Vnetje mehurja [Združene teme]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
Jest sm imela že večkrat, vnetje mehurja, vnetje sečnice...Treba je takoj k zdravniku, ko začutiš pekoče bolečine, da ti predpiše antibiotike. Valda ti morajo urin pregledat, ne razumem pa tega, da to taja en teden?? mene pošlje takoj v laboratorij, tam počakam 15 min in mam že rezultate, ki jih nesem nazaj svoji zdravnici. Pri meni je bilo najhuje, ko je bil urin že prav krvav na koncu. To je neki najhujšega, ne prvoščim nobeni. Sej pol antibiotiki pa zelo hitro primejo, dan ali dva. V lekarni si pa lahko kupiš čaj, ki tudi pomaga, itak pa moraš fuuul pit tekočine.
Aja, pa še to, moja zdarvnica vedno popudarja, da ne smemo nikoli imet spolnih odnosov, ko nas tišči lulat, treba je prej na wc in po možnosti tudi čimprej po seksu.
Aja, pa še to, moja zdarvnica vedno popudarja, da ne smemo nikoli imet spolnih odnosov, ko nas tišči lulat, treba je prej na wc in po možnosti tudi čimprej po seksu.
Zadnjič spremenil Mimi_M, dne 06. Dec. 2005 20:35, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Joj punca merki se!!!
Nos pozim spodnje majce zatlačene za hlače!!!
Ja jaz sem mela vnetje mehurja. Mela sem občutek, da me full na wc tiši pol je šlo pa par kaplc. In to ful ful ful velikrat. Pa okol jajčnikov oz. okol pasu me je bolel, ščipal, da sem komaj hodila. TAKOJ sem šla k zdravnici in sem morala dat urin. In takoj sm dobla izvite (10minut čakanja) in šla nazaj do nje. Dala mi je tablete ki sem jih morala jemati na 12 ur in pojesti škatlico do konca.
Ne odlašaj, da se ti nebo vse zakompliciral.
Nos pozim spodnje majce zatlačene za hlače!!!
Ja jaz sem mela vnetje mehurja. Mela sem občutek, da me full na wc tiši pol je šlo pa par kaplc. In to ful ful ful velikrat. Pa okol jajčnikov oz. okol pasu me je bolel, ščipal, da sem komaj hodila. TAKOJ sem šla k zdravnici in sem morala dat urin. In takoj sm dobla izvite (10minut čakanja) in šla nazaj do nje. Dala mi je tablete ki sem jih morala jemati na 12 ur in pojesti škatlico do konca.
Ne odlašaj, da se ti nebo vse zakompliciral.
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
kr.ena - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 9. 2005
Poznam to, na žalost. Takoj, ko začutim, da se me loteva, grem po antibiotik, pa tudi če je zvečer ali v nedeljo. Sicer pa ful pazim na preventivo: veliko tekočine popit, topla obleka, umivanje z intimnimi mili, kapsule iz brusnic,... pa po seksu čimprej lulat, da spereš eventuelne bakterije...
-
porcelain - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 2. 2005
- Kraj: maribor
Dorotea napisal/-a:zanima me če se je že katera srečala s tem in kako je zdravila-če sploh je ali je samo zginilo Kako ste dobile to in kakšni so bili znaki obolenja-ste šle k zdravniku:?: Sama imam vnet mehur že en teden in ne gre na bolje..komaj hodim,non stop bi mogla na wc,pijem bolj malo ker me takoj lulat,na koncu pa nič ne spravim iz sebe,ker preveč peče in boli..takih bolečin še nisem imela.Razmišljam da bi šla na pregled ju3 in da mi naj da neka zdravila ker ne zdržim več..bom morala dati tudi urin?Kako dolgo traja da ti ga pregledajo? Pri na straja nekje 1teden,do takrat pa sej veste..
Jaz mislim da sem se prehladila ker sem nosila še letne čevlje in me zdaj non stop zebe v noge.Čeprav lahko vnetje dobiš tudi če malo piješ,če poješ kaj takega,če zadržuješ urin in ne greš takoj na wc..se naberjo bakterije.
to sem mela jaz zaj 1 leto konstantno .. + izcedek .. dala sem urin - nič posebnega , šla prvo do svoje zdravnice , ker se mi je že mešalo od bolečin , pa mi je rekla - čaj pij , pol sem šla k ginekologu ki mi je dal vse živo proti glivicam ker je mislil da je to vzrok .. pa ni pomagalo ..
zdaj pa kaki mesec pijem vsak dan OGROMNO tekočine , pa mi je pomagalo .. zdaj mam že kaka 2 tedna mir , pa upam da bo tak tudi ostalo ..
-
cosmy - Debatorica
- Na forumu od: 16. 7. 2005
jest sm mela parkrat že vnetje mehurja ali nožnice..
za mehur sm dobla antibiotik (se ne spomnem imena) vem pa da je mel take stranske učinke, da bi je blo groooozn slabo, sam nism pa mogla bruhat
za nožnico pa sm dobla eno kremo,k sm jo mogla zvečer v nožnico not vbrizgat. Najbl nagravžn je blo nasledn dan,k je krema še mal vn tekla, oz. sm mela tak gost izcedek.
drgač pa domače zdravilo: kopel s kamilicami - povreš kamilice, jih zliješ u lavor, pa sediš nad temu 10 minut. baje pomaga. Če pa ne kamilic pa neko lubje - dobiš u lekarni
za mehur sm dobla antibiotik (se ne spomnem imena) vem pa da je mel take stranske učinke, da bi je blo groooozn slabo, sam nism pa mogla bruhat
za nožnico pa sm dobla eno kremo,k sm jo mogla zvečer v nožnico not vbrizgat. Najbl nagravžn je blo nasledn dan,k je krema še mal vn tekla, oz. sm mela tak gost izcedek.
drgač pa domače zdravilo: kopel s kamilicami - povreš kamilice, jih zliješ u lavor, pa sediš nad temu 10 minut. baje pomaga. Če pa ne kamilic pa neko lubje - dobiš u lekarni
Peek-a-boo!
- ajdy
- Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 2. 2005
tut sama sem mela ze to. res neprijetno. velik mors pit. men je rekla zdravnica da nesladkan ursi caj. in sm ga res pila in je hit pomagal. zdravnica pa ti bo povsej verjetnosti predpisala primotren tablete (usaj te sm js jemala)
upam da se cim prej pocajats ker vem kako zlo uibr neprijetno je to!
fajn se mej-te!
ciao
upam da se cim prej pocajats ker vem kako zlo uibr neprijetno je to!
fajn se mej-te!
ciao
-
Snow flake - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 12. 2004
- Kraj: okolica Ljubljane
Tudi jaz sem že imela vnetje mehurja, na srečo samo enkrat (po operaciji rodil), pa glih en dan pred silvestrom (zvečer) je blo to, in sem šla na urgenco, povedala, kaj me muči, pa me niso nl pregledal niti vode mi ni blo treba dat pregledat, dobila sem primotren tablete in je kar hitro pomagal, in na srečo, kot pravim, se mi je to do sedaj zgodilo le enkrat, imam pa neprestane drugačne težave v zvezi z mehurjem in jajčniki.
-
uršy - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 7. 2004
- Kraj: najlepše mesto
Mimi_M napisal/-a:Jest sm imela že večkrat, vnetje mehurja, vnetje sečnice...Treba je takoj k zdravniku, ko začutiš pekoče bolečine, da ti predpiše antibiotike. Valda ti morajo urin pregledat, ne razumem pa tega, da to taja en teden?? mene pošlje takoj v laboratorij, tam počakam 15 min in mam že rezultate, ki jih nesem nazaj svoji zdravnici. Pri meni je bilo najhuje, ko je bil urin že prav krvav na koncu. To je neki najhujšega, ne prvoščim nobeni. Sej pol antibiotiki pa zelo hitro primejo, dan ali dva. V lekarni si pa lahko kupiš čaj, ki tudi pomaga, itak pa moraš fuuul pit tekočine.
Jst isto. Men se je to dogajal lansko zimo kr ene dvkrat: ta prvič sm kr začela krvav lulat pa sm pol spila ene domače čaje pa je blo tri dni u redu pol pa spet...in pol sm šla k zdravnici in mi je dala ene antibiotike, k sm jih kr 2 tedna jemala in je blo u redu pol. Pol pa čez ene 2 mesca pa spet isto, sam sm pa takoj začela pit ursi čaj in sm se tko pol kr sama pozdravla. Morš pa ful pit Je pa grozn to....k te skoz kao tiši lulat pol pa greš pa eno kaplco polulaš pa vse te svinjsko peče ...za znoret
-
Zvoncica - Cosmofrik
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Ljubljana
dorotea mors velik pit k s tem odplaknes bakterije iz mehurja! to je men babica govorila k sm bla mejhna pa sm bla tut tiko prehlajena.
pa toplo ti more bit skoz, ksne tople cevlje k majo mucko notr, pa zabe, pa spodnje majce, no pa sej sama ves
drzimo pesti da bo cimprej bols!
pa toplo ti more bit skoz, ksne tople cevlje k majo mucko notr, pa zabe, pa spodnje majce, no pa sej sama ves
drzimo pesti da bo cimprej bols!
-
nana* - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 9. 2005
Uuu jaz tud to dobr poznam. Nazadnje k sm mela ful hud vnetje ledvic in mehurja mi je zdravnica predpisala ene antibiotike (nevem več kere) in so mi pomagal, čeprov so bli močni k svina. In pa pila sem čaj za ledvica. Drgač morm pa jaz ful pazt, ker se takoj prehladim, če nosm tangice ali sm brez spodnje majce. Tko da jaz skor celo jesen, zimo in pomlad nosim spodnjo majco in boksarce/hotke. Če pa me kdaj začne kej mehur pečt al pa ledvica bolet pa začnem kuj čaj pit za ledvica in je bolš.
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
Sej ne vem, če je tukaj kakšna taka, ampak...
Punce, ne kazat trebuha sred zime. Jaz vidim na ulci polno žensk v enih kratkih bundicah k jim popek ven gleda.
Punce, ne kazat trebuha sred zime. Jaz vidim na ulci polno žensk v enih kratkih bundicah k jim popek ven gleda.
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
Ja, baje se ful prehladiš, če te v noge zebe.
Ena moja kolegica je polet hodila po ledenem potoku in je mela pol pizdarijo z mehurjem...
Ena moja kolegica je polet hodila po ledenem potoku in je mela pol pizdarijo z mehurjem...
-
ložica - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 5. 2005
- Kraj: na poti do sonca..
men se vleče že od junija..pa sm parkrat vzela nolicin(k je bil še doma..nism cele škatlce pojedla) in je ful pomagal..sam ni blo pa še čist dobr..vmes je me julija še enkrat toooooook pekl da sm mislna da bom lih umrla..pol je blo bolš..sam ne pa čist dobr..vedno k sm šla lulat me je mau pekl..včasih bl včasih manj..in sm potem septembra pojedla primotren antibiotike..sam še zmer ni nč pomagala..skos sm čutla da neki ni uredu..in sm 2 tedna nazaj vodo dala..vse ok..me pošlje h ginekologinji, ki mi da geonistin vaginalne tablete..vzela mi je tut bris sam bojo rezultati šele čez 3 tedne..sam js res skos pazm da sm dost oblečena..vedno mam spodjo majco..nikol ne kažm popka in ledvic..nevem no..bom začela več tekočine pit (polet sm jo res dost sam zdj k je mrz mi sploh ne paše)...
say it right..
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov