Spremembe na spolnih organih s starostjo
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
ženska - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 10. 2005
- Kraj: Prelepa Gorenjska
Z leti in porodi lahko pride do povešenja maternice (malo lepši izraz za "vn padl"). To se vsekakor da preprečiti z okrepitvijo mišic medeničnega dna. Za to je priporočljiv kakršenkoli šport, posebej pa Keglove vaje za vaginalne mišice. Baje tudi pilates kar učinkuje na te mišice.
- lady gumica
- Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 11. 2007
Keglove vaje so super za krepit mišice medenične in pomagajo tud da na stara leta nimaš težav z uhajanjem urina.
- Gost
sokolja napisal/-a:a ve kej delate keglove vaje?
Med seksom ja, ker je super, kar tako pa, ko se spomnim, ampak mene to tako 'žgečka' doli, da mi je prav smešno + izredno težko se je skoncentrirati in jih delati več minut skupaj, kot naj bi jih, da imajo kaj učinka. Bom pa verjetno bolj pridna glede tega, ker res vpliva na inkotinenco v starejših letih, s tem pa si ne želim imeti težav.
Aja, pa ko delam keglove - ful čutim, ko stisnem, ko pa popustim mišico pa ne in mi je čuden občutek. Še katera čuti kaj takega?
- Pussy_ka_
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 5. 2008
mogoče bo to malo glupo ; meni je rekla gienkologinja da kao če se odločiš za carski rez namesto naraven porod, da baje ne rabiš delat teh keglovih vaj zarad tega kr se vagine ne razširi in tako preprečuje uhajanje urina kasneje po porodu
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov