Zdravilo za zob
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 13 prispevkov
• Stran 1 od 1
- leaderka2
- Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 8. 2007
Zdravo!
Včeraj sem bila pri zobozdravnici in mi je seveda vrtala pa to in na koncu dala zdravilo v zob. Po končanem postopku me je zob skelel in tudi danes me še malo. ali je to prav, da te potem še skeli? Moram pa povedat, da preden sm šla k zobarju, me zob ni nič bolel, samo čigumi se mi je zatikal, ko sem ga hotla vn dat. Kontrolo mam šele čez dva mesca, tudi to mi je ubistvi mal dolgo.
Hvala že vnaprej za odgovor.
Lp
Včeraj sem bila pri zobozdravnici in mi je seveda vrtala pa to in na koncu dala zdravilo v zob. Po končanem postopku me je zob skelel in tudi danes me še malo. ali je to prav, da te potem še skeli? Moram pa povedat, da preden sm šla k zobarju, me zob ni nič bolel, samo čigumi se mi je zatikal, ko sem ga hotla vn dat. Kontrolo mam šele čez dva mesca, tudi to mi je ubistvi mal dolgo.
Hvala že vnaprej za odgovor.
Lp
-
Dita- - Kofetarica
- Na forumu od: 8. 8. 2007
čist možno da te boli ja.... jz ponavadi ko me boli zob nardim tole: v usta dam klinček (enga k daš tut v kuhano vino:D) pa ga mal prežvečim, pol ga pa z jezikom dam blizu zoba.. mal omrtviči zadevo, pa ni ti treba tableta jemat. sam ne grist s tistim zobom k te boli
Our passion is our strength <3
-
Nea - Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 1. 2007
Te bolečine so reakcija na zdravilo, po navadi traja nekaj dni, da neha bolet... no, jaz sem v zadnjih dveh letih imela veeelikooo izkušenj s temi zdravili, in se je nemalokrat zgodilo, da sem zaradi bolečin, ki jih je povzročilo zdravilo, morala nazaj, da mi ga je vzel ven. Pač si lahko nanj preobčutljiva. Ampak tu gre res za hude bolečine, ko ne moreš spat.
-
Vermilion - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 3. 2005
- Kraj: Kranj
Ta zdravila znajo kar fajn bolet, mene je enkrat komad bolel, da še tablet ni pomagu.
Pa malo pazi, ker zelo hitro pade ven, vsaj po mojih izkušnjah in izkušnjah mojih znancev, večini je zdravilo padlo ven že drugi dan, pol moraš pa še enkrat k zdravniku itd.
Pa malo pazi, ker zelo hitro pade ven, vsaj po mojih izkušnjah in izkušnjah mojih znancev, večini je zdravilo padlo ven že drugi dan, pol moraš pa še enkrat k zdravniku itd.
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
to ej normalno.Mene je zobar zmeri reku, da je to normalna reakcija in da me bo mogoče še kšn dan/dva zob bolel ali skelel zarad vsega vrtanja in zdravila...
No hvalabogu, me skor nkol ni če se ti pa tista začasna plomba razdre in če se zdravilo iztakne iz zoba, pa čimprej h zobarju...
No hvalabogu, me skor nkol ni če se ti pa tista začasna plomba razdre in če se zdravilo iztakne iz zoba, pa čimprej h zobarju...
-
Dead_kid - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 11. 2006
No ja, bom jst kr tukej vprašala, ker ne vem kje drugje bi.. Torej sopodnja čeljust, oz prvi trije zobje, pa ne zobje, dlesni me skelijo, pa ne skelijo, občutek je kot da so vnete. Pa izdelale so soj smrad; kot da bi bilo nekaj gnojnega? Mogoče katera ve, kaj bi to lahko bilo? Sj v sredo grem tko al tko k zobozdravniku, samo zanima me, da bom vsaj pb. vedela kaj pričakovati..
You migt think i ain't worth a dollar, but i feel like a millionare.
-
MilkyWay - Cosmopsiho
- Na forumu od: 1. 3. 2007
- Kraj: ...en tu corazón..
Ko sm js nazadnje imela tak problem, se mi je to razširilo po celih ustih, imela sem gnoj po celih dlesnih, tekla je kri, če si jih samo taknil... Ustnice so bile gnojne...Vse je bla živa rana...
In za dodatek... Bezgavke sem imela povečane, vročino...
Rezultat pa je bil...gnojna angina...
In za dodatek... Bezgavke sem imela povečane, vročino...
Rezultat pa je bil...gnojna angina...
-
Tamarra* - Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 8. 2008
Pred enim tednom sem pri zobozdravniku dobila lokalno anestezijo, ko sem vse spet začela normalno čutiti, me je ustnica začela boleti. Ene 2 dni nazaj je bolečina izginila, danes pa znova, tokrat malo drugače - točno tam, kjer sem dobila injekcijo, mi je najprej kot da bi malce oteklo, kot da bi bila voda not. ene 10 minut za tem sem šla pogledat in nastala je prava bulica, čisto trda. Kakšna ideja, kaj bi to lahko bilo?
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
Prvi neprebran prispevek • 13 prispevkov
• Stran 1 od 1
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov