Kruljenje v želodcu
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Bang! - Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 1. 2009
Meni neprestano kruli u želodcu..pa tud če nism lačna mi krul..
Zlo mi ne je nerodn k je u šoli pri pouku smrtna tišina nato pa kr naenkrat men zakrul u želodcu da se sliš čez cel razred..In mi je res bed..
Kua naj nardim da mi nebo več krull tok?
Zlo mi ne je nerodn k je u šoli pri pouku smrtna tišina nato pa kr naenkrat men zakrul u želodcu da se sliš čez cel razred..In mi je res bed..
Kua naj nardim da mi nebo več krull tok?
-
lakeesha - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: domžale
men tud skoz kruli.
na glas prebavljam,
oglaša se tudi ko nism lačna,
ko sem lačna pa itaq brezveze...
in tud men je precej nerodno, če kdo sliši žabice tm notr...
drugač pa s prebavo nimam težav...
na glas prebavljam,
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
-
red_rose - Cosmofrik
- Na forumu od: 12. 4. 2008
js sm mela en cudn problem pred casom...hehe ne se smejat vcasih mi je blo nerodno zvecer it na ''veliko potrebo'' ko sm bla pri fantu in ker sm tako zadrzevala so se mi zacele pojavljat take tezave...fuuul mi je krulilo u crevesju sploh zvecer u postli prav taki grozni in glasni glasovi... omg prav nism vec vedla ka naj nardim...sem se zacela izogibat lezanju v postli, zjutri se prej vstala itd...pol se je pa nehalo ko sm ga js nehala take zganjat
-
Skrat potepuh - Debatorica
- Na forumu od: 15. 1. 2009
- Kraj: Gorenjska
lakeesha napisal/-a:men tud skoz kruli.
na glas prebavljam,
Tut men včasih kruli kr tko - in pol morm skos pojasnjevat, da nism lačna. In tut js nimam težav s prebavo.
Naj vama ne bo nerodno... Men je blo včas, zdej mi je pa vseen. Prjatli zmer hočjo prevajat, kaj je moj trebušček "povedu", fant se smeji in me poboža, tistim pa, ki jih ne poznam, se pa pač nasmehnem in na hitr povem, da to za moj želodec ni nič nenavadnega.
Me pa tut zanima, zakaj je temu tako. Mogoče kera ve?
Povej mi o sanjah četudi so grešne,
zaupaj mi želje četudi so smešne.
(Feri Lainšček)
zaupaj mi želje četudi so smešne.
(Feri Lainšček)
-
AniMaLisTik - Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 1. 2009
Če nisi že dolgo jedla možno da imaš zvoke in tvoj prebavni trak spusti hormone in potem se vključi del možganov ki pove telesu da nekaj potrebuje ,v tvojem primeru hrano, ko pošlje te signale trebuhu in prebavi se začnejo mišice napenjat in to povzroča te zvoke.
Če že vidiš al pa vohaš hrano lahko povzročiš te signale in bo ti prebava začela "krulit".
Zvoki pa so seveda tudi lahko medtem ko ješ ali po jedi ko hrana potuje skozi prebavo , tako da v bistvu nimaš dosti možnosti kot pa da gledaš da ješ dobro in zdravo prehrano kakšnih 5krat na dan v manjših obrokih , tako bo le težko telo začelo želet hrano ker bo na vsake tolk časa jo dobilo , glede tega ko se hrana prebavlja pa v bistvu nemoreš narediti nič razn da ne ješ v katerem primeru boš pač dobla zvoke enostavno od tega da telo hoče hrano.
Edini drugi razlogi za te zvoke so še lahko preveč zraka in mogoče kaj povezano z drisko , in seveda kakšne zdravstvene težave kar je zelo redko in bi mogla met še druge simptome.
Če že vidiš al pa vohaš hrano lahko povzročiš te signale in bo ti prebava začela "krulit".
Zvoki pa so seveda tudi lahko medtem ko ješ ali po jedi ko hrana potuje skozi prebavo , tako da v bistvu nimaš dosti možnosti kot pa da gledaš da ješ dobro in zdravo prehrano kakšnih 5krat na dan v manjših obrokih , tako bo le težko telo začelo želet hrano ker bo na vsake tolk časa jo dobilo , glede tega ko se hrana prebavlja pa v bistvu nemoreš narediti nič razn da ne ješ v katerem primeru boš pač dobla zvoke enostavno od tega da telo hoče hrano.
Edini drugi razlogi za te zvoke so še lahko preveč zraka in mogoče kaj povezano z drisko , in seveda kakšne zdravstvene težave kar je zelo redko in bi mogla met še druge simptome.
____AniMaLisTik____
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
red_rose napisal/-a:js sm mela en cudn problem pred casom...hehe ne se smejat vcasih mi je blo nerodno zvecer it na ''veliko potrebo'' ko sm bla pri fantu in ker sm tako zadrzevala so se mi zacele pojavljat take tezave...fuuul mi je krulilo u crevesju sploh zvecer u postli prav taki grozni in glasni glasovi... omg prav nism vec vedla ka naj nardim...sem se zacela izogibat lezanju v postli, zjutri se prej vstala itd...pol se je pa nehalo ko sm ga js nehala take zganjat
logično, da ti začne po črevesju "krulit", če pa zadržuješ. to se pomoje vsakemu dogaja.
-
lakeesha - Kofetarica
^^ ja to itaq
sam kaj pa k nism lačna, nimam pred sabo enga krožnika, tud me nikamor ne tišči??
sam kaj pa k nism lačna, nimam pred sabo enga krožnika, tud me nikamor ne tišči??
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
-
red_rose - Cosmofrik
- Na forumu od: 12. 4. 2008
rammsteingirl napisal/-a:logično, da ti začne po črevesju "krulit", če pa zadržuješ. to se pomoje vsakemu dogaja.
ja zdej vem, prej pa tega nism vedla ker se mi ni se nikol zgodilo!
hehe...
kaj pa ce bi to zdravniku povedale? verjetno zivljensko nujna zadeva ni, mogoce se pa vseeno da resit...mogoce je vseeno kriva napacna prehrana, kaksna cudna stvarca v crevesju...normalno pomojem ni, ce se to ne dogaja vsem
-
lakeesha - Kofetarica
jez sm svoji, sam mam tok bedno dohtarco, da vsakič k kej novga povem reče sam: več kaj matejka, men je tud (al pa pr men je blo isto), pa je pol minil, ni blo nč hudga in na ta način "reši problem"...
-
ŽuŽa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 11. 2006
red_rose napisal/-a:js sm mela en cudn problem pred casom...hehe ne se smejat vcasih mi je blo nerodno zvecer it na ''veliko potrebo'' ko sm bla pri fantu in ker sm tako zadrzevala so se mi zacele pojavljat take tezave...fuuul mi je krulilo u crevesju sploh zvecer u postli prav taki grozni in glasni glasovi... omg prav nism vec vedla ka naj nardim...sem se zacela izogibat lezanju v postli, zjutri se prej vstala itd...pol se je pa nehalo ko sm ga js nehala take zganjat
Isto se je men dogajal na zečetku ko sva bla skupi . Take čudne zvoke sm mela tm pr trebuhu da joj; pa prov čutla sem un zrak k se je pretaku tm notr . Ampak zdej grem že brez problema na wc haha.
-
maaalaaa - Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 7. 2008
jst mam pa problem v šoli pred malco. sploh nism lačna, ampak k je vse tiho jst sam čakam da mi začne krulit in mi res, da se ja sliši. pa nism lačna, vsaj ne toook, da bi mi mogl že krulit al pa karkoli. če mamo pa take predmete, da je vs čas đumbus v razredu, mi pa ne. nevem, a zarad tega k se bojim da mi bo krulilo, mi res začne al kaj? res nevem kaj naj storim?
k naprimer, če pa nism u šol, pa sm bol lačna kot takrat, mi pa nkol ne kruli. hjoj prau nevem kaj naj storim?
k naprimer, če pa nism u šol, pa sm bol lačna kot takrat, mi pa nkol ne kruli. hjoj prau nevem kaj naj storim?
-
Abby - Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 9. 2007
- Kraj: Celje
Mej vedno neki s sabo, kar lahk na hitr in neopazno poješ, ko začutiš, da ti bo začel krulit, kr tole pred malco se je men tut dogajal, pa čeprav nism bla lačna...pač želodec je pa že bil mal prazn očitno lahk maš kake oreščke alpa suho sadje, ki te hitr nafila...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov