Masažna kad za noge
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 14 prispevkov
• Stran 1 od 1
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
Jz sm jo kupla moji mami, ker sem mislna, da je to neki ful uwaw. Ampak sploh ni, ker ne masira skor nič. Usaj tista, ki jo mamo mi. Neki malga sicer čutiš in dela neke mehurčke, sam se mi ne zdi nič kej posebnega.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
-
Pearl Girl - Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 4. 2008
Pol ste pa zihr ene poceni kuple, pa so čist sf..... Jst sm si kupla eno že par let nazaj, pa je bla takrat skor 12 jurjev in je prav zakon, pa še kar dela. Ma več funkcij za masiranje ( ja ta masiranje je z mehurčki, pa na vsaki stopnji so drugačni mehurčki), pa še ene dodatne valjčke za masiranje podplatov ma na dnu, ki se lahk odstranijo. Ta masažna kad pospešuje pretok krvi, tako da mi zelo pomaga, kadar me bolijo noge, npr. če dolgo stojim, oziroma pozimi, ko me vedno zebe v noge. To kad uporabljam zvečer pred spanjem in kadarkol si namakam noge, se potem veliko boljše počutim, pa še lažje spim Ja kupila sem jo pa zato, ker jo je moja mama dobila za rojstni dan od sestre, in tudi njej pomaga, ker jo velikokrat tako noge bolijo, da skoraj ne more hoditi (to zaradi bolezni), odkar je pa začela uporabljat to kad, ji je pa veliko bolje in noge je ne bolijo več tako močno, kot prej.
Tako da jst jo priporočam, sam ne tisto, ki jo majo v Sparu za 9 EUR, ker se že vidi, da ni nič posebnega, ker ma ravno dno, pa še samo eno vrsto tistih luknjih, kjer gredo pol mehurčki ven.
Tako da jst jo priporočam, sam ne tisto, ki jo majo v Sparu za 9 EUR, ker se že vidi, da ni nič posebnega, ker ma ravno dno, pa še samo eno vrsto tistih luknjih, kjer gredo pol mehurčki ven.
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Jaz sem tudi rekla, da morm eno kupit enkrat ker mam ttko boge noge ko delam v lokalu komaj hodim včasih...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
MilkyWay - Cosmopsiho
- Na forumu od: 1. 3. 2007
- Kraj: ...en tu corazón..
Tigi napisal/-a:Jaz sem tudi rekla, da morm eno kupit enkrat ker mam ttko boge noge ko delam v lokalu komaj hodim včasih...
Ja, mene me tudi noge bolijo, odkar kelnarim, ker imam tko bedne čevlje, ki so na peti že popolnoma zguzane in me zato peta boli za po*izdit!
In tako sem se en dan odločla, da si po dolgem času vklopim mamino masažno kad...In mi je kaj pomagalo? NE, ker je ta stvar res bedna. Masira bolj malo, uni mehurčki so tudi samo za se križat, voda se ohladi po minutki delovanja...
In rezultat: noge me še vedno bolijo...
-
iluzija - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 9. 3. 2007
Jaz včasih kar pozabim, da obstaja tudi v naši bajti - vseeno pa paše malo namočit nožice, kadar so zelooo utrujene (ampak takrat mislim, da bi tudi nemasažna kad zadostovala, ker ni prav pretiranega masažnega učinka - imam raje roke od mojega fanta ).
- Karlo10
- Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 3. 2015
Iskav sam na internetu za masažnu kad, pa od svega, ovo mi ja najbolja masažna kada. Kupio sam i zadovoljan sam. Kaj velite?
Prvi neprebran prispevek • 14 prispevkov
• Stran 1 od 1
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov