Izpuščaji
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 14 prispevkov
• Stran 1 od 1
-
lesnik - Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 6. 2007
Se opravičujem ker odpiram novo temo samo ni nobene podobne teme.
Pred enim mesecom sem sončila in me je sonce malo opekel začela sm se lupiti in sem se zlupila do konca kar je bilo.Težava je nastala ko zraven prsi vmes me je začelo zdaj po enem mesecu skrbeti pojavila se mi je rdečina pikice,izpuščaji.Poskušam se čim manj praskat.Kaj mislite da je krivo od sončenja?Kaj naj naredim?Alergije nimam nobene samo zdravniku ne bi šla.
Pred enim mesecom sem sončila in me je sonce malo opekel začela sm se lupiti in sem se zlupila do konca kar je bilo.Težava je nastala ko zraven prsi vmes me je začelo zdaj po enem mesecu skrbeti pojavila se mi je rdečina pikice,izpuščaji.Poskušam se čim manj praskat.Kaj mislite da je krivo od sončenja?Kaj naj naredim?Alergije nimam nobene samo zdravniku ne bi šla.
- lorelaj
- Kofetarica
- Na forumu od: 27. 6. 2005
Ne razumem čisto dobro kaj si hotela povedat. Te pikice so nastale zraven prsi? Če ja, potem pejt h zdravniku. Tudi jaz ne skačem rada za brezveze okrog zdravnikov, ampak v tem primeru se ne zafrkavat in preveri.
Pod nobenim pogojem pa se ne praskat. Kako pa veš, da ni alergija? Če jih do sedaj nisi imela, to ni razlog, da alergije lahko kar izključiš.
Pod nobenim pogojem pa se ne praskat. Kako pa veš, da ni alergija? Če jih do sedaj nisi imela, to ni razlog, da alergije lahko kar izključiš.
- Luss
- Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 3. 2009
Jz sm tut dobla to včasih - alergija na sonce (zgleda tko kot si opisala).. pa pojdi raje k zdravniku ko pa v lekarno, ker dajo na recept kremo al pa tabletke in ni treba kaj plačat.. pa tut, če slučajno ni to, boš za zihr vedla.
Z nasmehom si lepša.
-
bambina x - Debatorica
- Na forumu od: 16. 1. 2007
- Kraj: mb
jaz mam pa rdeči izpuščaj malo niž od bradavice na eni prsi. zgleda, kot da bi me piču komar, vendar me srbi že približno 3 tedne ... je že katera imela to?
"so tell me, do you have someone special in your life?"
"yes, I do. . . me"
"yes, I do. . . me"
- Mr. Nobody
- Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 10. 2010
Pri meni se je ta alergija na sonce pojavila pred kakšnimi desetimi leti, na morju. Takrat je bilo to prvič in na srečo tudi zadnjič. Drugače nimam težav z alergijami. Pikice so se pojavile po celotnih prsih in tudi po trebuhu, grozno je srbelo. Spomnim se, da smo šli takrat kar direktno v lekarno, dobili nekakšne tablete in se je vse skupaj umirilo oz. izginilo.
-
Minerva - Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 9. 2010
- Kraj: Ljubljana
No sm našla tole temo da ne odpiram nove...
Na zunanji strani dlani se mi je pojavil nek izpušaj al kaj, drobne pikice, fuuul srbeče, nežno rdeče... Če se kateri sanja kaj bi to lahko blo...
Sem najprej mazala z vlažilno kremo, pol sm v lekarni kupila kremo z aloe vero 100% k so mi jo predlagal, pa mi je čist izsušil! Pol sm spet mazala z vlažilno kremo, pa nikakor noče stran Pa ful grozn k je lih na roki, da ja usak vid
Na zunanji strani dlani se mi je pojavil nek izpušaj al kaj, drobne pikice, fuuul srbeče, nežno rdeče... Če se kateri sanja kaj bi to lahko blo...
Sem najprej mazala z vlažilno kremo, pol sm v lekarni kupila kremo z aloe vero 100% k so mi jo predlagal, pa mi je čist izsušil! Pol sm spet mazala z vlažilno kremo, pa nikakor noče stran Pa ful grozn k je lih na roki, da ja usak vid
-
White_Widow - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 5. 2010
če te je srbelo, bi lahko bila alergija?
- CaliLove*
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 1. 2011
To se tudi meni obcasno pojavi - izpuscaji/pikice, ki ful srbijo in ponavadi traja kar nekaj casa, da popolnoma izginejo (mesec ali vec). Bolj kot praskas, bolj se povecajo oz. razsirijo. Baje, da je to glivicna okuzba koze, vec pa lahko preberes tukaj. Pa se o zdravljenju. Baje da se pojavijo na predelih, kjer koza ne diha, a lahko se pojavijo tudi na drugih delih telesa.
I can explain it to you. But I can't understand it for you.
-
schpeltza - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 1. 2005
Bog ne daj it k zdarvniku!
Sama si opazila, da si tu dobila dve različni diagnozi torej ti drugega ne preostane kot it do zdravnika. Nevem zakaj bi se ga mogla bat. Bolje da ti on pove, kaj dejansko je, kot pa da bi se ti na lastno pest zdravila in to še po možnosti narobe.
Sama si opazila, da si tu dobila dve različni diagnozi torej ti drugega ne preostane kot it do zdravnika. Nevem zakaj bi se ga mogla bat. Bolje da ti on pove, kaj dejansko je, kot pa da bi se ti na lastno pest zdravila in to še po možnosti narobe.
"Nicht die Schönheit entscheidet, wen wir lieben, sondern die Liebe entscheidet, wen wir schön finden." (Sophia Lauren)
-
Minerva - Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 9. 2010
Jah schpeltza pač sm vprašala tuki, če ma katera že podobne izkušnje. Ni problem, da nikakor neb šla k zdravniku, sm šla... Ampak gre za to, da učas ne vejo točn za kaj se gre, in zakaj ne bi predlagala nečesa, kar mi je tle ena svetovala. Naj preveri ane? Tko pa dohtarca ni pomisla ne na alergijo, ne na glivice... Dala mi je eno kremo, na blef (ubistvu je še prov rekla: pa dejmo najprej s tem probat), pa kontrolo mam čez en tedn... In šele takrt ji bom loh predlagala, kaj naj še prever... Zato pa je forum... Če je katera že imela kaj podobnega diagnosticiranega, loh hitrej rešm svoj problem, a ni tko?
Prvi neprebran prispevek • 14 prispevkov
• Stran 1 od 1
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]