Pokanje prstov
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Black Amber - Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 11. 2007
- Kraj: Ljubljana
Joooj, jst mam tud to navado. Zjutraj čim se zbudim si moram najprej prste popokat, drugače mi "nekaj" manjka... Sem se že probala odvadit ampak ne gre.
Imam pa občutek da imam zaradi tega bolj debele členke na rokah...
Imam pa občutek da imam zaradi tega bolj debele členke na rokah...
-
Lopatka - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 11. 2007
Jst te navade nimam... hvala bogu. Jo pa ima zato moj tip in mi gre vedno na živce s tem. Njemu lahko poči vse živo:
- vsak prst na roki na ene 4-5 načinov
- zapestja na rokah
- vrat
- kolena
- hrbtenica, če se pretegne orenk nazaj
- vsak prst na roki na ene 4-5 načinov
- zapestja na rokah
- vrat
- kolena
- hrbtenica, če se pretegne orenk nazaj
- Never-ending-story
- Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 11. 2007
Jaz lahko pokam samo s prsti. Če mi drugje kaj poči je to zgolj slučajno.
Drgač je pa to "razgibavanje" res škodljivo in se je bolje odvadit!
Drgač je pa to "razgibavanje" res škodljivo in se je bolje odvadit!
-
lolika69 - Debatorica
- Na forumu od: 24. 1. 2007
uuu..ma jz tud ne morm brez pokanja prstov. Mi je že lubi reku, da bo odpru salon za pokanje prstov in da bo sigurn velik zaslužu.
Drgač se pa tud men zdi ja, da se obrablja hrustanec v sklepih in zato se ti pol na stara leta roke tresejo.
Jz pač ne morm brez pokanja, ker mam občutek, da mam pol prste čist negibčne. Učasih sm klaviature špilala in pomoje sm se od takrat navadla.
Drgač se pa tud men zdi ja, da se obrablja hrustanec v sklepih in zato se ti pol na stara leta roke tresejo.
Jz pač ne morm brez pokanja, ker mam občutek, da mam pol prste čist negibčne. Učasih sm klaviature špilala in pomoje sm se od takrat navadla.
THE ONLY ROOL ISDON''T BE BORING.DRESSCUTEWHEREVER YOU GO.LIFE IS TO SHORT TOBLENDIN.
-
Kate Moss - Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 5. 2007
Jaz si še v življenju nisem poknila prsta al kaj podobnega razen enkrat ko sem padla mi je poknil prst drugače osebno to pokanje najbolj sovražim in ga ne prenesem..kr živčna postanem ko kdo poka..to je slaba moja navada ker ponavadi vsi pokajo okoli mene. In mene to tolk moti da včasih se ne morem nazaj skoncentirat oz. me začne bolet glava
-
Foxy-lady - Kofetarica
- Na forumu od: 17. 1. 2005
Frenkie napisal/-a:Jst sm pa slišala da se s pokanjem obrablja hrustanec, in zato postanejo sklepi bolj ohlapni...
Ja, nekak tak. Sklepi na prstih se obrabijo in ko boste starejše vas bodo prsti zelo boleli, tako da to NE delati...
You want me to be something I can never ever be.
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Ja res ni dobro to početi...
V starosti se ti začnejo bolj roke tresti, revma se pojavi, debeli členki ki lahko kasneje tudi v njih trga bolečina...
Moj dela full to z rokami, glavo obrne levo in desno ter vse ornk poka...
Ni to dobro početi...
V starosti se ti začnejo bolj roke tresti, revma se pojavi, debeli členki ki lahko kasneje tudi v njih trga bolečina...
Moj dela full to z rokami, glavo obrne levo in desno ter vse ornk poka...
Ni to dobro početi...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov