Krvavitev po spolnem odnosu
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- polchy
- Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 8. 2007
- Kraj: kranj
hey! mam eno vprašanje
po spolnem odnosu mi začne teči kri...tko ene 10 min po njem, sam tko pač sam flek na spodnjicah, ampk pol po kasne pol ure pač ko se grem stusirat pa preoblečt pa ni nč vec krvi..a ma se katera probleme s tem??
lp

po spolnem odnosu mi začne teči kri...tko ene 10 min po njem, sam tko pač sam flek na spodnjicah, ampk pol po kasne pol ure pač ko se grem stusirat pa preoblečt pa ni nč vec krvi..a ma se katera probleme s tem??
lp
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
Mogoče te fant med odnosom malo rani.
-
schpeltza - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 1. 2005
To se je men zgodilo prvič zdej! Sicer jest sm krvavela že med spolnim odnosom. Je bil kondom malo krvav. A mislite da je kej narobe? Da je bil pregrob ali kaj takega? Jaz sem bila zelo presenečena ker se mi to nitirvič ni zgodilo, fant se je pa hecal da mi je šele on dobro nedolžnost vzel 

"Nicht die Schönheit entscheidet, wen wir lieben, sondern die Liebe entscheidet, wen wir schön finden." (Sophia Lauren)
-
lei - Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 12. 2006
Problem je lahko to, da ste med odnosom presuhe in pride do drgnjenja in zato krvavis. To lahko odpravis z malo lubrikanta, ce pa se to ne pomaga je pa >> Druga moznost, da mate neko - recimo temu - ''bolezen'' za ktero ti (itak) da diagnozo ginekolog, predpise antibiotike in si v enem tednu zdrava. Tretja opcija je, da mas neke cistice (v vratu), ki ti pocijo vsakic, ko imas spolni odnos. Js bi na vasem mestu sla do ginekologa, da prides stvari do konca. Sploh ni to zadeva, da bi zganjale paniko, je pa popolnoma odpravljiva.
Vso sreco
Vso sreco

There are easier things in life than trying to find a nice guy...like nailing jelly to a tree for example.
-
Tamarra* - Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 8. 2008
Nimam takega problema kot je napisan v naslovu, ampak se mi je tema zdela še najbolj primerna.. Torej: Je imela katera med spolnim odnosom probleme, da jo je pri tem bolel trebuh?
To sem včeraj prvič opazila, pa me je kar malo strah, kaj bi to lahko bilo..

We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
- Gost
Mogoče nisi sproščena in podzavestno krčiš mišice, potem pa dobiš občutek, da boli v trebuhu. Mogoče suvata prehitro in gre zadeva pregloboko (no, to teoretično ni mogoče, lahko pa izzove čuden občutek). Mogoče pa si tik pred menstruacijo in si med odnosom bolj občutljiva tam doli.
-
Tamarra* - Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 8. 2008
Glede nesproščenosti - mislim, da to ni problem.
Pod čudnim kotom - ne vem, sva že sprobala tak položaj in vedno mi je ravno ta najbolj odgovarjal..
Brala sem na internetu, da se to rado dogaja med nosečnostjo, tako da ja ,spet sem v dvomih..
Pod čudnim kotom - ne vem, sva že sprobala tak položaj in vedno mi je ravno ta najbolj odgovarjal..
Brala sem na internetu, da se to rado dogaja med nosečnostjo, tako da ja ,spet sem v dvomih..

We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
-
LoveLy* - Kofetarica
- Na forumu od: 14. 7. 2007
- Kraj: purple claud
hm..to se tudi meni skoraj vsakič zgodi...sam jaz nimam nobenega fleka krvi na hlačkah ..ampak ko grem na wc dol obrisat,se na papirju vidi tak malo krvi..mogoče kaplica...nevem zakaj....mogoče res zarad kakšne male ranice ki nastane med sexom....
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
mene tudi kdaj boli trebuh. pomoje je to zaradi kakšnega položaja in da mi ne paše, sploh če je vse bolj na hard.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov