Pokanje prstov
Pokanje prstov
Pred parimi leti sem se navadila pokat prste. Proabavam se odvadit, ampak vseeno to še vedno počnem podzavestno.
Sem pa tudi slišala, da to ni dobro počet... mogoče kdo ve zakaj?
Sem pa tudi slišala, da to ni dobro počet... mogoče kdo ve zakaj?
-
- Sramežljivka
- Kraj: Ljubljana
-
- Sramežljivka
- Kraj: Ljubljana
uuu..ma jz tud ne morm brez pokanja prstov. Mi je že lubi reku, da bo odpru salon za pokanje prstov in da bo sigurn velik zaslužu.
Drgač se pa tud men zdi ja, da se obrablja hrustanec v sklepih in zato se ti pol na stara leta roke tresejo.
Jz pač ne morm brez pokanja, ker mam občutek, da mam pol prste čist negibčne. Učasih sm klaviature špilala in pomoje sm se od takrat navadla.

Drgač se pa tud men zdi ja, da se obrablja hrustanec v sklepih in zato se ti pol na stara leta roke tresejo.
Jz pač ne morm brez pokanja, ker mam občutek, da mam pol prste čist negibčne. Učasih sm klaviature špilala in pomoje sm se od takrat navadla.
THE ONLY ROOL ISDON''T BE BORING.DRESSCUTEWHEREVER YOU GO.LIFE IS TO SHORT TOBLENDIN.
Jaz si še v življenju nisem poknila prsta al kaj podobnega razen enkrat ko sem padla mi je poknil prst drugače osebno to pokanje najbolj sovražim in ga ne prenesem..kr živčna postanem ko kdo poka..to je slaba moja navada ker ponavadi vsi pokajo okoli mene. In mene to tolk moti da včasih se ne morem nazaj skoncentirat oz. me začne bolet glava 

-
- Cosmopsiho
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
- Kontakt:
Ja res ni dobro to početi...
V starosti se ti začnejo bolj roke tresti, revma se pojavi, debeli členki ki lahko kasneje tudi v njih trga bolečina...
Moj dela full to z rokami, glavo obrne levo in desno ter vse ornk poka...
Ni to dobro početi...
V starosti se ti začnejo bolj roke tresti, revma se pojavi, debeli členki ki lahko kasneje tudi v njih trga bolečina...
Moj dela full to z rokami, glavo obrne levo in desno ter vse ornk poka...

Ni to dobro početi...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...