Spodnje perilo in zdravje
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- olilika
- Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 6. 2007
Men je ena znanka dala tangice svoje ker jih ne nos vec in me zanima ce je kaj narobe ko js nosim zdaj tiste tangice ko jih ona prej so oprane ali lahko kaj zdravju skodujejo
Zadnjič spremenil olilika, dne 21. Jul. 2007 10:55, skupaj popravljeno 1 krat.
-
densy - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 3. 2006
škoduje sigurno ne.. samo meni bi se to gabilo in zato ni šanse, da bi nosila tuje spodnje hlače.
semjih pa enkrat posodila eni prijateljici, ki je prespala pri meni pa je pozabla spodnje hlače, ampak so pol romale v smeti z vrečko vred, ko mi jih je vrnla..
semjih pa enkrat posodila eni prijateljici, ki je prespala pri meni pa je pozabla spodnje hlače, ampak so pol romale v smeti z vrečko vred, ko mi jih je vrnla..
-
rdeče vrtnice - Kofetarica
- Na forumu od: 18. 5. 2007
fuj. ne hvala. si pa raje kupim novo kot pa da mi ena ga da zaston. fuj.
ℓινє...ℓαυgн...ℓσνє...
ℓυкα<3
ℓυкα<3
-
Lady sadness - Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 3. 2007
- Kraj: Ljubljana
Jao kok se nekateri zgražate kot da bi šlo za nevem ti kaj
Sej jst tud nikoli ne nosim nikogaršnje spodnjice, ampak če bi bla nuja, mi ne bi bil noben problem obleči tuje spodnjice - čiste seveda! Sej večinoma poznate svoje frende in veste da niso "okuženi" s čim ali podobne scene. Res vas ne razumem
Sej jst tud nikoli ne nosim nikogaršnje spodnjice, ampak če bi bla nuja, mi ne bi bil noben problem obleči tuje spodnjice - čiste seveda! Sej večinoma poznate svoje frende in veste da niso "okuženi" s čim ali podobne scene. Res vas ne razumem
-
margarita - Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 7. 2007
Lady sadness napisal/-a:Jao kok se nekateri zgražate kot da bi šlo za nevem ti kaj
Če greš čisto v detajle, ne moreš biti ravno popolnoma prepričana, da nimajo kakšnih obolenj v intimnem predelu. Lahko bi imela punca glivice ali karkoli drugega... Pretirana lahkomiselnost tudi ni dobra.
Diamonds are a girl`s best friend.
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Nevem kako higienično ni ane...ampak če so oprane se itak vse bakterije uničijo... Seveda pa sama tega nebi prakticirala saj jih že v prodajalni dobiš za manj kot 5€
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
Lisset - Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 8. 2005
Če bi mi katera kolegica podarila spodnje perilo ga ne bi sprejela, ni šans,...
Spomnim pa se, da ko smo bli manjši pa smo hodli na roj. dneve, smo se vedno polivali z vodo pa obmetavali z vodnimi baloni, da smo bli nakoncu mokri do kosti in pol je pač tist, ki je praznoval roj. dan vedno celo omaro spraznil in smo se pač preoblikli ne,...
Spomnim pa se, da ko smo bli manjši pa smo hodli na roj. dneve, smo se vedno polivali z vodo pa obmetavali z vodnimi baloni, da smo bli nakoncu mokri do kosti in pol je pač tist, ki je praznoval roj. dan vedno celo omaro spraznil in smo se pač preoblikli ne,...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov