Kri v urinu
Kri v urinu
zdravo, 4 dni mi iz tamale teče kri (ni menstruacija!), ko grem na wc je med urinom...tudi boli me ob vhodu v nožnico, zato tudi nisva mogla sexat, ker je preveč bolel...kaj tazga se mi še ni zgodil, ma katera podobne izkušnje...jutri grem k zdravnici in bi se rada prej mal pozanimala...
-
- Cosmopsiho
Se strinjam z lolito. Ne vem zakaj po nepotrebnem ponavljate da naj obišče zdravnico (takoj), če je že sama napisala včeraj, da bo danes šla. Vzdržite se takih "nasvetov", če nimate pravega nasveta. No, jaz sem se pred leti srečala z istim problemom, ampak sem imela neko rano, ni pa bilo nič hujšega. Drugače pa se za takšna in podobna vprašanja lahko vpraša tudi v tej temi, saj je splošna in se hitro najde kdo, ki zna pomagat. 

urša** napisal/-a:MsN napisal/-a:Ja, ker vnetje mehurja, kjer je prisotna kri v urinu, mine kar samo od sebe, brez dodatnih bolečin, a?
sej boli, no peče ko lulaš, sej je napisala ... če ni prehudo vnetje mine samo, če ne je treba po antibijotike... men se zdi da u tanoumu cosmotu to use lepo piše
Ampak njej teče kri ... in, če je gre res za kri v urinu, vnetje ni nedolžno in ne zgine samo.
urša** napisal/-a:MsN napisal/-a:Ja, ker vnetje mehurja, kjer je prisotna kri v urinu, mine kar samo od sebe, brez dodatnih bolečin, a?
sej boli, no peče ko lulaš, sej je napisala ... če ni prehudo vnetje mine samo, če ne je treba po antibijotike... men se zdi da u tanoumu cosmotu to use lepo piše
Aja tko povej! Pol pa tko dobr.

-
- Kofetarica
- Kontakt: