Dnevni vložki
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
girl007 - Debatorica
- Na forumu od: 30. 7. 2004
- Kraj: Kranj
Včasih uporabim to zadevico, vendar pa ne vsak dan, ker to je baje leglo za bakterije, ker je bolj plastičnega izvora kot ne.
Torej NISI zdravi. Ampak včasih brez tega ne gre.
Sej ni edina nezdrava stvar, katere se poslužujemo.
Torej NISI zdravi. Ampak včasih brez tega ne gre.
Sej ni edina nezdrava stvar, katere se poslužujemo.
LJUBEZEN je tista gonilna sila, ki dela dan drugačen in življenje lepše, ljubezen je nekaj skrivnostnega, lepega in nerazložljivega.
- iskrice
- Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 1. 2005
Tudi jaz jih uporabljam - in to vsak dan, saj brez njih se počutim kar malo nesrečno
Zato pa gledam pri nakupu, da so čim bolj "prijazni" za mojo malo: se pravi, da bo brez parfumčkov in da so predvsem zračni Tako moja mala lahko normalno diha
Pozdravček vsem
Zato pa gledam pri nakupu, da so čim bolj "prijazni" za mojo malo: se pravi, da bo brez parfumčkov in da so predvsem zračni Tako moja mala lahko normalno diha
Pozdravček vsem
-
.:sonchika:. - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 3. 2005
- Kraj: Malo tu, malo tam
Jaz vsak dan uporabljam dnevne vložke. Ža naravno imam obilnejši izcedek in jih moram uporabljati, ker drugače je vse mokro in neprijetno.
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
jaz pa uporabljam dnevene vložeke pred in po menstruaciji ker imam takrat malo močnejši beli tok. Drugače pa pravjo da se ti lahko tamala uname. Niso zdravi.
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
jokica - Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 12. 2004
- Kraj: za 9 gorami
ja men jih je ginekologinja svetovala, ko mam dost mocan beli tok, pa mi gre na zivce, ko mam filing, da je vse umazano in mokro med nogami. Pac porabim mogoce 2 na dan, da se ne nabirajo bakterije.
Po operaciji se je stanje normaliziralo, tak da poskusam mal opuscat zadevo... ampak navada je zelezna srajca
Po operaciji se je stanje normaliziralo, tak da poskusam mal opuscat zadevo... ampak navada je zelezna srajca
Zakaj moški ne vrjamejo ženskam?
Kdo bi vrjel človeku, ki krvavi vsak mesec pa ne umre
Kdo bi vrjel človeku, ki krvavi vsak mesec pa ne umre
- ¤MajC¤
- Kofetarica
- Na forumu od: 3. 8. 2004
tiasha napisal/-a:jst jih uporabljam kkšn dan med menstruacijo, med njo pa kkšn dan po njej ... drgač pa ne ...
Mi grejo prou na živce vse te plenice ...
men tut ja.
ceprav wem da me ne prakticno ne moti...sam mam v glavi da mam neki karton mednogami...nea mi pase to,
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov