Nosečnost

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Manca.
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Manca. » 25. Feb. 2007 17:59

Pozdravljeni!

Imam problem. S fantom sva imela spolne odnose 5 dni preden bi morala dobiti menstruacijo. Kondoma nisva uporabila, le coitus interuptus.
Sedaj mi menstruacija zamuja že 6 dni, ponavadi je bila vedno točna oz. če je zamujala, je zamujala max. 2 dni.
Zanima me, realno gledano, kakšne so možnosti, da sem noseča?
Vem, da so v predsemenski tekočini spermiji tudi prisotni, vendar pa glede na to, da sva (vsaj pomoje) imela spolni odnos po ovulaciji, me zanima, če so možnosti za zanositev kaj manjše?
Imam tudi znake, ki se pojavljajo pred menstruacijo - boleče prsi.

Hvala že vnaprej.

Lep pozdrav
Marilyn 777
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 14. 10. 2005
Kraj: povsod malo...

Neprebrana objavaNapisal/-a Marilyn 777 » 25. Feb. 2007 18:08

Realno gledano je možnost da si noseča bolj majhna... ampak saj veš, je možno :(
Počakaj še par dni na menstruacijo, potem pa nabavi test nosečnosti... da boš sure! :wink:
...if it hurts, it's probably worth it...
mily
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 16. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a mily » 25. Feb. 2007 19:19

Mislim, da noben tuki ni jasnoviden, zato ne boš dobila odgovora. Nared test!
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 26. Feb. 2007 0:41

glede na to da si že čez datum za mesntruacijo, naredi test...drugega točnega podatka ti mi ne mormo dat, kot je že mily povedala...
vsekakor pa je možnost in je ni...vse odvisno od vajine plodnosti :D
Uporabniški avatar
astra_mb
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 25. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a astra_mb » 26. Feb. 2007 10:26

glede na to, da je bilo malo pred menstruacijo...si bila že kak teden čez ovulacijo...je možnost sicer majhna...ampak ker so naši teleščki zapleteni stroji...nikoli ne veš...čeprav če ni končal v tebe...po mojem možnosti ni..da pa boš bolj mirna..pa vseeno naredi test...
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
Uporabniški avatar
choco.cat
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 14. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a choco.cat » 26. Feb. 2007 10:45

mily napisal/-a:Mislim, da noben tuki ni jasnoviden, zato ne boš dobila odgovora. Nared test!
Se strinjam. Tudi če ti povemo kakšne so možnosti, ne pomeni da nisi/si noseča. Pojdi po test. In po kondome.
I laugh at gilded butterflies.
Uporabniški avatar
amital
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 15. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a amital » 26. Feb. 2007 12:04

midva sva tud misla na tak način, s štetjem dnevov, ovulacije, samo zdaj zgleda vse odpade..
res, pojdi po test, vso srečo pa da bi blo vse vredu!
vse se zgodi z razlogom, tako kot se tudi vse vrača in vse plača
cofkaa
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a cofkaa » 20. Mar. 2007 18:54

Mam vprašanje. V četrtek, 15 sem mela konc menstuacije, v nedeljo (18)pa sva s fantom sexala brez kondoma in mu je pršlo v meni. In zdej ma moj strah, da nisem slučajnu noseča, jst mu pa dopovedujem, da pač ne morem bit..je slučajno po kaki logiki možna nosečnost?!?
legally blonde
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 2. 1. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a legally blonde » 20. Mar. 2007 20:20

^^ Mislm, lol ... pa kok si ti stara? Po kaki logiki pa ni moznosti, da bi bla noseca?

Je mn moznosti, sam moznost je pa useen. Pejt po test :roll:

Kok si eni neodgovorni ...
@smrketka@
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 13. 10. 2006
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a @smrketka@ » 20. Mar. 2007 22:03

pomoje, tko kt vse, te dajejo živci. drugač pa za naslednjič da ne boš paniko zganjala pa da te ne bo strah, pa uporabta kondom. sj ni tolk težko it u trgovino pa to kupit. ne vem a rajš paniko tkole zganjaš al je bolš da poskrbiš za zaščito pa vsaj z užitkom sexaš
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 20. Mar. 2007 23:42

Mislm halo no...
Zakaj sexate če nimate pojma o čem se gre? :roll:
Tabletke, kondomi, diafragma, spermicid in blablabla obstaja miljon možnosti kontracepcije...ja ampak tud nevem kaj si mislita obadva skupej da ti kar tkole meni nič tebi ni notr spiušča..okej razumem da si sešteješ in zraunaš varne dneve ampak da kar neki na oko :roll:
skratka punca, seveda je možnost da si noseča..Ne misli da se to tebi ne more zgodit :wink:
mariah
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 2. 2007
Kraj: za ovinkom

Neprebrana objavaNapisal/-a mariah » 20. Mar. 2007 23:49

:lol: sam ta je pa huda
zanosiš lahko zmeraj, je pa res da je enkrat kao večja možnost,drugič manjša,zmeraj pa ta možnost je!hodi po test!
thaly
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 21. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a thaly » 21. Mar. 2007 0:44

Če je končal v tebi, je stvar odvisna res predvsem od tvoje ovulacije, namreč kdaj bo nastopila. Moraš vedeti, da lahko spermiji v tebi preživjo 2 do 5 dni (v nekateri literaturi piše da celo do 7 dni) in čakajo na jajčece. Torej če imaš ti normalni ciklus to je npr. 28 dni, in imaš ovulacijo slučajno malo prej, naprimer 10. dan v ciklusu, tvoj partner pa je imel semena ki so zdržala dolgo in čakala na akcijo, potem se LAHKO zgodi da si zanosila. Imam prijatelja, ki je s punco prakticiral metodo varnih dni (brez metode umika, torej je končal v njej tako kot je tvoj tip vate) in zgodilo se je, da je postal očka. Ne se hecat s tem, ker metoda varnih dni je zelo nezanesljiva, dosti bolj od metode umika, razen če si res ne meriš bazalne temperature in čekiraš belega toka in nevem kaj je še potrebno da je metoda varnih dni kolikortoliko zanesljiva.

Tle je link k te bi utegnu zanimat http://www.cosmopolitan.si/forum/viewtopic.php?t=9415&highlight=coitus

Poročaj ali si dobila menstro ali ne! Mi smo s tabo, ne se sekirat preveč ker je kar je, bolj kot se boš sekirala, bolj ti bo menstra sama po seb zamujala. Tako da brez panike, v prihodnej pa ne pustiti tipu da mu pride vate!

LP
mily
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 16. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a mily » 21. Mar. 2007 10:12

cofkaa napisal/-a:Mam vprašanje. V četrtek, 15 sem mela konc menstuacije, v nedeljo (18)pa sva s fantom sexala brez kondoma in mu je pršlo v meni. In zdej ma moj strah, da nisem slučajnu noseča, jst mu pa dopovedujem, da pač ne morem bit..je slučajno po kaki logiki možna nosečnost?!?

Ja, po navadni kmečki logiki je možna nosečnost! Če dva sexata brez zaščite je VEDNO možnost zanositve, sploh če ti notri spusti.
@smrketka@
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 13. 10. 2006
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a @smrketka@ » 21. Mar. 2007 10:22

cofkaa napisal/-a:Mam vprašanje. V četrtek, 15 sem mela konc menstuacije, v nedeljo (18)pa sva s fantom sexala brez kondoma in mu je pršlo v meni. In zdej ma moj strah, da nisem slučajnu noseča, jst mu pa dopovedujem, da pač ne morem bit..je slučajno po kaki logiki možna nosečnost?!?

mislm pa kolk sta vidva stara, da se gresta take fore. dj naslednič en kondom uporabta da bo mir. mislm resno, dj mal z glavo razmišljejta. in zakaj ti misliš da ne morš bit noseča. a kao takoj po menstri se to ne more zgodit.
kokr je že ena zgorej napisala, enkrat je več možnosti, drugič manj, AMPAK VEDNO JE!

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov