Celulit
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- M!NA
- Debatorica
- Na forumu od: 17. 7. 2007
http://www.kozmetika-afrodita.com/si/ne ... varana.php
ga katera uporablja? sem ga sprobala, pa mam takojšnjo reakcijo na koži! ali je normalna ta rdečina? koža po nanosu, cc a po 5- 10min postane močno rdeča ima katera podobne izkušnje? nevem če naj preneham z uporabo ali je to normalna reakcija.
ga katera uporablja? sem ga sprobala, pa mam takojšnjo reakcijo na koži! ali je normalna ta rdečina? koža po nanosu, cc a po 5- 10min postane močno rdeča ima katera podobne izkušnje? nevem če naj preneham z uporabo ali je to normalna reakcija.
-
Summer055 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 1. 2009
jaz uporabljam isto kremo in moja koža nikoli ne pordeči.
Čeprav ponavadi če malo pordeči nitit ni slabo (vsaj tako predvidevam in raznih krem za izpuščaje, mozolje...)
Drugače pa sem pred tem uporabljala eno staro kremo (nevem od katere firme), ki se mi zdi da mi je dejansko pomagala. Po tej pa ni nič učinka.
Čeprav ponavadi če malo pordeči nitit ni slabo (vsaj tako predvidevam in raznih krem za izpuščaje, mozolje...)
Drugače pa sem pred tem uporabljala eno staro kremo (nevem od katere firme), ki se mi zdi da mi je dejansko pomagala. Po tej pa ni nič učinka.
Don't worry, be happy!!
-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
Mislim, da sem uporabljala točno tole Afroditino kremo kake dve leti nazaj in sem tudi po parih minutah dobila čisto rdeče noge in na otip so bile zelo tople. Ampak je mislem, da tud na embalaži pisalo, da je to normalna reakcija, tko da sem jo potem porabila do konca.
-
FoxyMegan - Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 9. 2010
Včeraj sem v eni reviji prebrala homemade recept za proti celulitu - mleta kava in pogreto olivno olje skupaj zmešaš, naneseš na kritične predele in izpereš. Ni pa nikjer pisalo, koliko časa pustiš to učinkovat, tako da ne vem pa 3x na teden naj bi to delal, da se vidijo rezultati.
-
nogavicka - Komunikatorka
- Na forumu od: 4. 7. 2010
jaz sem mela lotion centela (isto od afrodite, ga lahko tud pogledas na tej strani k si dala link) pa mi je bil ful dober je pa bil moj prvi in sploh nism pricakovala nobenga ucinka, ker sm si mislila da je to itak lari-fari, pa sm bla pol cist navdusena nad rezultatom
- pompomGirl
- Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 8. 2006
Jaz uporabljam serum proti celulitu Kenkai Protagonist in mislim, da boljšega produkta, ki odpravi celulit, še nisem imela. Poskusila pa sem že čisto vse....od tistih najbolj poceni do najbolj dragih proizvodov.
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
Gvarana vsebuje približno 2x toliko kofeina kot kavna zrna, kofein pa povzroča topikalno naneseno enake reakcije kot pri pitju - razširijo se krvne žile, posledica tega pa je seveda rdečina in občutek toplote zaradi povečanega pretoka krvi na dotično mesto, zato dokler ni prisotne srbečice in otekanja (znaki preobčutljivostne reakcije) ni razloga za paniko.
Bi pa svetovala previdnost pri uporabi doma narejenih pilingov/namazov iz kave, namreč poznam primer kolegice ki je to prakticirala in ni bila preveč previdna pri odmerjanju kave in jo je nanesla preveč ter se zastrupila s kofeinom. Sicer ni smrtno nevarno, lahko pa zastrupitev povzroča slabost in bruhanje.
Jaz osebno se drgnem z baleinim tuš gelom proti celulitu ki vsebuje kofein in imam tudi po nanosu blago rdečico, ampak je to povsem normalna reakcija.
Bi pa svetovala previdnost pri uporabi doma narejenih pilingov/namazov iz kave, namreč poznam primer kolegice ki je to prakticirala in ni bila preveč previdna pri odmerjanju kave in jo je nanesla preveč ter se zastrupila s kofeinom. Sicer ni smrtno nevarno, lahko pa zastrupitev povzroča slabost in bruhanje.
Jaz osebno se drgnem z baleinim tuš gelom proti celulitu ki vsebuje kofein in imam tudi po nanosu blago rdečico, ampak je to povsem normalna reakcija.
- kalanhoja
- Kofetarica
- Na forumu od: 28. 7. 2008
- Kraj: Ljubljana
Jaz tudi zdaj uporabljam to kremo, ker mi jo ena kolegica precej ceneje zrihta iz enega kozmetičnega salona. Nimam pa nobene reakcije na koži. Sem pa že slišala, da jo ene imajo. Očitno imamo različno občutljivo kožo. Mogoče se bo koža počasi navadila na spremembo in ne bo več reakcije.
-
punkie_ - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 17. 4. 2006
- Kraj: ljubljana
zanimivo, nisem vedela, da vas toliko uporablja tovrstne preparate. moja kmečka pamet mi pravi, da se da vse rešiti z gibanjem, masažo, pilingi in veliko tekočine, pa kakšen zeleni čaj je zelo dober in tudi zdrav. verjamem, da tudi kreme kaj pomagajo, vendar če ne spremeniš življenjskega stila, se moraš potem celo življenje mazati z njimi in kolikor vem, niso ravno poceni.
- neznankan
- Kofetarica
- Na forumu od: 29. 8. 2010
Jaz z gibanjem in masažo nisem odpravila celulita. Tud s hrano ne. S tekočino tud sigurno ne, ker pijem bolj malo. Krema mi je pa očitno pomagala. Ampak ni to učinek po dveh mesecih. Spremembo se opazila šele po enem dobrem letu. Ne vem pa a mi samo krema pomaga, ali mi krema pomaga le v kombinaciji z ostalim. Vem samo to, da prej ni bilo učinka z nobeno zadevo, ko sem pa začela uporabljat kremo je pa bil. Ampak kot pravim po enem letu. Stvar se počasi, ampak res počasi izboljšuje. Je pa napredek.
-
punkie_ - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 17. 4. 2006
- Kraj: ljubljana
neznankan napisal/-a:S tekočino tud sigurno ne, ker pijem bolj malo.
prehrana mi ni pomagala, ker se nezdravo prehranjujem
gibanje mi ni pomagalo, ker se ne gibam
masaža mi ni pomagala, ker se ne masiram
seveda je bolj instant it v trgovino po kremo
ok, dobro, bom nehala smetit
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]