Rast prsi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Blair&Chuck
- Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 10. 2009
mene pa zanima če kera ve mogoče kako se da naravno kej pripomort k temu da bi prsi mal zrasle?? a obstajajo kšne tablete (sam da ne škudujejo) al pa tko kšna vadba prehrana itd.?
hvala za odgovore
hvala za odgovore
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 21:43, skupaj popravljeno 1 krat.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^domnevam, da ne; sam tista izjava z gnojem je pa res bedna..kar je vidt kot trend odgovarjanja v takih trapastih temah..
- Blair&Chuck
- Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 10. 2009
haley napisal/-a:^^
Pravjo, da pomaga, če jih z gnojem namažeš
a si že probala? se nebi čudila..
- orhideja1
- Kofetarica
- Na forumu od: 29. 10. 2007
- Kraj: Ljubljana
Blair&Chuck napisal/-a:mene pa zanima če kera ve mogoče kako se da naravno kej pripomort k temu da bi prsi mal zrasle?? a obstajajo kšne tablete (sam da ne škudujejo) al pa tko kšna vadba prehrana itd.?
hvala za odgovore=)
Ko boš dovolj stara ti bodo začele same od sebe.
-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
Blair&Chuck napisal/-a:haley napisal/-a:^^
Pravjo, da pomaga, če jih z gnojem namažeš
a si že probala? se nebi čudila..
Ne nism probala...je bila to bolj kot ne zajebancija. Ne vse tako resno jemat kar prebereš na forumu
Pa da še malo bolj resno odgovorim... Jaz mislim, da nobene tablete ali kaj podobnega ne pomagajo, da bi prsi zrasle. Ok so razne kreme, ki ti recimo mal napnejo kožo, pa mnde tudi telovadba pomaga (mnde sklece), da se ti bolj poznajo prsne mišice, za kej drugega pa res še nism slišala, da bi kateri s kako kremco, tabletami... zrasle prsi.
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
kontracepcijske pomagajo, dokler jih jemlješ (pri nekaterih).
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
-
undercover - Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 8. 2009
ja kontracepcijske pr večini, sam majo pa zopet druge učinke.. ne bi se glih nad njih spravla če bi sam prsi htela met večje. ziher so kaki hormoni pa to.. sam ne moreš prčakvat da bo karkol kar boš dala u telo da ti bo koncentracijo hormonov povečal NEŠKODLJIVO
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov