Marihuana
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
magic_girl - Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 7. 2004
V srednji soli sem jo poskusla ja.Nobenga posebnega ucinka ni imelo na mene...Pa tud po tistem me nikol vec ni prijelo,da bi jo.
-
wishgirl - Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 12. 2004
Jaz sem jo tud probala-2×, pa ni bilo kaj posebnega. Sam full zaspana sem postala. Potem pa me v to sploh ni več vleklo, čeprav sem imela priložnosti več kot preveč. Nimam pa nič proti njej. če jo kdo hoče uživat, naj jo kar. Me ne moti.
- kathy
- Debatorica
- Na forumu od: 25. 6. 2004
- Kraj: ljubljana
Včaih sem v srednji šoli pokadila kakšen joint z sošolci, potem pa je blo enkrat preveč in sem bila zelo depresivna in od takrat naprej nisem nikoli več....ne, enkrat spomladi sem še, ker nisem mogla 4 dni spat, pa mi je brat rekel da nej enga z njim skadim....pol je blo bolš....
-
miteq - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 11. 2004
Smo kar kadili s kolegi... Pravi zadetki. Sedaj pa nekako ni več želje po tem. Hvala bogu nas je minilo preden smo postali zasvojeni...
Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?
Vir: SSKJ
Vir: SSKJ
-
FairyAngel - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 10. 2004
- Kraj: Svet mojih sanj :)
Enkrat v osnovni šoli sem poskusila, pa nisem čutila kakšnih posebnih učinkov, tako da me kasneje ni nikoli več zamikalo.
Tu stojim ponosno s teboj, ti povem misli jasno na glas ... Saj veš, ljubim te do neba.
-
puma - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 21. 8. 2004
- Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...
kadit sem jo pričela v srednji šoli, potem pa so bili bolj in manj intenzivna obdobja zakajanja.
sedaj ... kaj naj rečem ... vedno imam v torbici s seboj škatlico in rizle v primeru če mi bo ... tako da sedaj kadim občasno, ko se mi pač zlušta, kar je pa bolj redko (enkrat na teden, al pa en krat na dva tedna).
in najbolj mi paše domačica al pa hašiš.
sedaj ... kaj naj rečem ... vedno imam v torbici s seboj škatlico in rizle v primeru če mi bo ... tako da sedaj kadim občasno, ko se mi pač zlušta, kar je pa bolj redko (enkrat na teden, al pa en krat na dva tedna).
in najbolj mi paše domačica al pa hašiš.
-
ursska - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 7. 2004
V srednji šoli sem kadila marihuano..najprej je blo kul, vse neki v rožcah in ful je blo vse smešno potem pa je to minilo, marihuana ni imela več učinka name, ne vem zakaj ne maybe me je zasvojila?!..potem pa sem nehala tko, da zdej že par let nisem nobenga jointa pokadila in ga verjetno tud ne bom več.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov