Kaj ste danes naredile zase, da boste lepe?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- ana27
- Kofetarica
- Na forumu od: 13. 3. 2008
- Kraj: Ljubljana
Sem pregledala naslove tem pod lepoto, a ne najdem nič podobnega
Punce se trudite biti lepše? Kaj storite zato, da bi bile lepše? Je to lepo oblačenje, urejena frizura, ličenje, osebna higiena, šport, zdrava hrana?
Torej na katerih področjih delate na lepoti?
Punce se trudite biti lepše? Kaj storite zato, da bi bile lepše? Je to lepo oblačenje, urejena frizura, ličenje, osebna higiena, šport, zdrava hrana?
Torej na katerih področjih delate na lepoti?
- panterica
- Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 3. 2010
- Kraj: Tam nekje
Jaz pa nič kaj dosti. No oblačim se okusno, k frizerju grem bolj redko. Na področju kozmetike sem bolj nula. Na postavi tudi ne delam kaj dosti, sicer mi ni treba, ker sem suhica. Kar se pa hrane tiče pazim bolj na zdravje kot na postavo.
- ana27
- Kofetarica
Mislila sem nekako takole, danes sem to kar sem. Jutri pa hočem biti lepša. Kaj bom storila zato? Oziroma kaj ste naredile na tem koraku, ko ste se odločile biti lepše? Ste začele delati na postavi in kako? Ste se začele moderno oblačit, ličit, si urejat frizuro? Ste se začele mazat s kremcam, hodit h kozmetičarki, na kakšen poseg mogoče?
Kaj je bilo tisto kar ste spremenile na sebi? Je kaj lepše kot je bilo nekoč? Ste s čim bolj zadovoljne?
Ali pa to niste naredile in imate željo po tem?
Kaj je bilo tisto kar ste spremenile na sebi? Je kaj lepše kot je bilo nekoč? Ste s čim bolj zadovoljne?
Ali pa to niste naredile in imate željo po tem?
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 20:00, skupaj popravljeno 1 krat.
- ana27
- Kofetarica
sirova štručka napisal/-a:^^ kaj te lepota zapušča in iščeš nasvete?
Ne ravno kontra. Opažam koliko imajo ene dela same s sabo, kako govorijo, da se morajo pedenat in pravijo kako, da so se ene zapustile. Jaz pa ne vidim potrebe, da bi karkoli spreminjala? Imate nekatere res toliko dela same s sabo?
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
ana27 napisal/-a:Mislila sem nekako takole, danes sem to kar sem. Jutri pa hočem biti lepša. Kaj bom storila zato?
Če odgovorim zgolj na to (ker mi tisto o osebni higieni recimo ne paše sem zraven, to je itak samoumevno početje), kadar hočem izgledat par procentov bolje, si frizuro spedenam in se potrudim kakšen modni dodatek nase navesit.
-
v-e-s-n-a - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 5. 2010
Ok....vsakodnevno rutino tusiranja, odstranjevanja trde koze na podplatih, pranja zob, pustimo ob strani...
Jaz si sama itak naredim piling telesa 1x, 2x na teden, potem pa se globinsko ciscenje obraza 1x na teden,...
...tako da ko gre za kako posebno priloznost, pac to naredim tisto jutro oz. kak dan prej, operem si lase, ce nimam gladkih nog se pobrijem...make ur...potem pa je pikica na i morda samo to, da si lepse uredim nohte (ker drugace si nohtov ne lakiram nekaj full pogosto).
Jaz si sama itak naredim piling telesa 1x, 2x na teden, potem pa se globinsko ciscenje obraza 1x na teden,...
...tako da ko gre za kako posebno priloznost, pac to naredim tisto jutro oz. kak dan prej, operem si lase, ce nimam gladkih nog se pobrijem...make ur...potem pa je pikica na i morda samo to, da si lepse uredim nohte (ker drugace si nohtov ne lakiram nekaj full pogosto).
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 19:59, skupaj popravljeno 1 krat.
- nivea9
- Kofetarica
- Na forumu od: 5. 6. 2009
Sirova ene se ne trudijo biti lepše, ker ali jim ni važno kako zgledajo ali pa jim niti ni treba se polepševat, ker so dovolj lepe.
Za lepoto to, da se brijem, hodim k frizerju. Kože na nogah mi ni treba odstranjevat, ker nimam trde. Masko in piling sem poskusila a ni nobene spremembe. Občasno si nalakiram nohte. To bo pa kar vse.
Za lepoto to, da se brijem, hodim k frizerju. Kože na nogah mi ni treba odstranjevat, ker nimam trde. Masko in piling sem poskusila a ni nobene spremembe. Občasno si nalakiram nohte. To bo pa kar vse.
Nivea
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov