Ko tišči na WC
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
SSarchy - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Ljubljana
Imam problem z opravljanjem ta dolge potrebe na drugih WC-jih ali v prisotnosti tujih ljudi.
Recimo, v službi se sploh ne morem tako, kot se doma, ker skoz čakam, da pride ena od babnic noter in to me čist zdekoncentrira (že tko rabim 15 min). In pol te čaka, da zaključiš, da gre lahko ona noter.. Šit,.. lahko kar takoj neham pritiskat in poskusim znova čez pol ure.
Isto je na javnih WC-jih, da ne govorim o primerih obiskov v tujih hišah - NI ŠANS! Ne morem.., zadržujem, dokler ne pridem domov in včasih imam težave, zaradi tega (zaprtost). Tudi cajtng mi ne pomaga. A mi verjamete, da se glede tega obremenjujem, ko pomislim na letošnjo vselitev k fantu, ker vem, da se bom na začetku, preden se bom tudi na to navadla, full obremenjevala s tem. Pa še majhen plac bo in bo vse tako slišno na kupu.. (Po enem letu mi je še vedno nerodno spustit vetrc pred njim - grem rajš v drug prostor, do takrat me pa itak že mine..) Vem, vsi to delamo (moramo), vse je normalno, to je del vsakdana... Vsega tega se zavedam in sem po naravi zelo preprosto bitje, ampak tukaj se pa vse konča. Kok je to zoprno..
Še kdo mogoče?
Recimo, v službi se sploh ne morem tako, kot se doma, ker skoz čakam, da pride ena od babnic noter in to me čist zdekoncentrira (že tko rabim 15 min). In pol te čaka, da zaključiš, da gre lahko ona noter.. Šit,.. lahko kar takoj neham pritiskat in poskusim znova čez pol ure.
Isto je na javnih WC-jih, da ne govorim o primerih obiskov v tujih hišah - NI ŠANS! Ne morem.., zadržujem, dokler ne pridem domov in včasih imam težave, zaradi tega (zaprtost). Tudi cajtng mi ne pomaga. A mi verjamete, da se glede tega obremenjujem, ko pomislim na letošnjo vselitev k fantu, ker vem, da se bom na začetku, preden se bom tudi na to navadla, full obremenjevala s tem. Pa še majhen plac bo in bo vse tako slišno na kupu.. (Po enem letu mi je še vedno nerodno spustit vetrc pred njim - grem rajš v drug prostor, do takrat me pa itak že mine..) Vem, vsi to delamo (moramo), vse je normalno, to je del vsakdana... Vsega tega se zavedam in sem po naravi zelo preprosto bitje, ampak tukaj se pa vse konča. Kok je to zoprno..
Še kdo mogoče?
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
-
Boa - Debatorica
- Na forumu od: 29. 3. 2005
Jst sm čist ista. Doma ni problemov, čim ko sem kje drugje se mi prebava totalno ustavi. Kampi, hoteli, stanovanja drugih, javni wcji-no way. In zdaj si predstavljaj kako mi je bilo ko sem bila tri tedne na kubi z dvema tipoma (od teh en moj fant) in smo bivali po malih sobicah s kopalnico v radiju 3eh metrov. Sm jih kr vn pošilala, pa tri tedne sem se filala z odvajali.
Tko da ko bo skupno stanovanje s fantom si ugradim en glasen vetilator, če že ne bo možnosti da bi bilo v kopalnici okno.
Glede vetrov....ma ni šans da ga spustim če nisem sama.
Tko da ko bo skupno stanovanje s fantom si ugradim en glasen vetilator, če že ne bo možnosti da bi bilo v kopalnici okno.
Glede vetrov....ma ni šans da ga spustim če nisem sama.
-
ela85 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 8. 2006
- Kraj: na lepem

vidim, da nas je več takih. jaz ne morem iti drugje na veliko potrebo. ni mi hujšega, kot iti na wc (ves čas govorim o veliki potrebi) pri fantovi družini, v javnih wcjih, v drugih hišah. včasih pomislim, da je kaj narobe z mano, ampak pač ne gre.
moram reči, da imam to srečo, da je moja prebava urejena in da grem na wc obvezno zjutraj. zadnje čase, odkar sem na dieti, pa se mi to večkrat zgodi; dva-trikrat na dan.
jaz tak rečem. če bi bla ful huda sila, bi šla kjerkoli. če pa vem, da bom v kratkem doma in da ne bo problem, zadržim. čeprav vem, da to ni zdravo. no, na morju, ko smo bili prvi dve leti skupaj z njegovimi starši, sem se že par dni prej obremenjevala. ampak, ko sem bila tam, sem se sprostila, ker preprosto ne gre drugače. 7 ali pa deset dni ni šans, da zdržim.

glede prdcev pa je tako... jaz ga za nič na svetu ne spustim pred njim. pa sva skupaj že 7 let. včasih me kdo čudno gleda

-
prinzessin - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 3. 2006
- Kraj: tu pa tam
Meni se tudi dogaja. Če vem, da nekdo drug čaka na vrsto, pa sploh ne. Blazno živčna postanem-pa naj gre za malo ali veliko potrebo. Sploh ne morem, ker skos mislim, kako nekdo nestrpno čaka 

-
~Tia~ - Komunikatorka
- Na forumu od: 14. 8. 2006
Jst mam tud isti problem
S tem, da kdaj niti na malo potrebo ne morem.
Mi je pa sploh smotan, ker imam sicer urejeno prebavo (vsaj 1x na dan grem na VP) in potem, ko grem kam za več dni, sm vsa napihnjena, ker mi v tednu dni znese it samo 1x na wc
Zarad tega me že v naprej vedno najbolj psihira in potem ful malo jem, da mi ne bi bilo treba velikokrat it

Mi je pa sploh smotan, ker imam sicer urejeno prebavo (vsaj 1x na dan grem na VP) in potem, ko grem kam za več dni, sm vsa napihnjena, ker mi v tednu dni znese it samo 1x na wc

Zarad tega me že v naprej vedno najbolj psihira in potem ful malo jem, da mi ne bi bilo treba velikokrat it

-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
Aaaa, me veseli, da nism edina s takim problemom
Jst tud ne morem, zadržujem celo večnost, da se pol lh doma olajšam, ampak je to pol tok težje, k mam probleme že tko s tem
Ampak ok, sej porinemo, pa gre, ane punce
In ne, ni šasn, da bi šla na primer v službi na veliko potrebo, kaj šele v drugih hišah. Ne morem, ne upam, ne zmorem, nočem.

Jst tud ne morem, zadržujem celo večnost, da se pol lh doma olajšam, ampak je to pol tok težje, k mam probleme že tko s tem

In ne, ni šasn, da bi šla na primer v službi na veliko potrebo, kaj šele v drugih hišah. Ne morem, ne upam, ne zmorem, nočem.
-
KristinĆk - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 9. 2007
- Kraj: somewhere over the rainbow
no naj še js komentiram..
mam čiz enake bleme kot ve bejbe..ni šans da grem kje drugje na velko potrebo, kokr doma.. že med tednom k sm u fletu u lj mi je kr težko it..mam filing k da me nekdo čaka zuni, pa sluša tam, in pol sploh ne morem ne nč.. mi je tut zlo težko it sam lulat na wcju če je dost folka notr.. preprosto se ne morm sprostit..in pol tiščim in tiščim in mam same bleme zarad tega..
zadne čase mam tud bleme z zaprtostjo (tut po 1tedn ne grem
- zato mam tut z vetrovi blemi ) in pol me še tok bl to muči.. najbolš mi je lepo doma, k grem na wc, uzamem časopis in lepo presedim par minutk
glede spuščanja vetrov..hm me je blo sram pred tipom na začetku.. res niti pod razno, da bi js "prdlna" pred njim..sam pol sm začela razmišlat-ok to je čist človeško, ni osebe, k vsaj enkrat na dan neb to nardila.. tk da me ni sram pred njim, pa še bleme mam s prebavo zadne čase in ni glih fain da zadržujem.. nikol, ampk res nikol pa tega ne storim v javnosti..
vsak od nas je človek in je čist normalno, da se nam dogaja vse to..
mam čiz enake bleme kot ve bejbe..ni šans da grem kje drugje na velko potrebo, kokr doma.. že med tednom k sm u fletu u lj mi je kr težko it..mam filing k da me nekdo čaka zuni, pa sluša tam, in pol sploh ne morem ne nč.. mi je tut zlo težko it sam lulat na wcju če je dost folka notr.. preprosto se ne morm sprostit..in pol tiščim in tiščim in mam same bleme zarad tega..
zadne čase mam tud bleme z zaprtostjo (tut po 1tedn ne grem

glede spuščanja vetrov..hm me je blo sram pred tipom na začetku.. res niti pod razno, da bi js "prdlna" pred njim..sam pol sm začela razmišlat-ok to je čist človeško, ni osebe, k vsaj enkrat na dan neb to nardila.. tk da me ni sram pred njim, pa še bleme mam s prebavo zadne čase in ni glih fain da zadržujem.. nikol, ampk res nikol pa tega ne storim v javnosti..
vsak od nas je človek in je čist normalno, da se nam dogaja vse to..
-
lolitaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 6. 2007
Jah, najlepše je doma opravit
.Nikoli nisem šla na veliko potrebo v javnem wc-ju, šoli al pa kjer koli drugje, vedno doma.Razen seveda ko sem kje na počitnicah.Ponavadi grem na wc vsak dan, lani pa ko smo bli v Nemčiji 5 dni in sem šla samo 1x in še to zato k sem se nekam čudno počutla in ko sem opravla sem bla takoj bolš
.Ko sem kje drugje mene sploh ne prime
.

I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
-
GoldenSoul - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 9. 2006
- Kraj: lj
Ja, jest mam tut fuuuuuul velke probleme s tem kakcanjem. Najhuj je pa to, ker pojem ful zelenjave in sadja--> posledice pa veste kkšne so. Skor lahko rečem, da sem plinarna na dveh nogah
. Če sm doma (prov doma doma) grem na velko potrebo od 5-7x na dan (kar je ful; ampak grem večkrat po mal; no, da ne govorim, kokrat grem, ko je izpitno obdobje
). Če sm u študentskem stanovanju, je že večji problem-ker so tko tanke stene in se vse sliš in se mi sfinkter kar avtomatsko zapre in ni šans, da bi kej "iztisnila". Preveč me je strah, da bi kej počlo. In tko sm cel tedn skos napihnjena pa vse me tišči in čakam na D-day(petek), ko grem domov al pa k fantu. Na začetku je blo tut pr fantu problem, ampak zdej sm se adaptirala.
Pred fantom mi zdaj ni panike spustit "golobčka", če je nuja, pa če sva kje na prevetrenem. Če sva pa v prostoru, pa grem ponavad na wc, k tut men ni fajn še pou ure vohat "gnilo mene"
. Na začetku najine zveze je blo pa tako-zmer k je šou kdo na velko potrebo je ful nažgal musko, da se je vse skupi mal porazgubilo v tem šundru, če sva bla pa na morju al pa nek, sva pa en druzga na balkon pošiljala
. ZDej sva pa že tok cajt skupi, da ne gledava postran edn druzga, če kakšn prdec uteče.
Sam če tko pogledaš, je ta prdec tak tabu, rigajo pa lohk (sploh tipi) vse vprek, pa je lih tko glasno pa smrdi (po kakšni salami napol prebavljeni).
Sicer pa pravjo, da je 1 predec za 10 dohtarjev....

Pred fantom mi zdaj ni panike spustit "golobčka", če je nuja, pa če sva kje na prevetrenem. Če sva pa v prostoru, pa grem ponavad na wc, k tut men ni fajn še pou ure vohat "gnilo mene"

Sam če tko pogledaš, je ta prdec tak tabu, rigajo pa lohk (sploh tipi) vse vprek, pa je lih tko glasno pa smrdi (po kakšni salami napol prebavljeni).
Sicer pa pravjo, da je 1 predec za 10 dohtarjev....

- Gost
Mene na sreco tale potreba doleti samo doma, se je pa ze zgodilo, da so me dajale grozne prebavne motnje pri fantu. Ja, bilo je neprijetno, ampak saj zadrzati pa tudi ne mores. Poleg tega smo se vsi smejali na ta racun ... In na splosno imava dokaj razcisceno to, se ne skrivava, ce moras prdnit pac prdnes pa obrnes na hec - boljse to, kot da me cel vecer zvija, potem je se huje.
To, da se preselis z njim, pa ne upas it na veliko potrebo, ko je on doma, mi je pa absurd. Ne vidim tezave v tem, saj bo najin dom, delava kaj hoceva, del tega je tudi kakanje
To, da se preselis z njim, pa ne upas it na veliko potrebo, ko je on doma, mi je pa absurd. Ne vidim tezave v tem, saj bo najin dom, delava kaj hoceva, del tega je tudi kakanje

-
moi T - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2007
- Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...
Ahaha ful zanimiva tema in ZELO človeška
. Jez sm pa taka, da grem lahko povsod na veliko potrebo, sam sam če vem, da ni nobenga druzga zravn (npr. če so vsi wc-ji prazni pol lahko, drgač ni šans!) al pa če je muzika na glas in vem, da se ne more nč čut
. Drgač pa je najhujše u kakšnem študentu, ko so skupni wc-ji in če je kka žurka in je folk nonstop na wc-ju. Pol pa zadržujem tolko časa, da me ful trebuh boli, kar ni kul!
Prdenje... jez ne morm pred mojm tipom, tudi če sva že hmal 6 let skupej. On pa je začel pred mano šele pred kakima dvema letoma
. Se pa menva vsake tolko o tem in reče: Zdej ga bom spustu
. In pol u smeh. Mislm ful mava fore s temi prdci.
Kolegica živi s tipom in je dala radio kr pred wc
.
Sestrična pa tudi zadržuje 100 let, pol pa prjavi: Joj, veš da sm zadnjič doma wc zamašila, ker sm šla po enm tednu! Ahahah, ja dobre so teme!

Prdenje... jez ne morm pred mojm tipom, tudi če sva že hmal 6 let skupej. On pa je začel pred mano šele pred kakima dvema letoma

Kolegica živi s tipom in je dala radio kr pred wc

Sestrična pa tudi zadržuje 100 let, pol pa prjavi: Joj, veš da sm zadnjič doma wc zamašila, ker sm šla po enm tednu! Ahahah, ja dobre so teme!
Just dance and everything it´s gonna be ok!
-
kajira - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 5. 2006
hehe, mi je prav odleglo, da nisem edina s takimi težavami.
meni je tud problem it kjerkoli drugje kot doma. najhuje je na potovanjih.
sem vedno čakala priložnost, da bi tisti, s katerim sem si delila sobo, šel malo ven.
tko d če se bom vselila skupaj s fantom, bom verjetno rabila ogromno časa, da se bom privadila, tako da te čist štekam.
ženske smo pravljična bitja, ki baje ne prdimo in ne gremo nikol srat, zato bohnedaj, da bi nas kdo kdaj slišal ali celo zavohal pri takem početju.

tko d če se bom vselila skupaj s fantom, bom verjetno rabila ogromno časa, da se bom privadila, tako da te čist štekam.
ženske smo pravljična bitja, ki baje ne prdimo in ne gremo nikol srat, zato bohnedaj, da bi nas kdo kdaj slišal ali celo zavohal pri takem početju.

Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov