Povečanje trepalnic
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Gala1145 - Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 1. 2014
Živjo, mene pa zanima a je kera probala že kakšen serum za podaljšanje trepalnic?
A to res dela al je to bl larifari? Sm malo gledala po internetu in jih je malo morje...Našla sem neuLash pa zgleda uredu samo mi ni všeč cena, pa Uberlash k majo očitno eno promocijo in je velik cenej...
Kaj predlagate?
A to res dela al je to bl larifari? Sm malo gledala po internetu in jih je malo morje...Našla sem neuLash pa zgleda uredu samo mi ni všeč cena, pa Uberlash k majo očitno eno promocijo in je velik cenej...
Kaj predlagate?
"The ladder of success is never crowded at the top."
-
Sunshine - Cosmo administrator
- Na forumu od: 6. 7. 2004
- Kraj: Ljubljana
Jaz sem imela možnost tole preizkusiti in so rezultati, v treh mesecih tudi 2-3mm daljše trepalnice (zdravniški pregledi).
Sicer je že nekaj časa od tega, ko sem nazadnje to uporabljala in se mi zdi, da imam zdaj spet normalno dolge. Rekla bi, da deluje, dokler se mažeš s tem.
Sicer je že nekaj časa od tega, ko sem nazadnje to uporabljala in se mi zdi, da imam zdaj spet normalno dolge. Rekla bi, da deluje, dokler se mažeš s tem.
-
Zvoncica - Cosmofrik
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Ljubljana
Jaz imam dermaluxe lash in je noro dobro
Uporabljam že kakšno leto, sedaj sem pri koncu druge pakunge. Uporabljam recimo na dva dni, z enim nanosom si namažem obe veki. Enim zmanjka po dveh meecih, no jaz imam eno pakungo za pol leta.
Razlika je enormna
Uporabljam že kakšno leto, sedaj sem pri koncu druge pakunge. Uporabljam recimo na dva dni, z enim nanosom si namažem obe veki. Enim zmanjka po dveh meecih, no jaz imam eno pakungo za pol leta.
Razlika je enormna
- *Gaja*
- Kofetarica
- Na forumu od: 25. 3. 2008
Lahko nalepiš kakšno sliko prej in potem (samo oči), da vidimo razliko? Ker mam rada neko predstavo. Verjamem, da ful pomaga, a spet odvisno od tega kaj je komu ful razlika. Ena moja kolegica je enkrat recimo rekla, da ji ena taka zadeva (ne spomnim se imena izdelka) ful poveča trepalnice, nakar se dobive in sem ji rekla kaj zdaj gledava , ker ni bilo nobene razlike. Je mela z maskaro enkrat daljše kot s to zadevo.
Je pa res, da tale dermalux kar hvalijo, bi nabavila. Ene 40eur stane, ne?
Je pa res, da tale dermalux kar hvalijo, bi nabavila. Ene 40eur stane, ne?
-
Marijana88 - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 4. 2014
Jaz sem kupila tako Uberbrow za obrvi kot Uberlash za trepalnice in sem zelo zadovoljna
Sploh na obrveh je razlika gromozanska Je pa res da ko enkrat to nehaš uporabljat, učinek počasi izginja...
Upam da sem ti kaj pomagala pri odločitvi
Sploh na obrveh je razlika gromozanska Je pa res da ko enkrat to nehaš uporabljat, učinek počasi izginja...
Upam da sem ti kaj pomagala pri odločitvi
- marija.povse
- Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 10. 2014
Ricinovo olje, ki so ga uporabljale že naše babice!
- MarijaBIT
- Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 11. 2014
Jaz uporabljam serum od Lux-Factorja, mi je kolegica priporočla. Na je rekla, da so se ji ful zgostile prepalnice, k je mela prej res švohcane. Jaz še čakam na učinek, tako da sporočim v roku tedna ali dveh. MNislim pa da bo učinkovali (sem vidla na kolegici, tako da niso bučke).
- KaJa1234
- Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 11. 2014
JAZ TUDI TA SERUM UPORABLAM IN SEM NAVDUŠENA. DOLGA LETA SEM HODILA NA TRETMAJE, DA SO MI DODAJALI TREPALNICE, KER NISEM BILA ZADOVOLNA Z NJIMI . ZDEJ PA MISLIM, DA SEM NAŠLA DOBITNO KOMBINACIJO. UPORABLAM GA 4 TEDNE IN SO ŽE VIDNI REZULTATI. JEEEEEEE. PRIPOROČAM
- Ritaa
- Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 12. 2014
Živjo punce, moram sporočiti nekaj norega. Res je, da sem kar nekaj časa še razmišljala, a bi kupila serum ali ne. Potem pa sem se le opogumila in kupila luxfactor. Moram povedat da se počutim, kokr da imam čist nove trepalnice, ker so toooooook lepe. Tako da, če je katera razočarana nad svojimi, naj si to nabavi in uporabi, ker bo dol padla od rezultatov.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov