Zobna pasta
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
mirella - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 12. 2006
Pozdravljeni..
namrec mam naslednjo tezavo in hkrati vprasanje za vas..
mela sm vedno ful lepe bele zobe.. dost folka me pohvalilo in sprasevalo kaj uporabljam.. no .. par mesecev nazaj je pac mami kupla eno zobno pasto (ne spomnem se vec katera) in po njej sm mela zobe.. tko.. ne rumene.. sam tko.. "niso bli vec beli"
.. v glavnem vprasanje je:
ali imate svojo "naj zobno pasto" ???
s katero ste imeli najboljse iskusnje?
dans sm bla v trgovini pa se nism mogla odlocit kaj vzet
nocem da se mi spet isto ponovi..
namrec mam naslednjo tezavo in hkrati vprasanje za vas..
mela sm vedno ful lepe bele zobe.. dost folka me pohvalilo in sprasevalo kaj uporabljam.. no .. par mesecev nazaj je pac mami kupla eno zobno pasto (ne spomnem se vec katera) in po njej sm mela zobe.. tko.. ne rumene.. sam tko.. "niso bli vec beli"

ali imate svojo "naj zobno pasto" ???
s katero ste imeli najboljse iskusnje?
dans sm bla v trgovini pa se nism mogla odlocit kaj vzet

nocem da se mi spet isto ponovi..
-
Leann - Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 8. 2006
- Kraj: Ljubljana
Ha? To mi je pa ful čudno, da bi ti od zobne paste porumeneli zobje... Drugače pa jaz že nekaj časa uporabljam Beverly Hills Formula zobno pasto, mi ful ustreza.
I know there's no forgiveness for the things I've said and done; at least I know what I am and I'm not the only one
- me,myself&I
- Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 11. 2006
Predvsem je fino, da se ne uporablja skos iste paste. Pa probam se izogibat kakim "withening" pastam in Colgate-u (sem slišala precej zoprnih dejstev). Bi bilo pa zanimivo videt kakšno resno raziskavo (ne pa uno v smislu "Slovenski inštitut za zdrave zobe in zadah z vonjem po rožicah") o tem, katere zobne paste so boljše (in zakaj).
- me,myself&I
- Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 11. 2006
^^ A ena taka k ma ogaben okus? Paradent (sm si zmislila, ampak nekako tako se sliši)? Ta je dobra, ja. Samo okus je pa 

- *__taMala__*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 8. 2007
Jst lahkoo rečem da mam lepe pa bele zobe ... zarad zoob sem učasih imela veliikoo težav (ko sem bla majhna) .. zaradi tega ker sem tooliko jokala sem dobila tudi dimeljsko kilo 8dobijo jo otroci večinoma zaradi joka)...
-
Snow flake - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 12. 2004
- Kraj: okolica Ljubljane
Tudi jaz nimam prav belih zob
Uporabljam (sedaj že nekaj časa) Vademecum - Ultra fresh 12 (nekaj tako se napiše pomojem), mi je všeč, ker je tko fajn po mentolu, prej sem nekaj časa aquafresh, pa ne več, ker mi nima več dost po mentolu, enkrat sem poizkusila tudi sensodyne, pa nama je bilo obema
, isto velja za Colgate.

Uporabljam (sedaj že nekaj časa) Vademecum - Ultra fresh 12 (nekaj tako se napiše pomojem), mi je všeč, ker je tko fajn po mentolu, prej sem nekaj časa aquafresh, pa ne več, ker mi nima več dost po mentolu, enkrat sem poizkusila tudi sensodyne, pa nama je bilo obema

- kafrca
- Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 11. 2006
a kr niso več beli? a maš to kako fake firmo zobne paste?
js uporablam signal al pa tut kako tako k na zelišča potegne, si učas kupim k mam pol ful dober zadah...
kake 2x do 3x na mesec pa uporabim ono zobno pasto s flourom (al fluorom) za beljenje, da mal popravim zobeke
... in sm čist zadovoljna
js uporablam signal al pa tut kako tako k na zelišča potegne, si učas kupim k mam pol ful dober zadah...
kake 2x do 3x na mesec pa uporabim ono zobno pasto s flourom (al fluorom) za beljenje, da mal popravim zobeke

Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]