin način, če pa bo kaj spraševala ji bom pa kar direkt povedal.
lepo vas pozdravlja
Gorazd
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
izpusti ta "fin" način. lepo ji povej. ker bo sranje, če boš najprej ovinkaril.
obstaja svašta reči za noge. jih je treba negovati enako kot ostale dele telesa. pilingi, kremice,... me čudi, da nima nič za noge že tako na splošno.
obstaja svašta reči za noge. jih je treba negovati enako kot ostale dele telesa. pilingi, kremice,... me čudi, da nima nič za noge že tako na splošno.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov