Velika potreba

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
*Penelope*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 5. 9. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *Penelope* » 02. Feb. 2009 16:14

LP!

Imam prijateljico, ki ne gre na veliko potrebo če ni doma. Pravi da ne more, ker enostavno ne more drugje kot doma.

Zanima me ali vas ima veliko takšne težave?

Jaz osebno ni važno kje sem, kadar čutim da moram iti ne zadržujem in grem kjerkoli.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 02. Feb. 2009 16:27

Jaz sem ista, vedno doma :)
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 02. Feb. 2009 16:30

Najlažje gre doma :D Na dopustu šele po nekaj dneh (zavestno nimam odpora, samo ne gre pač), na obiskih nikoli, v javnih sferah tudi ne (npr. na faksu ipd.). Doma torej.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 02. Feb. 2009 17:00

Oh, ni panike, hehe.
K sreči pa vedno "uspešno delujeta" jutranja kavica&čik, tako da vse doma "opravim".

Tole s "tremo" na dopustu pa slišim, da je kar pogost pojav..
Uporabniški avatar
Blair
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 10. 1. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Blair » 02. Feb. 2009 17:18

Jst tud najraj doma.. da kje drugje opravim potrebo, mora bit pa reees velika kriza.. dobr no, na dopustu itak nimam izbire, ampak še vedno tišim dokler morem :D
Uporabniški avatar
polly-polly
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 31. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a polly-polly » 02. Feb. 2009 17:53

Jaz sem ista. Sploh če je kak umazan WC ni šans, da grem. Problem se reš s kakšnim blažjim odvajalom. :)
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 28. 5. 2005
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a rammsteingirl » 02. Feb. 2009 18:23

doma ali pa pri fantu grem, drugje ne. na dopustu sem mogoče 2, 3 dni zaprta, potem se pa odprem. :) itak ne morem cel teden zdržati.
Uporabniški avatar
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ŽuŽa » 02. Feb. 2009 18:26

Najrajš doma, bolj težko kje drugje- edino če sem pač na dopustu za več dni :) .

Drgač sva ble pa letos oz. lani polet s kolegico v Portorožu in je njo prjel na velko potrebo in sva šle ob 22h zvečer u Heinikena sam zato, da je šla ona ona na wc :lol: . Jst vem,da ne bi mogla haha.
Uporabniški avatar
GoldenEye
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a GoldenEye » 02. Feb. 2009 18:59

Jst grem tud sam doma. Na javnih sekretih ni šans. Se mi je sam enkrat nardil na faxu, da nism mogla zdržat - to je bil pa zadn dan faxa - takrt sm šla pa za kazn, ker me je cel let tuk zajebaval :D In sem se faxu maščevala, haha :lol:
*srčica*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 22. 10. 2005
Kraj: okolica ljubljane

Neprebrana objavaNapisal/-a *srčica* » 02. Feb. 2009 19:12

js s tem nimam težav. bi bla kr mal kriza da recmo 2 dni nebi mogla, si ne predstavlam, ker jst morm it po pol ure po vsakem obroku (če pojem en jogurt pa al pa mal sadja lih ne no).
mam pa kolegico, s kero sm bla v grčiji in 4 dni ni mogla, pa me je sproti obveščala kako ji je šlo :roll:
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 28. 5. 2005
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a rammsteingirl » 02. Feb. 2009 21:55

:lol: ja, meni tudi ni do kakšnega poslušanja.
Uporabniški avatar
Hyades
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 22. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Hyades » 02. Feb. 2009 22:00

Tak je moj tip. Ni sans, da gre na veliko potrebo kam drugam kakor domov, oz prej ko je delal in so imeli v sluzbi privat wc je sel tudi tam..

Sedaj pa samo doma.. Vcasih je prav motece, ker ko ga 'prime', leti domov (pa zivi cca 20 min od mesta)..

Je pa to bolj s psiho povezano, ker se ne pocuti sproscen drugje. Jaz si ne predstavljam da bi lahko sla na potrebo samo doma. Bi me pobralo :).
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 02. Feb. 2009 22:21

uf,jst mam tud probleme s tem :D
veliko potrebno opravljam samo doma ali pa pri fantu (ker majo tko fajn kopalnco da se nč nkamr ne sliš) in če je res sila sila sila, kje drugje.
v apartmajih in hotelih če sva sama nimam težav, le da školjko ornk zglancam, če smo pa u družbi je pa tko, da mam večji del družbe, ki čuti enako kot jaz in smo pač zmenjeni, da ko je en na wcju da se ga pusti na miru, da se radio da na glas, da ne pride do kšnih zvokou ven, pa tko... :D ja celo postopki ja, ampak taki smo :D

jst se drgač tud z lokalou domou vozm kakat, pol pa nazaj :D ok, zdej ko furam ni nek problem, prej ko me je pa fant vozu je pa usakič ponoru če se res nebi mogla tam pokakat!Ja ne! :D
Uporabniški avatar
choco.cat
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 14. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a choco.cat » 02. Feb. 2009 22:48

Jaz mam tudi moten "ritual" ko grem na dopust, skratka kamorkoli za več dni. Pa ne, da nebi bla sproščena ampak nevem... Tko pač je :)
I laugh at gilded butterflies.
Uporabniški avatar
prinzessin
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 3. 2006
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objavaNapisal/-a prinzessin » 02. Feb. 2009 22:48

A pol sem edina, ki v bistvu prav rada grem kje drugje? :D
Men to ni nič takega, saj imajo povsod lepo spucano(do zdaj še res nisem nastavila na kakšen ogaben wc, moram potrkat), pa tut ti lepo spucaš za sabo, pa je. To je ja neki čist naravnega.Meni, no. Moja frendica pa tut ne more it nikjer drugje, kot doma.

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov