Herpes

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
samjaz
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 21. 9. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a samjaz » 07. Dec. 2004 18:51

Nad ustnico se mi je naredil herpes (prvič). A ma katera kakšno pametno idejo, kako se ga hito rešit? :(
Uporabniški avatar
laram
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 9. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a laram » 07. Dec. 2004 18:56

ja, tudi jaz imam na vsake toliko časa herpes ... tudi mene spravlja ob pamet, ampak od takrat ko sem kupila mazilo herplex sem že malo bolj pomirjena, ko se pojavi, tako, da si kar veselo nabavi to mazilo v lekarni, takoj namaži - 4x na dan, lahko namžeš in zgine za dan, dva ...
no, upam, da sem pomagala ...
lp :wink:
Uporabniški avatar
Happy
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 11. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Happy » 07. Dec. 2004 18:58

Moj fant ma ful problemov s temu in se ponavad namaže s kremo Virolex. Je prov za herpes narjena, da se jo pa dobit v lekarni. eni pa tud namažejo z zobno pasto. Baje pa tud ful pomaga, pa ne se smejat ušesno maslo.
Med očmi je še dovolj prostora. Razmišljajmo. Videli bomo stvari, ki jih zaradi oči spregledamo.
Uporabniški avatar
cebelica
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 6. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a cebelica » 07. Dec. 2004 19:00

Najboljše zdravilo proti herpesu je Virolex. Vendar namazati se je potrebno čimprej! Takoj, ko začutite, da vam nastaja.

Mažete pa se tako dolgo, dokler vam ne izgine. Oziroma, dokler se ne posuši.
Uporabniški avatar
MissBitch
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 7. 2004
Kraj: *med zemljo in zrakom*

Neprebrana objavaNapisal/-a MissBitch » 07. Dec. 2004 19:03

meni je pa aclovir ali aciclovir ne vem kak točno se napiše feeejst dober... sicer stane okoli 1500sit ampak meni pa pomaga zelo...
...when it comes to the love, even the devil himself has a soul...
Uporabniški avatar
StrawberryGirl
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 11. 2004
Kraj: MariborCity

Neprebrana objavaNapisal/-a StrawberryGirl » 07. Dec. 2004 19:10

Jap, jaz sem tudi slišala za ušesno maslo... Lahko pride kira k meni, če nuca! :D

S herpesom še hvala bogu nisem imela težav, moram hitro po lesu (glavi) potrkat! :)

Samomojca, želim ti, da čimprej mine!!!
Si vis amari, ama!
metuljčica
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 11. 10. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a metuljčica » 07. Dec. 2004 19:31

Najbolj pomaga Aclovir, ampak se dobi le na recept. Drgač pa je mazilo herplex dosti slabše, vsaj moj fant tako pravi.
Herpes pa je potrebno namazati takoj, ko se pojavi ker kakšen dan kasneje je že prepozno.
Uporabniški avatar
Happy
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 11. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Happy » 07. Dec. 2004 19:35

metuljčica napisal/-a:Najbolj pomaga Aclovir, ampak se dobi le na recept. Drgač pa je mazilo herplex dosti slabše, vsaj moj fant tako pravi.
Herpes pa je potrebno namazati takoj, ko se pojavi ker kakšen dan kasneje je že prepozno.

Mislm da je najbolša verjanta ušesno maslo :buhu: :supercool:
Med očmi je še dovolj prostora. Razmišljajmo. Videli bomo stvari, ki jih zaradi oči spregledamo.
Uporabniški avatar
suhica
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 31. 8. 2004
Kraj: sirni svet

Neprebrana objavaNapisal/-a suhica » 07. Dec. 2004 19:40

js morm rect, da sm probala use mozne kreme za herpes da bi su cimprej stran in morm rect da mi cist nc ni pomagal. tko da morm usakic ksn tedn pa pou cakat da zgine, pa se pol mi brazgotina ostane.

bedno,bedno,bedno! :roll:
metuljčica
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a metuljčica » 07. Dec. 2004 20:00

Ja vsaki koži pač paše nekaj druzga, tko kot krema za obraz ali kaj podobnega. Tko da boš mogla le sama pogruntat, kaj je za tebe najbolj primerno.
Uporabniški avatar
laram
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 9. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a laram » 07. Dec. 2004 20:21

ja ... se strinjam ... vidimo, da smo različnega mnenja, zato boš morala nekja denarja raskirati kupiti nekoma mazilo in boš sama najbolj vedela, kaj ti odgovraja in kaj ne ... pa veliko sreče ti želim! :wink:
nogica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 9. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a nogica » 07. Dec. 2004 22:46

js mam herpese full dostkrat. :| No,zdej ga nism mela že tri mesce,sam drugače ga mam 1x na mesec zihr. :roll: S tem se v bistvu sploh ne obremenjujem( :P ),prve dni dam gor kremo proti herpesom,po dveh dnevih si pa sam še mal s pudrom v kamnu namažem,da ga mal prej posuši. :razz:

okužena sm pač stem virusom in dobim ga za vsako malenkost. Recmo,na maturancu sm ga mela zadn dan skor čez celo spodno ustnco :lol: vzrokov je blo več....pil smo vsak dan iz iste flaše,lupčkal smo se,lizal marsikaj,pa mal je še temperatura vplivala...mogla bi bit bolj pozorna :) ampak okej....sej je šou hitr stran...zdej vsaj vem,da k grem u petek vn morm vzet slamce sabo,kr drgač ga prec dobim

In tebi se je naredu prvič?Ah,ne se sekirat,čez par dni ga sploh nebo več! :razz:
Uporabniški avatar
wishgirl
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 7. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a wishgirl » 07. Dec. 2004 23:37

Men najbolj pomaga mazilo Aclovir, ki se ga dobi brez recepta. Sicer pa sovražim ta herpes. Enkrat sem ga imela po celi glavi: na nosu, na bradi, na ustnici in na licu. Grozno. Zdaj pa se mi naredi recimo ene petkrat na leto, vedno na bradi. Izgleda full grozno. :?
strela
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 9. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a strela » 08. Dec. 2004 0:13

malo propolisa na herpes pa bo se hitro zacelil. :)
metuljčica
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a metuljčica » 08. Dec. 2004 10:28

wishgirl napisal/-a:Men najbolj pomaga mazilo Aclovir, ki se ga dobi brez recepta.

In v kateri lekarni se to dobi brez recepta, ker meni vedno rečejo, da to je pa le na recept. :nixweiss:

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov