Strah pred ptiči
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 7 prispevkov
• Stran 1 od 1
- ManiaFerdo
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 9. 2009
- Kraj: Ljubljana
Mam en problem..Bojim se ptičev Sicer prej tut nisem bila newem kakšna ljubiteljica ptičev ampak se jih vsaj bala nisem...Zdaj pa si ne upam niti mimo goloba it...Kakšen nasvet mogoče?
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Hahaaha d skeri litl piđn hecno je no, oprosti, drugače se zavedam, da zna bit to problem. Hja, neke vrste fobija ne? Menim, da neboš dobila kakega pametnega odgovora ali nasveta.. kvečjemu od kakega zdravnika oziroma psihiatra.
It was forever..but it didnt last long..
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Ne it živet v Benetke.ManiaFerdo napisal/-a:Kakšen nasvet mogoče?
Hudiča, in zadeva ima tudi ime - ornitofobija.
Pojma nimam kaj rečt na to temo, sam verjamem pa, da ni prijetno živet s tem..
-
red_rose - Cosmofrik
- Na forumu od: 12. 4. 2008
fobija se vedno premaga tako da se soocis z njo...fobija pred parki recimo se odpravlja pod strokovnim vodstvom v terariju, in oseba se pac more navadit pajkov, ga drzat v roki itd., pocasi, postopoma...
tako da ce se ti zdi da se ni tako zelo hudo da bi rabla strokovno pomoc, poskusi sama. prisili se in se priblizaj pticem, in bos vidla da ti ne bojo nic nardili...
razen ce mas neke travme iz otrostva, ko te je nevem, ptic napadu in okljuval? al pa kasneje kak zelo stresen dogodek, ki je povzrocil fobijo? to zna bit se mal tezje...sam vseen druga kot da se soocis nimas
tako da ce se ti zdi da se ni tako zelo hudo da bi rabla strokovno pomoc, poskusi sama. prisili se in se priblizaj pticem, in bos vidla da ti ne bojo nic nardili...
razen ce mas neke travme iz otrostva, ko te je nevem, ptic napadu in okljuval? al pa kasneje kak zelo stresen dogodek, ki je povzrocil fobijo? to zna bit se mal tezje...sam vseen druga kot da se soocis nimas
- speliika<3
- Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 3. 2009
To je mene strah...Jz da se mi ptič približa panika kaj šele da leti mimo mene. Pa tko k jih sošolka dostrat hrani pa pridejo zravn vedno več jih je jz pa sam govorim nehi žee pa se tm umikam...Pa nism bla nč napadena al pa kej tazga...Joj u soboto grem pa še u Benetke me je kr mal strah hehe=)
- ManiaFerdo
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 9. 2009
- Kraj: Ljubljana
Hvala vam za odgovore drgač pa tut mene ni nkol nben ptič napadu al pa okluvu , strah je kr tak pršu, brez nekga razloga.. Sploh je pa bblo grozn k sm bla u Parizu pr Notre Dame k je poun golobou in so čist že navajen ljudi in se ti sploh nočjo umaknt..
- oralie
- Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 11. 2022
This is such a fantastic slime rancher 2 post, and I had many of the same thoughts. Make sure you continue producing quality posts like this one. I appreciate you sharing. For help with your marketing homework, come to us.
Prvi neprebran prispevek • 7 prispevkov
• Stran 1 od 1
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov