na brazilsko depilacijo hodim že dve leti, dlake so se mi sicer močno razredčile in zmehčale vendar so se mi začele dlake močno vraščat in ostale so mi temne lise in brazgotine, kar izgleda zelo grdo

*kayka* napisal/-a:
na brazilko hodim že dve leti, dlake so se mi sicer močno razredčile in zmehčale vendar so se mi začele dlake močno vraščat in ostale so mi temne lise in brazgotine, kar izgleda zelo grdodelam si pilinge, mažem vsak dan po 4x z bepantenom plus, pa nič ne pomaga, še vedno so tam
zdaj pa me zanima, če katera mogoče ve, ali se to da odpraviti s kemičnim pilingom in kje se to izvaja?
pikapoka_007 napisal/-a:Evo pa sm dala skozi ta piling. Meni osebno sam piling niti ni bil tko hudo boleč, je pa okrevanje dobesedno ogabno in dokaj boleče. Drugače sm pa bila na pilingu s 25% TCA kislino. In ravno danes je 3 dan okrevanja...
Če pa katero zanima kakšna podrobnost pa lahko kar na zs.
pikapoka_007 napisal/-a:amm meni mislim da se je u dobrem tednu oluplo use (rjava-skurjena koža) oz. sm usakič ko sm z brisačo obraz brisala pustila kose kože gor, s tem da pol sm bla še kašn tedn živo rdeča. zdej pa odvisno kolk ti je to pomembno. jst sm že drugi dan po pilingu u jaunosti bla :P in grem u kratkem še na enga ker je sicer bistveno bolše ampak mam tolko globoko te madeže od mozoljev in povečane pore da ni še prou prfekt :) mam pa na srečo tako kožo k se use to super prenesla in mi je lepotni kirurg sam reku da grem lahko še enkrat če se mi zdi da je premalo učinka :) se splača potrpet ;)