Strah pred ptiči

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

ManiaFerdo
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 9. 2009
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a ManiaFerdo » 30. Sep. 2009 18:53

Mam en problem..Bojim se ptičev :? Sicer prej tut nisem bila newem kakšna ljubiteljica ptičev ampak se jih vsaj bala nisem...Zdaj pa si ne upam niti mimo goloba it...Kakšen nasvet mogoče?
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 30. Sep. 2009 20:02

Hahaaha :D d skeri litl piđn :P :D hecno je no, oprosti, drugače se zavedam, da zna bit to problem. :) Hja, neke vrste fobija ne? Menim, da neboš dobila kakega pametnega odgovora ali nasveta.. kvečjemu od kakega zdravnika oziroma psihiatra. :)
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 30. Sep. 2009 21:05

ManiaFerdo napisal/-a:Kakšen nasvet mogoče?
Ne it živet v Benetke. :)

Hudiča, in zadeva ima tudi ime - ornitofobija.
Pojma nimam kaj rečt na to temo, sam verjamem pa, da ni prijetno živet s tem..
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 12. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a red_rose » 30. Sep. 2009 21:14

fobija se vedno premaga tako da se soocis z njo...fobija pred parki recimo se odpravlja pod strokovnim vodstvom v terariju, in oseba se pac more navadit pajkov, ga drzat v roki itd., pocasi, postopoma...

tako da ce se ti zdi da se ni tako zelo hudo da bi rabla strokovno pomoc, poskusi sama. prisili se in se priblizaj pticem, in bos vidla da ti ne bojo nic nardili...

razen ce mas neke travme iz otrostva, ko te je nevem, ptic napadu in okljuval? al pa kasneje kak zelo stresen dogodek, ki je povzrocil fobijo? to zna bit se mal tezje...sam vseen druga kot da se soocis nimas :P
speliika<3
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 26. 3. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a speliika<3 » 30. Sep. 2009 21:54

To je mene strah...Jz da se mi ptič približa panika kaj šele da leti mimo mene. Pa tko k jih sošolka dostrat hrani pa pridejo zravn vedno več jih je jz pa sam govorim nehi žee pa se tm umikam...Pa nism bla nč napadena al pa kej tazga...Joj u soboto grem pa še u Benetke me je kr mal strah hehe=)
ManiaFerdo
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 9. 2009
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a ManiaFerdo » 01. Okt. 2009 17:36

Hvala vam za odgovore :) drgač pa tut mene ni nkol nben ptič napadu al pa okluvu , strah je kr tak pršu, brez nekga razloga.. Sploh je pa bblo grozn k sm bla u Parizu pr Notre Dame k je poun golobou in so čist že navajen ljudi in se ti sploh nočjo umaknt.. :/
oralie
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 11. 2022

Neprebrana objavaNapisal/-a oralie » 22. Nov. 2022 9:39

This is such a fantastic slime rancher 2 post, and I had many of the same thoughts. Make sure you continue producing quality posts like this one. I appreciate you sharing. For help with your marketing homework, come to us.

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov