Nenadno povečanje prsi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- kai
- Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
- Kraj: Ljubljana
Punce, dajte mi prosim razložit, kaj za vraga se mi dogaja.
V zadnjih treh mesecih so mi joške zrasle iz B na skoraj D. Kontracepcijskih tablet ne krivim, ker jih jemljem že tri leta in pol. Noseča nisem, tako pravijo vsi uporabljeni babyChecki. Redni spolni odnosi mi najbrž ne večajo prsi konstantno in za toliko. Šla sem si pregledati ščitnico, pa je vse OK.
Sem že mal presrašena, zadeve kr rastejo
V zadnjih treh mesecih so mi joške zrasle iz B na skoraj D. Kontracepcijskih tablet ne krivim, ker jih jemljem že tri leta in pol. Noseča nisem, tako pravijo vsi uporabljeni babyChecki. Redni spolni odnosi mi najbrž ne večajo prsi konstantno in za toliko. Šla sem si pregledati ščitnico, pa je vse OK.
Sem že mal presrašena, zadeve kr rastejo
bounce around kai like bunniez
-
Damyanchyka - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
- Kraj: Poletje
omg to pa je razlika jst ti svetujem da greš do zdravnika(če že nisi šla), ker se mi to ne zdi normalno.Sam če si ščitnco šla pregledat si najbrš šla tut osebnemu zdravniku.Kaj pa je ta reku/rekla? Čudno..
- kai
- Komunikatorka
Hehe, ja, kam pa? K svoji zdravnici sem šla ščitnico pregledat, o mojih problemih z joškami pa ji nisem razlagala, ker je kot prvo otroška pediatrinja, kot drugo pa družinska zdravnica in se z njo ne mislim pogovarjat o takih stvareh, ker bo vse potem zvedela moja mama. Ginekolog pa je sicer v obstoju, ampak najbrž ni glih za moje jške. Tko da zdej k je ščitnca odpadla (pa je bla zelo verjetna), k se ne znajdm med popovimi zdravniki in ker mi fant že pošteno gnoji, da naj ugotovim, kaj mi je, sem pisala sem.
Mal sm napsiherana. Tko mal. Tko najbl odkar se je to začel.
Mal sm napsiherana. Tko mal. Tko najbl odkar se je to začel.
-
Ja pa kaj ma to veze če zvejo doma A ni zdravje na prvem mestu, pa najbrš tut domače skrbi zate, če je tuk opazna razlika pa ne veš uzroka, razn če se z njimi ne pogovarjaš o tem. Ja ne vem pejt ginekologu pa praš, al pa menji zdravnico, če ti je tuk bed ker je družinska znanka.Kako to da si pri otroški pediatrinji ?
-
gregalina - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 20. 3. 2007
- Kraj: toti Maribor
Če misliš, da bo tvoja dohtarca vse počvekala naprej, se prestav k drugi zdravnici. Pa sm tut ziher , da nebi tega šla okol govort...halo, a si že slišala kje, da zdravniki okol govorijo diagnoze svojih pacientov. Saj je vsak zdravnik pod Hipokratovo prisego:
Pojdi k svoji ginekologinji, saj ginekologi preglejujejo tut prsi!!!
da bom molčal o vsem, kar bom pri izvrševanju prakse ali tudi izven nje videl ali slišal o življenju in vedenju ljudi in česar ne gre obešati na veliki zvon, ker sem mnenja, da je take reči treba ohraniti zase kot (poklicno) skrivnost.
Pojdi k svoji ginekologinji, saj ginekologi preglejujejo tut prsi!!!
- kai
- Komunikatorka
Ja lej, sej če ne bom tuki zvedla česa tolažljivga, bom seveda šla k zdravnici. Ampak sem se odločila prej tukaj povprašat. Če kdo kej ve. Pri dej zdravnici pa sem zato, ker je družinska prijateljica. Nikoli nisem razmišljala o menjavi, ker sem z njo zadovoljna.
-
Ja sam očitno jo rabš, če se z njo ne morš ment o useh stvari, ker bodo tvoji zvedl. Pejt zdravniku-ginekologu,drugmu bilokam-ker je to velika sprememba.hvalabogu če ni posebnga vzroka..sam bolš preventiva good luck
- kai
- Komunikatorka
Damyanchyka: ja sej, nisem se menila z njo takih stvari, ker se mi ni bilo treba. Preprosto pač se nisem, če me je kaj zanimalo, sem pa pogledala na forum, povprašala naokoli in vedela vse.
ANGELgirl: LOL! On pravi, da mogoče nevede... Ker na žalost ne ve, kako je to delala Saška
NIA: Ja... Potem pa zamenjaš modrc s številko večjim, nakar čez kakšen emsec opaziš, da se ti tudi pri tem nenadoma delajo povštrčki.
ANGELgirl: LOL! On pravi, da mogoče nevede... Ker na žalost ne ve, kako je to delala Saška
NIA: Ja... Potem pa zamenjaš modrc s številko večjim, nakar čez kakšen emsec opaziš, da se ti tudi pri tem nenadoma delajo povštrčki.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov