Razpokane prsne bradavice

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

tjasika_19
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a tjasika_19 » 24. Dec. 2008 13:57

mene pa zanima če je že katera imela probleme z razpokanimi prsnimi bradavicami? stara sem 22 let in imam težave s suho kožo, nekaj časa nazaj so se mi razpoke pojavile tudi na bradavicah-peče, boli (to je sicer značilno za doječe matere, sama pa še nimam otrok)....katera krema bi najbol pomagala? probala sem že z bepanthenom,ampak ni bilo nobenih izbolšav, čez nekaj časa so se razpoke zopet pojavile :cry:

upam da mi bo katera znala pomagati
hvala
Uporabniški avatar
trapa
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 8. 2005
Kraj: Koper

Neprebrana objavaNapisal/-a trapa » 24. Dec. 2008 14:39

Poskusi z otroškim "hladilnim mazilom" - mazilom, ki ga dobiš na otroških oddelkih in je narejeno za mazanje otroških riti.

Zadeva je ful ful mastna. Sama jo uporabljam, da se namažem preden grem plavat v bazen in se mi je koža pošteno popravila (prej sem skozi mela izpuščaje, izsušeno kožo in vse mogoče neprijetnosti).
Imaš, da me vikaš!
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 4. 11. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 24. Dec. 2008 15:33

Jaz bi poskusila s kakšno ful ful mastno kremo, ki ima po možnosti notri ognjič. Taka je Schellerjeva za roke, jaz jo imam doma, pomaga za vse, hehe. Pa non stop si maži. Lahko si daš tudi flajšter gor, da se ti ne bo drgnilo ob modrc in majčke.
mily
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 16. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a mily » 24. Dec. 2008 15:39

Ognjičeva od Justa. Pomaga res. jst mam ful težave z suho kožo na nogah. Zdele pozimi je katastrofalno in me tko srbi, da se lahko do krvavega skraspam. Prej sem se mazala z eno full agresivno kremo, ki sem jo dobila na recept. Sej je pomagala, sam je pa tut tanjšala povrhnjico in s tem prinesla še druge težave. Evo, letos sem odkrila Justovo kozmetiko in jo lahko samo pohvalim in priporočam. (pa nimam sama nič od tega, nisem nobena zastopnica al pa kej)
Uporabniški avatar
mikimišššš
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a mikimišššš » 24. Dec. 2008 17:27

js mam tudi na splošno zelo suho kožo, tako da dobivam na recept kremo,ki jo zmešajo v lekarni in tisto res zelo pomaga. Poskusi pa Lipocremo tudi iz lekarne ampk jo dobiš brez recepta. Meni nobena stvar ni pomagala, edino tale Lipocrema.
Uporabniški avatar
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Šaurini

Neprebrana objavaNapisal/-a p!ka » 25. Dec. 2008 11:51

Bepanthen mazilo je prau za nego kože, prsi med dojenjem in dojenčkove kože. Probaj, mogoče ti bo pomagalo.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Uporabniški avatar
klupko
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a klupko » 12. Feb. 2009 16:40

Danes se mi je pojavil čuden problem..
Ker sm doma, sem brez modrca od jutra do sutra :)
In dopoldne sta me ful srbeli obe bradavički..malo sem zategnila majco pa je minilo za par minut in spet...zdej me pa bolijo in ne vem kaj lahko nardim in zakaj to pride? Mogoče rastejo prsi? :razz: Yeah, you wish :cry:
No šalo na stran...posledica česa bi to lahko blo?

Naj dodam še to, da nimam nič razpokane ali na pogled čudne bradavičke..
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 12. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Tearjerker » 12. Feb. 2009 17:07

Sej ni treba da se visi da so razpokane, suha koža pač. Sem mela ful podobno, predvsem takle ko se vreme menjuje, suhost/vlažnost zraka je pri meni na to vplivalo. Tvečer ko se namažem s maslom za telo se še po prsih in je zdaj OK.

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]