Koliko ur na dan spite?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- sanjaanja
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 10. 2007
- Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let
Ne najdem takšne teme, če pa slučajno obstaja naj se združi.
Torej koliko ur na dan spite? 8 ur
Kdaj hodite v posteljo? ob 22ih
Kdaj vstajate? ob 6ih
Spite tudi čez dan? ne
Moji odgovori so neko povprečje, 90% dni je tako, občasno so pa odstopanja - danes npr., ali ko grem kam ven in se malo zavleče. Čez teden pa napisano kar drži.
Torej koliko ur na dan spite? 8 ur
Kdaj hodite v posteljo? ob 22ih
Kdaj vstajate? ob 6ih
Spite tudi čez dan? ne
Moji odgovori so neko povprečje, 90% dni je tako, občasno so pa odstopanja - danes npr., ali ko grem kam ven in se malo zavleče. Čez teden pa napisano kar drži.
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
Trenutno hodim spat ob 1ih ali 2eh in vstajam okrog desetih, ker imam počitnice. Med letom pa hodim spat okrog polnoči in vstanem, kadar je pač treba zaradi predavanj. Če je to pred sedmo, sem zelo nesrečna
Spim pa med letom 6-7 ur, več skoraj nikoli.
Spim pa med letom 6-7 ur, več skoraj nikoli.
-
Mimi123 - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 6. 2009
- Kraj: *somewhere over the rainbow*
zdej zadnje case hodim spat okrog 3 ponoci, spim pa do 9, 10. kr ne morm pa ne morm spat! cez dan grem pa kr tko pogosto spat, ampak ne vec kot za 10 15 minut. spim pa od 6 ur do 9 ur max med vikendom.
Ut ameris, ama...
“I will never be the woman with the perfect hair, who can wear white and not spill on it.”
“I will never be the woman with the perfect hair, who can wear white and not spill on it.”
-
love.<3 - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 1. 2009
spat hodm med 7 pa 10 zvečer. kokr sm zmatrana in zaspana. med tednam se zbujam ob 6-6.30.. podnev spim takrt k sm res utrujena in se pol sploh do jutra ne zbudim. alpa če se grem pa pol kmal spet spat nazaj. med vikendi in počitncam pa grem spat in ustajam kokr mi zapaše oz. je odvisn od obveznosti če jih mam.
- Mala_Teych
- Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 12. 2007
na dan spim od 6 do 10 ur, čist odvisn al morem zjutaj delat, na fax ali pa sem doma. če grem delat spim 6 ur in vstanem ob 5 zjutraj, drugače spim do kakih 9h zjutraj. za fax pa kako kdaj, odvisno od predavanj. spat grem okrog 11h ponoči, ker me takrat že zmanjka. to je nekako moja ura in ni važno kaj bo zjutraj-če grem delat, na fax, ali ne; vedno zaspim nekje ob 11. včasih spim tudi čez dan, če sem preveč zjebana od šihta. pa če to za kako urco do urco pa pol.
-
joy23 - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 6. 2007
Jst sem ena tistih zaspank, ki rade dolgo spijo in poležavajo Sedaj, ko imam počitnice, hodim spat od 24.00 do 1.00, vstajam pa od 9.00 do 10.00. Čez leto hodim spat okoli 24.00, kdaj pa se vstajam je pa čisto odvisno kdaj se mi predavanja začnejo, največkrat do 8.00, nikoli pa ne spim čez 9.00. Če pa grem žurat je pa seveda čisto drugačna zgodba Čez dan spim res redko, če sem reees utrujena, drugače pa nikoli.
Use your head and follow your heart.
- MsN
V povprečju spim 8-9 ur na dan. Najbolje se počutim, če lahko spim 9-10 ur.
Trenutno hodim spat po polnoči (najkasneje okoli 4ih) in se zbujam med 10. in 11. uro.
Trenutno hodim spat po polnoči (najkasneje okoli 4ih) in se zbujam med 10. in 11. uro.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Spim nekje 6-7 h/dnevno (a šteje tud neproduktiven čas med delom/predavanji kot spanje? )
Vstajam med 6-6:15.
Spat grem pa .. kakor kdaj, če sem res zmatrana, me zmanjka že ob 8pm, sicer pa probam bit do 11pm v postelji.
Ob vikendih valda spim dlje, tud če grem ob isti uri spat.
Vstajam med 6-6:15.
Spat grem pa .. kakor kdaj, če sem res zmatrana, me zmanjka že ob 8pm, sicer pa probam bit do 11pm v postelji.
Ob vikendih valda spim dlje, tud če grem ob isti uri spat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov