Prvič (kajenje in alkohol)
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
marateja - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 6. 2004
- Kraj: Ljubljana
Poskusila že oboje zelo kmalu (v otroštvu). Redno sem začela kadit na koncu 7. razreda, kak kozarček pa se mi je prilegel tud kdaj prej
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
Jean de La Bruyere
-
Bamby - Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 7. 2004
ja mislm da sm prvič kadila v kakšnem 7 razredu ampak se mi je že po prvem dimu zdel brez veze tko da no smoking for me from that moment on alkohol pa mislm da tam nekje 6 razred na morju - se spomnm da sm spila kakšne 2 deci pa sm bila tako veselo pijana
-
želvica - Sramežljivka
čisto prvič sem probala kadit, ko sem bila še mala - ker je kadila moja mam, pa sma z bratom iz radovednosti vlekla, ko je šla mama na telefon ali kam, pa je pustila prižgan cigaret. tudi alkohol sem probala, ko sem bila manjša. na eni novi maši mi je bilo ful dobro pit špricerje in sem se ga napila. vino je bilo na mizi, točil si je vsak sam...
sicer pa zdaj ne kadim in ne pijem alkohola. pa tudi nikoli nisem (no razen otroške radovednosti) in me tudi ne mika.
sicer pa zdaj ne kadim in ne pijem alkohola. pa tudi nikoli nisem (no razen otroške radovednosti) in me tudi ne mika.
-
Saša_26 - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 6. 2004
Prvič sem poskušala kaditi v 7. razredu, v bistvu sem bolj puhala. Potem nisem nadaljevala, sem pa začela resno kaditi pri 16-ih letih. Kadila sem 9 let po škatlo na dan, včasih več, če smo šli ven. Zdaj pa bo 28. julija točno eno leto odkar ne kadim več. In mi je čist the best Kar se pa alkohola tiče, sem naredila kakšen požirek piva na skrivaj pri očku. V srednji šoli je za cigareti prišlo tudi to na vrsto, pa se ni nadaljevalo, še posebej ne, ko sem naredila izpit za avto. Zdaj pa pijem le, če se zmenimo, da gremo kaj proslaviti, takrat pustim avto doma in grem peš v mesto ali pa že kdo pelje, ki je trezen.
- Klaudia
- Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
Cigarete sem prvič probala nekje v 6.razredu, ampak mi že takoj ni blo všeč.
Alkohol mi pa starši že od nekdaj niso skrival, tak da sem ga probala že zelo kmalu in morm rečt da še nism bla nikol tok pijana da bi bruhala al pa neb vedla kaj počnem. Vedno spijem samo tolk da sem mal vesela :
Alkohol mi pa starši že od nekdaj niso skrival, tak da sem ga probala že zelo kmalu in morm rečt da še nism bla nikol tok pijana da bi bruhala al pa neb vedla kaj počnem. Vedno spijem samo tolk da sem mal vesela :
-
Maychy - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 6. 2004
- Kraj: Se selim...
Za alkohol niti ne vem... Dejstvo, da sm dolenka pove vse (Saj veste, zidanice pa to...) Ni blo nikol tako, da bi mogla skrivat pred starši, če mi je zapasal npr. kozarček vina spit. Mislm, da je blo to zelo dobr, ker me potem ni tko mikalo. Če ti je dovoljeno ni izziva.
Pijana pa nism še nikoli bila in upam, da tut nikol ne bom.
Kar se kajenja tiče... Tut mislm, da to ni zame, zato nism sploh nikoli probala in me niti ni nikoli mikalo. Nimam pa nič proti ljudem, ki kadijo. Skoraj vsi moji bivši kadijo in zelo dobra prijateljica tudi. It's their choise.
Pijana pa nism še nikoli bila in upam, da tut nikol ne bom.
Kar se kajenja tiče... Tut mislm, da to ni zame, zato nism sploh nikoli probala in me niti ni nikoli mikalo. Nimam pa nič proti ljudem, ki kadijo. Skoraj vsi moji bivši kadijo in zelo dobra prijateljica tudi. It's their choise.
--- Evil Is Just A Point Of View ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
- kathy
- Debatorica
- Kraj: ljubljana
prvi cigaret sm probala v 7. razredu OŠ, pol sm pa v 8. začela resno kadit in do danes še nism nehala....alkohol sm probala zlo zgodi,ker se tega tud pr nas ni nikol skrival,sej veste penca na pivu pa tko...prvič da sem bla pa ornk pjana je blo med poletnimi počitnicami iz 5. v 6. razred,ko sva bla z bratom na vikendu pa je povabu prjatla k je prnesu domačo rakijo pa sta pila pol sm pa začela težit,da bi probala pa sm probala,pa še mal,pa še mal....in onadva sta šla vn žurat,jst sm pa ostala doma.....in ful smeha, k sm šla spat pa mi je blo slabo in sm bruhala in nasledn dan mela prvič mačka in k nism vedla kaj je to od takrat naprej pijem ful mal, pa še to samo "ženske" pijače...malibuje pa breezerje itd.
-
Mrs. Smiley - Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 7. 2004
Ha, kajenje poskusila tam nekje konec OŠ, pa mi ni kaj preveč pasalo, tako, da sem zelo hitro potešila radovednost. Od takrat pa do danes pa ne kadim in mi je kul.
Pijem pa takrat, ko mi paše in kolikor mi paše - napila pa se ga še nisem - mislim, da imam kar dobro označeno mejo!
Pijem pa takrat, ko mi paše in kolikor mi paše - napila pa se ga še nisem - mislim, da imam kar dobro označeno mejo!
-
Ewchk - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 7. 2004
- Kraj: Lj
Za cigarete ne vem točno - s sošolko sva v osnovni šoli ne vem al je bil 3 al 4 razred po čike u eno gostilno kjer sva rekle da so za mami. In sva šle na en travnik in sva jih kadile. V 7. razredu sm resno začela kadit kar se je vlekl do pred dveh mescov nazaj. Napila sm se ga pa prvič za nov let mal pred 12 rojsnim dnevom ko smo s prjatlcami spile mamin šampanjec. Kajenje me ne mika več, napijem se pa še vedno in sicer ko ko gremo vn žurat.
Če nisi del rešitve, si del problema.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov