Bolečina pod rebri
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 13 prispevkov
• Stran 1 od 1
-
Charlie - Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 6. 2008
Zanima me, če slučajno katera ve, kaj bi lahko pomenila bolečina pod rebri in sicer na mestu,ki je malo desno od želodca?? Traja že tretji dan. Jutri grem k zdravniku, vendar sem se odločila, da še tukaj malo povprašam, če je katera že imela takšen problem in kaj je bilo narobe.
Če pa je že kje kakšna tema, me pa prosim ne napadat, ampak tole zbrišite, še prej pa mi dajte link od tiste.
Hvala za razumevanje in odgovore.
Če pa je že kje kakšna tema, me pa prosim ne napadat, ampak tole zbrišite, še prej pa mi dajte link od tiste.
Hvala za razumevanje in odgovore.
-
Sekhmet - Debatorica
- Na forumu od: 12. 2. 2008
- Kraj: Trbovlje
Mogoče si trebušno prepono preščipnila, to zna par dni trajat. Se lahko izravnaš? Te špika, al je bolj topa bolečina? Mislm, da je zdravnik najboljši naslov...tri dni je le kr velik
Ei incumbit probatio qui dicit, non qui negat!
-
BuckWheat - Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 5. 2008
- Kraj: kranj
ja, mene je kkšne pol leta nazaj začel špikat pod rebri in po parih dneh me je tok bolel da nism mogla normalno hodit, ležat in celo dihat.. in sem šla v dežurno, iz tam pa direktivo v bolnico no in se je izkazal da je šlo za nekakšno pljučno infekcijo..
-
Charlie - Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 6. 2008
ko ležim me ponavadi ne boli, če pa hodim al pa tekam me pa pika oz. ščipa od trikotnika (nevem a je želodec al kaj drugega) pa malo na desno stran.
na kakšen način pa si lahko pretrgaš trebušno pripono?
A mislite, da obstaja kakšna možnost, da bi imela prehlajene jajčnike. Mislim, da so v bližini in glede na to, da bi mogla dobiti par dni nazaj menstruacijo, pa je nisem, se bojim, da bi blo kaj narobe. res pa je da sem bila v mrzli vodi v soboto (8stopinj) in verjetno obstaja kakšna možnost, da sem se prehladila in je zaradi tega tudi prišlo do zamude?!
na kakšen način pa si lahko pretrgaš trebušno pripono?
A mislite, da obstaja kakšna možnost, da bi imela prehlajene jajčnike. Mislim, da so v bližini in glede na to, da bi mogla dobiti par dni nazaj menstruacijo, pa je nisem, se bojim, da bi blo kaj narobe. res pa je da sem bila v mrzli vodi v soboto (8stopinj) in verjetno obstaja kakšna možnost, da sem se prehladila in je zaradi tega tudi prišlo do zamude?!
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
kaj pa slepič?
pojdi k zdravniku.
pojdi k zdravniku.
- FemmeFatal
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 11. 2004
Lahko je slepic. Ne boli vedno tam, kjer lezi. Mojo mami je pred leti zvil slepic in jo je bolelo tocno tam, kjer si opisala.
Je pa na tistem mestu nekje tudi zolc. V vsakem primeru se odpravi do zdravnika. Ce je slepic in se ti razlije, imas lahko grozne probleme. Bivsega so komaj resili, ker je predolgo odlasal z zdravnikom in se mu je razlil.
Je pa na tistem mestu nekje tudi zolc. V vsakem primeru se odpravi do zdravnika. Ce je slepic in se ti razlije, imas lahko grozne probleme. Bivsega so komaj resili, ker je predolgo odlasal z zdravnikom in se mu je razlil.
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
sestro je tudi celo poletje nekaj bolelo. je mislila, da jo boli žolč. potem pa je imela pred 3 tedni napad slepiča. in so jo operirali. zdaj je ok.
drugače pa kar zdravniku omeni, če bi lahko bil slepič ali pa kaj drugega, kar so ostale omenile! imaš pravico, da zahtevaš preiskave!
drugače pa kar zdravniku omeni, če bi lahko bil slepič ali pa kaj drugega, kar so ostale omenile! imaš pravico, da zahtevaš preiskave!
-
Tamala` - Kofetarica
- Na forumu od: 31. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
Naslovi tem (ter prav tako teme same) na forumu naj bodo smiselni in opisni, da že iz naslova razbereš tematiko teme. Nesmiselna poimenovanja tem bodo preimenovana brez opozorila (primer: če tema govori o težavah v postelji, je nesmiselno, da jo poimenujete Težava ali Help, help, help) ampak bolj opisno: Težave njegovega korenjaka v postelji.
To je prva točka pravilnika zato prosim, naslednjič, ko temo odpreš, daj smiseln naslov.
Prvi neprebran prispevek • 13 prispevkov
• Stran 1 od 1
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov