Suha koža na obrazu
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
UG84 - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 2. 2009
Bom pustila temo, ampak lej tko kot je že bilo rečeno, poglej malo po starih temah, najdeš mogoče kaj uporabnega.
Sicer pa to ne gre tako hitro - kaj priporočate, mi ni vržemo nekaj predlgovo in tvoj problem je rešen.
A amš suho al izsušeno kožo, kaj si že probala, kaj ti je in ni ustrezalo, zakaj, a uporabljaš naravno al sintetično kozmetiko, kakšne imaš navade glede nege in čiščenja kože itd.
Za tonike če še ni teme, jo lahko odpreš, za čiščenje pa imamo temo in tja vprašaš - je zgoraj navedena.
Sicer pa to ne gre tako hitro - kaj priporočate, mi ni vržemo nekaj predlgovo in tvoj problem je rešen.
A amš suho al izsušeno kožo, kaj si že probala, kaj ti je in ni ustrezalo, zakaj, a uporabljaš naravno al sintetično kozmetiko, kakšne imaš navade glede nege in čiščenja kože itd.
Za tonike če še ni teme, jo lahko odpreš, za čiščenje pa imamo temo in tja vprašaš - je zgoraj navedena.
-
UG84 - Cosmo moderatorka
Krema sama ni sestavinsko nič posebnega, je pa vseeno malo boljša od navadnega L'Oreal izdelka ampak lej če ti sicer ustreza, si mogoče razmišljala v smeri da jo dopolniš z olji?
Drugače bi ti jaz svetovala Inlight čistilno kremo najprej, to ti bo uravnotećilo in nahranilo kožo. V nego bi vključila olivno olje (lahko dopolnilno, lahko samostojno).
Drugače bi ti jaz svetovala Inlight čistilno kremo najprej, to ti bo uravnotećilo in nahranilo kožo. V nego bi vključila olivno olje (lahko dopolnilno, lahko samostojno).
-
Leonessa - Debatorica
- Na forumu od: 6. 4. 2011
Če imaš suho kožo, bi ti namesto kreme morda bolj odgovarjalo hladno stiskano (deviško) olivno olje. Moja sestra niti z naravnimi kremami (100% Pure in eno narejeno posebej za njen tip kože pri kozmetičarki) ni bila zadovoljna, odkar pa uporablja olivno olje, pa nima več težav s suho kožo.
Potrebna pa je seveda tudi primerna nega kože. Jaz tonika sploh ne rabim. Kožo umijem s čistilno peno od 100% Pure in to je to. Zjutraj še namažem s kremo od iste znamke, zvečer pa jo pustim, da diha.
Potrebna pa je seveda tudi primerna nega kože. Jaz tonika sploh ne rabim. Kožo umijem s čistilno peno od 100% Pure in to je to. Zjutraj še namažem s kremo od iste znamke, zvečer pa jo pustim, da diha.
-
UG84 - Cosmo moderatorka
Izsušena je lahko tudi, če ej amstna na primer. Taka koža rabi predvsem vlago, vlažilno nego. Suha koža pa potrebuje bolj hranilno nego. To ne pomeni, da vlage ne rabi (to potrebuje vsaka koža) samo manj izrazito je to pomenjkanje. Tko bolj na splošno razloženo:)
-
LuvDancin - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 8. 2008
Aha. Sprašujem, ker sama namreč zadnje leto opažam, da me po hladnem in vetrovnem obdobju koža zjutraj, predvsem pa po tuširanju, zateguje, čez dan pa nikoli. Sicer nikoli nisem imela nobenih problemov s kožo niti s porami, nimam problemov z občutljivostjo kože, niti nobenih znakov suhe kože (ni groba, suha, luskasta, ampak čist prijetno mehka na otip), samo tisti občutek zategovanja preden se namažem s kremo je pač stalno prisoten. Potem je moja koža najbrž izsušena? Drugače uporabljam naravno kozmetiko (predvsem Green People), razmišljam pa o nakupu jojobinega olja. Bi mi ga priporočala? Nanos samo zjutraj?
Sem tudi v fazi menjave tonika, razmišljam o Sanctumovem, bi bil ok?
Sem tudi v fazi menjave tonika, razmišljam o Sanctumovem, bi bil ok?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov