Glina
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- jabka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 1. 2009
Heyla!
Kar se tiče gline imam izkušnje predvsem z maskami za obraz iz gline in lahko rečem, da zelo pomaga, predvsem, pri mozoljasti, poškodovani koži.
Moja mami, pa si je pri poškodbi kolena delala tudi obloge iz gline in bolečine, so po nekem določenem času izginile in se tudi niso ponovile!
Uživa; adijo!;)
Kar se tiče gline imam izkušnje predvsem z maskami za obraz iz gline in lahko rečem, da zelo pomaga, predvsem, pri mozoljasti, poškodovani koži.
Moja mami, pa si je pri poškodbi kolena delala tudi obloge iz gline in bolečine, so po nekem določenem času izginile in se tudi niso ponovile!
Uživa; adijo!;)
- Poison Girl
- Kofetarica
- Na forumu od: 26. 1. 2005
Jaz sem dolgo časa uporabljala mešanico gline in vode/tonika/čaja kot masko za obraz, zdej se mi pa ne da več s tem pacat pa mam LUSHevo Staff of Life. Tud z glino sicer.
-
emkica - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 9. 2007
- Kraj: Ljubljana
Uf...jest imam tud pozitivno izkušnjo. Namreč v lekarni se dobi ena glina v prahu, k jo je fajn imet doma. Super pa pride za razne male opekline. Sem se enkrat opekla, in pol daš glino gor na opeklino, zaviješ in čez noč ti vse zgine. Pol, čez par dni se mi sploh ni več poznal, da bi se sploh kdaj opekla. Super zadeva, pa še hladi zraven 

-
mortisha - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 4. 2008
Ta glina je baje dobra tudi za pitje. Naj bi čistila prebavni trakt in odpravljala črevesne obloge
Hm, nism vedla da jo loh piješ-za katero "vrsto" gline pa gre? Glede na to da odpravla črevesne obloge-tole bo pa treba sprobat!

-
BaByBlu - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 11. 2007
- Kraj: lost
moja mami jo je ze kupila pa jo bo začela piti, tako da poročam o rezultatih!
ta napitek z glino pijes 3 tedne potem imas premor in spet začneš piti.
odpravljala pa naj bi strupe iz telesa in tudi odkrivala kakšne bolezni v telesu; naprimer če si kje bolan te bo tisto začelo boleti in potem greš k zdravniku da te pozdravi. tako sem jaz slišala.
ta napitek z glino pijes 3 tedne potem imas premor in spet začneš piti.
odpravljala pa naj bi strupe iz telesa in tudi odkrivala kakšne bolezni v telesu; naprimer če si kje bolan te bo tisto začelo boleti in potem greš k zdravniku da te pozdravi. tako sem jaz slišala.
- gala1
- Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 2. 2009
Ja, telo se z glino lahko fajn sčisti, tako da se ob pitju pokažejo simptomi tam, kjer je kaj narobe. Nekaj časa se slabše počutiš, nato pa zelo kmalu odlično
Glina je fajn tako za notranjo, kot zunanjo uporabo, treba pa je pazit, da se je ne dotikamo s kovino (npr. kovinsko žlico, ampak recimo leseno) in da se jo pri zunanji uporabi, takoj ko se na koži posuši, odstrani 

-
Roisin - Debatorica
- Na forumu od: 3. 6. 2008
- Kraj: ankaran
sem si nabavila zeleno glino od akamutija in sprobala. moram rečt, da sem kar navdušena. moja koža je danes videt precej bolje (včeri sem imela izbruh mozoljev), včeraj sem si namreč nardila masko iz gline.
si bom pa nabavila v kratkem še glino za pitje, pa bom vidla, kako bo ... jo je katera že pila?
si bom pa nabavila v kratkem še glino za pitje, pa bom vidla, kako bo ... jo je katera že pila?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov