Marihuana
-
- Sramežljivka
Smo kar kadili s kolegi... Pravi zadetki.
Sedaj pa nekako ni več želje po tem. Hvala bogu nas je minilo preden smo postali zasvojeni...

Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?
Vir: SSKJ
Vir: SSKJ
- FairyAngel
- Kofetarica
- Kraj: Svet mojih sanj :)
- Kontakt:
- puma
- Cosmopolitanka
- Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...
kadit sem jo pričela v srednji šoli, potem pa so bili bolj in manj intenzivna obdobja zakajanja.
sedaj ... kaj naj rečem ... vedno imam v torbici s seboj škatlico in rizle v primeru če mi bo ... tako da sedaj kadim občasno, ko se mi pač zlušta, kar je pa bolj redko (enkrat na teden, al pa en krat na dva tedna).
in najbolj mi paše domačica al pa hašiš.
sedaj ... kaj naj rečem ... vedno imam v torbici s seboj škatlico in rizle v primeru če mi bo ... tako da sedaj kadim občasno, ko se mi pač zlušta, kar je pa bolj redko (enkrat na teden, al pa en krat na dva tedna).
in najbolj mi paše domačica al pa hašiš.
V srednji šoli sem kadila marihuano..najprej je blo kul, vse neki v rožcah in ful je blo vse smešno potem pa je to minilo, marihuana ni imela več učinka name, ne vem zakaj ne
maybe me je zasvojila?!..potem pa sem nehala tko, da zdej že par let nisem nobenga jointa pokadila in ga verjetno tud ne bom več.