Beljenje zob
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
s0nckic4 - Cosmofrik
- Na forumu od: 29. 7. 2009
- Kraj: Over the Rainbow
ko sem jaz povprašala zobozdravnico o beljenju zob, je rekla, da je to bljižnjica do proteze. na sploh je odsvetovala vse belilne kreme, tudi vse zobne paste z 'whitening' učinkom.
...če nisi tukaj ravno zaradi reklamiranja...
...če nisi tukaj ravno zaradi reklamiranja...
Vsak raj ima svojo kačo.
- Mr. Nobody
- Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 10. 2010
NE uporabljate zobnih krem za beljenje zob, ker poškodujejo sklenino, zaradi grobe strukture. Če je želja po beljenju zob zaradi hude obarvanosti ali kaj podobnega, naj se to naredi s profesionalno metodo in nikakor ne s temi cenenimi rešitvami, ki naredijo več škode kot koristi.
- Mr. Nobody
- Komunikatorka
Orhidelia, koliko si pa plačala? Je to metoda z belilnim gelom in modro lučko? Je obstojno?
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
-
katy. - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 4. 2010
Mr. Nobody napisal/-a:NE uporabljate zobnih krem za beljenje zob, ker poškodujejo sklenino, zaradi grobe strukture. Če je želja po beljenju zob zaradi hude obarvanosti ali kaj podobnega, naj se to naredi s profesionalno metodo in nikakor ne s temi cenenimi rešitvami, ki naredijo več škode kot koristi.
This. Jaz sem si lepo umivala zobe 2krat na dan s to za beljenje zob od signala pa so moji zobje postali kr precej bolj krhki in sem vprašala zobozdravnika, če je možno, da je to krušenje posledica teh krem in je reko da ja. Tako da mam zdaj raje kr navadno.
-
softTouch - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 2. 2007
Dioniz napisal/-a:http://www.youtube.com/watch?v=WQYzYj-Hi_g
da ne bote take izpadle na koncu
sej ne, da je pol amreiških zvezdnikov takih. eni res pretiravajo
you believe lies so you eventually learn to trust no one but yourself
-
softTouch - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 2. 2007
jaz sem brala o zoom beljenju na tujih forumih in baje, da nekatere ljudi to zelo zelo boli (ne pa vse), baje je to ena izmed hujših bolečin če maš smolo. Kot sem brala, ti zoom odpre sklenino in ti zob pobeli s peroksidom... Baje tudi, da se nekaterim kasneje vse "lepi" na zobe, se pravi imajo hitro spet rumene zaradi npr.kave, rdečega vina, itd. Ti nimaš teh problemov? Si dobila za domov tudi posebno zobno pasto, da vzdržuješ belino?
you believe lies so you eventually learn to trust no one but yourself
- Mr. Nobody
- Komunikatorka
Mislila je pač običajne zobne paste, torej tiste, ki niso namenjene beljenju zob. So pa razne Aquafresh ipd., ki jih je na desetine v vsaki trgovini, zanič.
Zelo dobra, učinkovita zobna pasta, ki jo priporočajo tudi zobozdravniki, je Paradontax. Ima pa neobičajen okus zaradi vsebnosti mineralne soli. Približno tako je, kot bi dal v usta ščepec soli, mogoče malce manj intenzivno, ampak se ga hitro navadiš.
Zelo dobra, učinkovita zobna pasta, ki jo priporočajo tudi zobozdravniki, je Paradontax. Ima pa neobičajen okus zaradi vsebnosti mineralne soli. Približno tako je, kot bi dal v usta ščepec soli, mogoče malce manj intenzivno, ampak se ga hitro navadiš.
-
katy. - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 4. 2010
Konkubina* napisal/-a:katy. napisal/-a:Tako da mam zdaj raje kr navadno.
Kakšna je danes sploh "navadna" zobna pasta? Na vseh že piše kao: močna sklenina, bolj beli zobje, vedno svež zadah... Lahko kdo opredeli pojem navadna zobna pasta in poda par primerov?
Mhm maš prav, sej res več ni kake ki ne bi bla še nekaj zraven. Tako kot je reko Mr. Nobody sem misla take brez učinka beljenja je.
Meni je zobozdravnik svetoval, da menjaam zobne paste, da pač ko eno porabim ne kupim enake, ampak kakšno drugo, ker imajo vse paste nekatere sestavine različne.
Zdaj trenutno imam Colgate Herbal.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov