Solarij
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
xbutterflyx - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 7. 2008
- Kraj: <3
En lep pozdrav usem!
Sm skoraj sigurna, da ta tema že obstaja, sam jaz je nism nikjer zasledila.
Ker se bliža maturantski in bi rada pridobila nekaj barve, me zanimajo vaše
izkušnje s solariji. Pač use.. cena, kolkrat ste ga obiskale.. Razpišite se in mi
svetujte, ker bo to moj prvi obisk solarija in bi bla vesela vsakega odgovora.
Hvala..
Sm skoraj sigurna, da ta tema že obstaja, sam jaz je nism nikjer zasledila.
Ker se bliža maturantski in bi rada pridobila nekaj barve, me zanimajo vaše
izkušnje s solariji. Pač use.. cena, kolkrat ste ga obiskale.. Razpišite se in mi
svetujte, ker bo to moj prvi obisk solarija in bi bla vesela vsakega odgovora.
Hvala..
Če Te Kdo vPraša Za NaSvET KaKo UJeTi SaNJe..oDGovOR Je PrePRoST-VeRJeTi MoRaŠ VaNJe!;)
-
xbutterflyx - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 7. 2008
- Kraj: <3
Zavedam se, kako zelo je škodljiv solarij, ampak jaz nisem imela v planu tega, da bi bila popolnoma zagorela, ampak le malo. Toliko, da bo prišlo do izraza. Mislim, da mi ga zato ni treba ravno velikokrat obiskati.
Drugače pa hvala za nasvet!
Drugače pa hvala za nasvet!
Če Te Kdo vPraša Za NaSvET KaKo UJeTi SaNJe..oDGovOR Je PrePRoST-VeRJeTi MoRaŠ VaNJe!;)
-
schpeltza - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 1. 2005
Ah solarij samo zato, da boš na maturantskem plesu zagorela. Povem ti, da je brezveze uničevat kožo, ker bo to zadnja stvar, ki jo bo kdorkoli opazil na tebi!
"Nicht die Schönheit entscheidet, wen wir lieben, sondern die Liebe entscheidet, wen wir schön finden." (Sophia Lauren)
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Sicer sem totalno proti solariju, ampak mislim da pa par obiskov ne bo ravno škodilo. Vsekakor pa ne prvič probavat samoporjavitveno kremo pred maturantskim, ker so lahko zelo zabavni rezultati (vem ).
Najbolje da povprašaš v solariju in da seveda ne pretiravaš
Najbolje da povprašaš v solariju in da seveda ne pretiravaš
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 18:14, skupaj popravljeno 1 krat.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Fak, lol pjotra, sorry.
Men se zdi solarij ena velika bedarija in večina jih na žalost pretirava..
Men se zdi solarij ena velika bedarija in večina jih na žalost pretirava..
It was forever..but it didnt last long..
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Tudi mene je nasmejal pjotrin post, čeprav verjamem, da njej ni bilo smešno
Sama sem nekaj let nazaj šla v solarij, s tem da se mi ni poznalo čisto nič.Naslednjič sem šla večkrat, pa spet nič konkretne razlike.No, zdaj pa bolj cenim svojo belo in zdravo kožo kot pa zapečen toast
Sama sem nekaj let nazaj šla v solarij, s tem da se mi ni poznalo čisto nič.Naslednjič sem šla večkrat, pa spet nič konkretne razlike.No, zdaj pa bolj cenim svojo belo in zdravo kožo kot pa zapečen toast
The world is as you are.
-
Ajča - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 6. 2009
Sem šla pred maturanskim v solarij, ampak ne zato, da bi bila zagorela, ampak, da bi mela normalen ten kože.
Ker drugače bi bila mlečno bela, tako pa sem imela normalen ten primeren za obleko (noben ne bi rekel, da sem v solarij hodila). Ni mi žal da sem šla in grem vsako leto pred morjem 5×, ker imam zelo občutljivo kožo in da ne fašem mehurjev (čeprav se mažem, v senci pa tudi me morem bit cel čas).
Tiste 5× letno vem, da me ne bo ubilo in neizmerno škodovalo .
Nenormalno in samodestruktivno je pa "solaranje" v Jersey Shore. Tisti pa tud ne vem, kako lahko preživijo
Ker drugače bi bila mlečno bela, tako pa sem imela normalen ten primeren za obleko (noben ne bi rekel, da sem v solarij hodila). Ni mi žal da sem šla in grem vsako leto pred morjem 5×, ker imam zelo občutljivo kožo in da ne fašem mehurjev (čeprav se mažem, v senci pa tudi me morem bit cel čas).
Tiste 5× letno vem, da me ne bo ubilo in neizmerno škodovalo .
Nenormalno in samodestruktivno je pa "solaranje" v Jersey Shore. Tisti pa tud ne vem, kako lahko preživijo
A goal without a plan is just a wish.
- legally blonde
- Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
Ah men se tut ne zdi nc narobe s solarijem. Vsako leto grem parkrat pred poletjem, da dobim neko osnovo, ker sm sicer precej svetlopolta in me brez neke podlage hitr opece. Pred maturantskim plesom sm sla tut ene parkrat, lih tok, da moja bela koza ni vn sekala u kontrastu s crno oblekco.
Zacela sm s srednje mocnim solarijem 5 min, pa naslednic 6, tko do max 8min pa pol to se ene parkrat ponovila. Men se je zdel cist dost, zgledala sm pa cist normalna, sploh ne zagorela.
Zacela sm s srednje mocnim solarijem 5 min, pa naslednic 6, tko do max 8min pa pol to se ene parkrat ponovila. Men se je zdel cist dost, zgledala sm pa cist normalna, sploh ne zagorela.
Live. Love. Surf.
- vrtavka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 31. 10. 2010
kolikor jaz vem ti solarij razen barve pred poletjem ne da nobene osnove, ki bi ji bla koža hvaležna. No, saj tudi ležanje na plaži ob poldne ni ravno mega.
Vsak obisk bo naredil nekaj škode tvoji koži, to moraš vedeti. Zdaj pa odvisno, kaj je pomembnejše zate
Vsak obisk bo naredil nekaj škode tvoji koži, to moraš vedeti. Zdaj pa odvisno, kaj je pomembnejše zate
-
schpeltza - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 1. 2005
emanuela napisal/-a:Tudi mene je nasmejal pjotrin post, čeprav verjamem, da njej ni bilo smešno
Sama sem nekaj let nazaj šla v solarij, s tem da se mi ni poznalo čisto nič.Naslednjič sem šla večkrat, pa spet nič konkretne razlike.
Moja sošolka s faksa je rekla da bo šla parkrat pred poletjem. In iz trikrat je postalo petrat in desetkrat in je začela tedensko hodit... Skos je govorila, da se ji nič ne pozna. Bila je pa res rjava... Če si njo in mene pogledal sem bila jaz sneguljčica (in jaz imam naravno malo temnejšo polt). No ja, ni bila rjava ampak oranžna. Pa skos je govorila, da se ji nič ne pozna... To je res pranje možganov!
Saj dvakrat ali trikrat vrjetno res ne naredi škode, ampak dokelr je samo pri tem ok...
Se mi pa res zdi brezveze stran metat denar, zato, da boš kao malo bolj zagorela. Itak ne bo nihče opazil oziroma bo smešno, ko boš ti rjava, ostale punce pa bele...
"Nicht die Schönheit entscheidet, wen wir lieben, sondern die Liebe entscheidet, wen wir schön finden." (Sophia Lauren)
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]