Tresenje in dušenje po seksu
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Lottie
- Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 8. 2010
Zdravo, imam en problem in zelo me je strah ker nevem kaj bi to lahko bilo. S fantom sva že dolgo skupaj in imava tudi spolne odnose. Zadne čase pa se je z mano začelo dogajat nekaj čudnega. Ko dosežem neko raven užitka me sredi spolnega odnosa začne dušiti ne morem več dihat, noge se mi začnejo trest in vrti se mi. Do zdaj se mi je to zgodilo že 3x in s fantom sva zaskrbljena saj ne veva kaj je vzrok. Nočem da bi to vedno doživljaja.
sem nova na forumu in res prosim za pomoč.
sem nova na forumu in res prosim za pomoč.
-
Libido. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 30. 7. 2007
Hm. Se začne mogoče z mravljinčenjem po obrazu, v prsih in potem drugod po telesu? Mogoče niti ne opaziš (čutiš), ker si toliko v 'ekstazi', ampak poskusi bit malo pozorna na to, če imaš kakšne predznake, preden te začne dušit. Ker meni se je dogajalo (tudi kar tako, ne samo med seksom), da sem čutila mravljince najprej na obrazu (okoli nosu in ust), potem drugod po telesu in potem me je začelo dušit in po vsem telesu sem dobila krče. Ko se mi je to zgodilo prvič so me peljali z rešilcem v bolnico, kjer so ugotovili, da sem imela preveč kisika v krvi. Po domače rečeno - preveč sem dihala
Mogoče je to tudi pri tebi vzrok. Poskusi umirit dihanje, oziroma si daj čez usta vrečko in globoko, enakomerno dihaj vanjo. Pa brez panike.
Mogoče je to tudi pri tebi vzrok. Poskusi umirit dihanje, oziroma si daj čez usta vrečko in globoko, enakomerno dihaj vanjo. Pa brez panike.
Let's swim to the moon .....
-
kikyca - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2006
^^kaj to si mela, kot neke vrste napad panike? Grozno no
Lottie, če se ti tolko krat ponavlja pa mogoč najboljše, da zdravnika vprašaš. Nisem še slišala, da bi se komu to dogajalo tak da osebno ti ne bi vedla svetovat.
Lottie, če se ti tolko krat ponavlja pa mogoč najboljše, da zdravnika vprašaš. Nisem še slišala, da bi se komu to dogajalo tak da osebno ti ne bi vedla svetovat.
Yada, yada, yada...
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Vsebnost kisika itd ti izmerijo oz določijo na podlagi krvnega vzorca (ki ga vzamejo iz zapestja, kar je vsaj mene bolelo kot hudič).Tako da ko si omotična itd prav zares, kot je rekla Libido., vrečko na usta in dihat.
The world is as you are.
- Lottie
- Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 8. 2010
Vedno se mi zgodi ko dosežem neko določeno raven užitka in potem koda mi bi nekaj pritisnilo na prsa in nepridem več do zraka, noge se mi začnejo tresti. Zadnjič ko se mi je to zgodilo je bilo res najhuje. Strah me je da se bo to vedno ponavljalo, fanta pa je sedaj strah imeti spolne odnose sam ga skbi.
hvala za nasvete bom poskusila z vrečko na usta, pomaga pa mi tudi da ko se že malo pomirim pijem vodo.
hvala za nasvete bom poskusila z vrečko na usta, pomaga pa mi tudi da ko se že malo pomirim pijem vodo.
- krogla
- Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 2. 2010
Pa imata sicer kakšne probleme? Je tvoj odnos do njega povsem okej oz. si spolnosti želiš? Morda pa je to neke sorte napad panike oz. odziv telesa na nekaj, česar si ne želiš.
-
Libido. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 30. 7. 2007
Jst ti svetujem da greš k zdravniku in se posvetuješ z njim. Sej si prej napisala, da se ti je to nazadnje zgodilo kar tako ne (vsaj kolkr sem jst razumela ni blo med seksom). Torej ne rabiš zdravniku povedat da se ti med seksom dogaja. Razen, če imaš kakšno zdravnico ki ji lahko zaupaš (da ti ni nerodno pred njo). Čeprav ubistvu ni nič takega, če poveš da se ti zgodi med spolnim odnosom. Ampak pomojem se ti dogaja to, kar se je dogajalo meni.
Let's swim to the moon .....
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov