Bolečina med lulanjem

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
spelaspela
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 8. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a spelaspela » 21. Dec. 2008 17:32

Torej ja ta vikend sva s fantom mela zelo veliko spolnih igric res..
sexala sva kokr se je dal..Prvič ko sva sm doživela normalen ograzem,on pa izliv name..malo spereme je zdrsnilo do nožnico ...samo nčvanjo se(se mi zdi),takrrat je on preveril ali je še kaj notri s prstom=? drugič me je zdovoljeval s prsti in seveda pasal..(možno da me je ranil??)
no in parkrat zjutraj ponoč zvečer..res da je blo samo igranje in ne resen sex takrtrat=to se je dogajal petek sobota..danes imam pa take bolečine med lulanjem..peče in boli hkrati..+ hodim lulat na 5 minut:/
nevem ali sm si prehladila mehur ali je krivo kaj drugega?

...hvala za odgovore:*
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 28. 5. 2005
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a rammsteingirl » 21. Dec. 2008 18:06

lahko, da je vnetje mehurja. lahko pa, da sta bila pač preveč živahna.
Uporabniški avatar
Boa
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 29. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Boa » 21. Dec. 2008 18:42

Pomoje si fasala honeymoon cistitis.
Več: http://www.patient.co.uk/showdoc/40024549/
Ne kadim, a vedno vžgem.
Uporabniški avatar
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamarra* » 21. Dec. 2008 19:08

^^ Kaj pa je to, na kratko, v slovenščini? :)
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
Uporabniški avatar
Boa
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a Boa » 21. Dec. 2008 19:17

Neka vrsta vnetja urunarnega trakta, ki "nastane" ob večji količini sexa, zaradi potiskanja bakterij proti notranjosti.
Sm mela to, sm mislna da mam običajno vnetje mehurja pa mi je ginekologinja razložila da je to, to. In Najbolš se tega izogneš da greš VEDNO po sexu lulat.
Ne kadim, a vedno vžgem.
Uporabniški avatar
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamarra* » 21. Dec. 2008 19:28

^^ In to se samo od sebe pozdravi, ali je treba s čim posebej (za vsak primer, če kdaj dobim :))?
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
Uporabniški avatar
Boa
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a Boa » 21. Dec. 2008 20:10

ja jst sm pila enormne količine brusničnega soka in tople vode, pa v kopeli iz hrastovega lubja sm se namakala. Pa sexala nism ta cajt.
Ne kadim, a vedno vžgem.
shtrukeljchek
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 2. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a shtrukeljchek » 22. Dec. 2008 10:58

Jst sm tut to fasala (predvidevam ker pred sexom je blo vse ok) no in zdej sm obakrat fasala vnetje ki traja že več kot en teden. Tut jst jem brusnične tablete pijem abnormalne količine tekočine (kamilca, ursi čaj, voda) Dans je po tolkem času že za preživet je pa res da se kr bojim spet sexat k do zdej sm dvakrat pa obakrat je bla štala.

Tut lulat sem šla direkt po sexu pa ni nič boljše...
If you love something, set it free. If it comes back, it was, and always will be yours. If it never returns, it was never yours to begin with
Uporabniški avatar
*Penelope*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 5. 9. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *Penelope* » 22. Dec. 2008 12:48

Pred sexom se stuširat (oba)!, po sexu prav tako najbolje umiti spodaj z intimnim milom. Pred seksom na wc, prav tako po sexu..POmaga tudi če pred seksom spiješ 2 dl brusničnega soka in tudi po seksu čimveč pij, da grejo te bakterije čimprej vn. Drugače pa določne poze lahko povečajo možnost nastanka vnetja...
shtrukeljchek
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a shtrukeljchek » 22. Dec. 2008 12:51

*Penelope* napisal/-a:Pred sexom se stuširat (oba)!, po sexu prav tako najbolje umiti spodaj z intimnim milom. Pred seksom na wc, prav tako po sexu..POmaga tudi če pred seksom spiješ 2 dl brusničnega soka in tudi po seksu čimveč pij, da grejo te bakterije čimprej vn. Drugače pa določne poze lahko povečajo možnost nastanka vnetja...

Ma midva sva bla oba pod tušem pred in po sexu... jst zdele vsak dan spijem več ko 3 litre tekočine pa me še zmer peče...
Zdej resno razmišljam da bi šla po antibiotike k tole ne gre nikamor. A ve katera če lahko dobim recept recimo pri kakšnem dežurnem zdravniku v lj. al morm nujno v svoj zdravstveni dom?
If you love something, set it free. If it comes back, it was, and always will be yours. If it never returns, it was never yours to begin with
Uporabniški avatar
*Penelope*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 5. 9. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *Penelope* » 22. Dec. 2008 13:01

Če je že prišlo do vnetja, to ne pomaga. To je napisano oz. mišljeno bolj za preventivo. Najbolje da greš do dežurnega, kjer ti bo zagotovo dal Primoten. Če imaš kje blizu lekarno si kupi URSI čaj. Za preventivo pomaga tudi, če jemlješ vsak dan brusnice v obliki kapsul, ki delujejo kot zaščita pred vnetjem mehurja.
shtrukeljchek
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a shtrukeljchek » 22. Dec. 2008 13:41

*Penelope* napisal/-a:Če je že prišlo do vnetja, to ne pomaga. To je napisano oz. mišljeno bolj za preventivo. Najbolje da greš do dežurnega, kjer ti bo zagotovo dal Primoten. Če imaš kje blizu lekarno si kupi URSI čaj. Za preventivo pomaga tudi, če jemlješ vsak dan brusnice v obliki kapsul, ki delujejo kot zaščita pred vnetjem mehurja.

am ursi čaj že tko al tko pijem cca. 2 tedna (mela prej enkrta vnetje k se je pozdravlo v parih dneh pol sm pa spet sexala pa zdej noče in noče bit mir...)
brusnične kapsule tut jem že ene 4 dni... pijem kamilce ker mi veliko bolj odvajajo vodo kot ursi čaj.. tko da kaj vem.. sej me ne peče uno na full.. sam lih tok da je tečn.

Ja sej samo s Primotrenom mam jst tok slabe izkušnje... vedno dobim vnetje spolnih organov in mi je že ginekologinja rekla naj jih ne jem... :S

še sexat me je minil..
Uporabniški avatar
red*cherry
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 19. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a red*cherry » 22. Dec. 2008 14:19

Men ni jasno, zakaj vse tako pudarjate, da se gre po seksu lulat. Itak lulaš iz sečnice in ne iz vagine.... Tist urin lahko spere potem samo mogoče kakšne bakterije na zunanjem spolovilu, ne pa tistega, kar je čist notr v nožnici že...
barbika_444
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 12. 2. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a barbika_444 » 22. Dec. 2008 14:28

Da se spere bakterije, ki so "pomotama" zašle v sečnico, oziroma na vhod v sečnico.
Uporabniški avatar
SSarchy
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a SSarchy » 22. Dec. 2008 14:31

red*cherry napisal/-a:Men ni jasno, zakaj vse tako pudarjate, da se gre po seksu lulat. Itak lulaš iz sečnice in ne iz vagine.... Tist urin lahko spere potem samo mogoče kakšne bakterije na zunanjem spolovilu, ne pa tistega, kar je čist notr v nožnici že...

Mene po vsakem sexu prime na potrebo. Sečnica leži tik ob nožnici, tudi mehur ni prav daleč in verjetno se pri odnosu vse skupaj razdraži, zaradi drgnjenja in zato prime na lulanje. In lahko še kako peče, ne glede na to, da ne lulamo iz nožnice.
Jaz predlagam, da že pred sexom popijete najmanj 2 dcl vode, ker potem je po sexu manj možno, da vas bo peklo, ko boste šle lulat. In seveda po sexu zopet kozarec vode..
Glede vprašanja pa težko rečem, ker se mi kaj podobnega še ni zgodilo. Če me je že peklo in bolelo, me je samo takoj po sexu, ali pa, ko sem prehladila mehur. Omenjenega vnetja pa ne poznam..
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov