Menstruacija-žensko prekletstvo
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
baby girl - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 2. 2005
- Kraj: ko bi biu vsaj los angeles
si nism mogla pomagat
sm ze misnla d sm se je znebila za en mesc pa me je spet napadla ...in nc se ni spremenil-krci, bolecina v krizu,...jooooo to je ze moj 6. dan kdaj se bo to koncal
no za tiste k ste na novo...ta tema je za to ko bote mele "tiste dneve" v mesecu se lahk kle prtozujete, tarnate, jo preklinjate,.....
tko d se bote mal bols pocutle
sm ze misnla d sm se je znebila za en mesc pa me je spet napadla ...in nc se ni spremenil-krci, bolecina v krizu,...jooooo to je ze moj 6. dan kdaj se bo to koncal
no za tiste k ste na novo...ta tema je za to ko bote mele "tiste dneve" v mesecu se lahk kle prtozujete, tarnate, jo preklinjate,.....
tko d se bote mal bols pocutle
can you keep up
baby boy
baby boy
-
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
Mene pa tale moja menstruacija kr mal "skrbi"
Mamo jo samo 2 dni s tem, da prvi dan ko jo dobim jo je vse skupi za en mal večji flekc, drug dan je "normalna" (sam v mojem primeru to pomeni dost šibka) tretji dan je pa ni več... tako mam zdej 2,5 leti odkar jem tabletke, čeprov nikol nisem mela prov močne al pa da bi tarajala dlje kot ene 4 dni.
A mislite, da bi blo lahko kej narobe? V bistvu temu sploh nisem posvečala nikol pozornosti, sam zdej neki razmišljam pa mi je to ful čudno
Mamo jo samo 2 dni s tem, da prvi dan ko jo dobim jo je vse skupi za en mal večji flekc, drug dan je "normalna" (sam v mojem primeru to pomeni dost šibka) tretji dan je pa ni več... tako mam zdej 2,5 leti odkar jem tabletke, čeprov nikol nisem mela prov močne al pa da bi tarajala dlje kot ene 4 dni.
A mislite, da bi blo lahko kej narobe? V bistvu temu sploh nisem posvečala nikol pozornosti, sam zdej neki razmišljam pa mi je to ful čudno
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
-
sweet_kitty - Debatorica
- Na forumu od: 24. 2. 2005
Greš do ginekologa in se mal pozanimaš o tem.
No, moje se je pa dons zaklučla. Alweluja !
Ni moj trip v svetu sanj-
Moj trip je lajf!
Moj trip je lajf!
- ¤MajC¤
- Kofetarica
- Na forumu od: 3. 8. 2004
okej meni ni jasno ne kako ene delate, da umirate od bolecin, al mam res jas tako sreco da pride mam tri dni pa gre. me nic ne boli nic ne jamram, mogoce kaki obcutek napetosti,ampak to ne boli pa nic.ampak pač. al ste tk obcutlive al pretiravate al kak. mislim dobene nocem zalit sam pač ni mi jasno. sej vem da mamo druagacna telesa, da eni pase to drugi to, ena si pokriva ledivice ena ne. pa se tisoc razlogov..
-
sweet_kitty - Debatorica
- Na forumu od: 24. 2. 2005
Jst mam naprimer vsake tok časa take krče, da res komi živim, tud bruham ponavad. Pa sploh nisem občutliva oseba.
i
i
Ni moj trip v svetu sanj-
Moj trip je lajf!
Moj trip je lajf!
-
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
sweet_kitty napisal/-a:Greš do ginekologa in se mal pozanimaš o tem.
Ja, sej zdej enkrat moram tko na kontrolo pa bom vprašala, sam me zanima, če ma mogoče še kakšna podobno "težavo" kot jest?
Majc!
Jest ti lahko sam to rečem, da preden sem začela tabletke jest sem mela tko močne krče, da sm včasih jokala od bolečine oz. sploh stat nisem mogla na nogah prvi dan. Zdej tega hvala bogu ni. Je pa to ful različno od posameznika --> ene ful boli ene pa niti malo.
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
-
cosmy - Debatorica
- Na forumu od: 16. 7. 2005
¤MajC¤ napisal/-a:okej meni ni jasno ne kako ene delate, da umirate od bolecin, al mam res jas tako sreco da pride mam tri dni pa gre. me nic ne boli nic ne jamram, mogoce kaki obcutek napetosti,ampak to ne boli pa nic.ampak pač. al ste tk obcutlive al pretiravate al kak. mislim dobene nocem zalit sam pač ni mi jasno. sej vem da mamo druagacna telesa, da eni pase to drugi to, ena si pokriva ledivice ena ne. pa se tisoc razlogov..
bodi vesela, da nimaš nobenih težav! In to je to, pač maš srečo s tem!! Tudi jaz sem imela prva 3 leta menstro tko, da sploh nisem vedla, da jo imam. Čist brez bolečin je minila. Potem sem se pa enkrat prehladila in od takrat naprej mam drugi dan neznosne krče, tak grozn občutek, da mi vse dol pritiska, da me je vročina oblivala,... no, hvala bogu, odkar imam tabletke, se je vse skupaj precek omililo, vseeno pa imam še vedno tist čudn občutek pritiska v trebuhu.
Tko da raje pazi, da se ne prehladiš kdaj!
Peek-a-boo!
-
marateja - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 6. 2004
- Kraj: Ljubljana
men grejo teli dnevi tud včasih kar mimo, sploh ne vem, da so tisti dnevi v mesecu.....včasih pa boli ko hudič...ne morem ležat, ne morem sedet, kaj šele stat.
Sicer se je zdej kar mal umiril vse skupaj, ampak kdaj pa kdaj so bolečine še vedno prisotne. Ko sem bila pri ginekologinji mi je rekla, da se te bolečine pojavljajo, ker sem nehala jest tabletke.....ampak dvomim da je po 5 letih še vedno razlog za te bolečine ravno to.....
Sicer se je zdej kar mal umiril vse skupaj, ampak kdaj pa kdaj so bolečine še vedno prisotne. Ko sem bila pri ginekologinji mi je rekla, da se te bolečine pojavljajo, ker sem nehala jest tabletke.....ampak dvomim da je po 5 letih še vedno razlog za te bolečine ravno to.....
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
Jean de La Bruyere
- legally blonde
- Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
¤MajC¤ napisal/-a:okej meni ni jasno ne kako ene delate, da umirate od bolecin, al mam res jas tako sreco da pride mam tri dni pa gre. me nic ne boli nic ne jamram, mogoce kaki obcutek napetosti,ampak to ne boli pa nic.ampak pač. al ste tk obcutlive al pretiravate al kak. mislim dobene nocem zalit sam pač ni mi jasno. sej vem da mamo druagacna telesa, da eni pase to drugi to, ena si pokriva ledivice ena ne. pa se tisoc razlogov..
To sploh ni tok redko, nej bi mel kr 20% zensk mocne krce u casu menstruacije.
Js jih hvala bogu nimam, sam pa useen use skp ponavad traja kr ene 6 dni.
-
me2u - Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 2. 2006
hm .. jst pa niti nimam kaksnih posebnih krcev .. na case pa tudi pridejo .. mam pa drugi problem .. on ta je .. da sploh nimam redne menstruacije .. dobivam jo na usaka 2 meseca .. ce pa jo odbim redno .. pa jo imam po 6-9 dni .. obiskala sem ze ginekologa pa mi ni dal kaksnega zadovoljivega odgovora .. zanima me .. ali bi se naj z polnoletnostjo menstruacija uredila .. pa so do takrat taksne tezave normalne, ali ne?
hvala unaprej
hvala unaprej
Trying to be something experimental.
-
veneficus pupa - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 2. 2006
mene pa skrbi ker je kr ni. jo čakam že kšn tedn pa pou.
pa noseča vem, da nism..shujšala oz suha tud nism tok da bi lahko "ostala brez"....je pa možno da sm pač še mal mlada pa da še ni redna čist.
zdej sm dve leti p pou jemala tabletke, zdej sm pa nehala je pa kr mau zmedena pa kr zamuja vska mesc. ampak ponavad ni zamujala več kt 3, 4 dni. (aja pa pred tabletkami sm mela tud redno drgač)
sej me ne skrbi to da jo ni..sam mede me ker sm bla navajena na red, da sm točn vedla kdaj bo pršla...zj jo pa ni
pa noseča vem, da nism..shujšala oz suha tud nism tok da bi lahko "ostala brez"....je pa možno da sm pač še mal mlada pa da še ni redna čist.
zdej sm dve leti p pou jemala tabletke, zdej sm pa nehala je pa kr mau zmedena pa kr zamuja vska mesc. ampak ponavad ni zamujala več kt 3, 4 dni. (aja pa pred tabletkami sm mela tud redno drgač)
sej me ne skrbi to da jo ni..sam mede me ker sm bla navajena na red, da sm točn vedla kdaj bo pršla...zj jo pa ni
- Intet
- Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 1. 2006
- Kraj: Emona
Jst sm jo prvič mela ene par dni, na drugo sm pa čakala več kot pol leta. Sam se je pa pol uredil, za kšn mesec mi je še mislm da dvakrta "zginla", pol pa res vsak mesc. Zna tud mene FUL bolet, me sam ene tablete kokrtok pomagajo... Sam je pa trenutno, kul me nč ne boli
To bring the pieces together rediscover communication.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov