Splošna vprašanja o nakupu kozmetičnih izdelkov
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
UG84 - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 2. 2009
Podobno temo že imamo v kategoriji splošno, toda zdi se mi, da bi jo večkrat potrebovale tudi tukaj, ker gre za izključno kozmetične izdelke. Torej za vprašanja o posameznem izdelku, ki ga ne morete dati v nobeno od obstoječih tem, o nakupu nekega izdelka ipd., prosim pišite tukaj.
In že kopiram od drugod:
In že kopiram od drugod:
*inkica* napisal/-a:kaj pravite na ta izdelek? mislite, da je varno? glede na to, za kaj vse pomaga je kar poceni. Zadeva bi naj pomagala proti gubam, strijam, aknam, celulitu... Me mika, da bi naročla to zadevo. Na ebayu jih majo veliko pa zelo poceni
http://roller.onios.si/?src=fb&ad=27
purple_rain napisal/-a:lol, kakšna stran.
Tud če bi me zanimal izdelek, s taki strani jz ne bi kupovala.
Piše "naroči", potem pa puščica narisana v Paint-u
-
UG84 - Cosmo moderatorka
Da ne bomo OT v temi o kremah za sončenje tukaj prilepljam odgovor od Feelunique:
I can confirm that we accept Maestro cards as a form of payment.
Zdej mi ni nič jasno, saj sem jim poudarila, da to NI kreditna kartica. Anyway, ostajam pri planu B
I can confirm that we accept Maestro cards as a form of payment.
Zdej mi ni nič jasno, saj sem jim poudarila, da to NI kreditna kartica. Anyway, ostajam pri planu B
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Lahko katera proba.
Js ostajam pri Mastercardu, brez katerega si ne predstavljam več življenja
Js ostajam pri Mastercardu, brez katerega si ne predstavljam več življenja
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- Pika85
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 6. 2010
Preko spleta (trgovina Orca) si nameravam kupiti mineralni puder Alima pure. Glede na to da jih je več na izbiro me zanima, kakšna je razlika med osnovnim in zaključnim pudrom? glede na to da si dam puder gor po kremi, je dovolj če si kupim osnovni puder? glede na to,da nimam izkušenj glede nakupovanja teh izdelkov in jih ne morem videti v živo ne vem točno kateri odtenek naj izberem? aja, v pomoč, puder, ki ga trenutno uporabljam je "sand" štv. 30
-
UG84 - Cosmo moderatorka
Jaz imam dokaj suho kožo, pa mi na podlago (krema) puder super paše, zato zate verjetno res ne bi smel biti noben problem. Je pa precej prekriven, pač stopnjuješ prekrivnost sama. Res pa je, da moraš imeti primeren čopič za nanašanje takega pudra, ker je to zelo pomembno za končni izgled.
Ker sem sama precej bleda imam osnovni puder, odtenek Beige 2, če ti kaj pomaga, je kar razširjen med svetlokožkami Seveda pa ti res priporočam obisk Orce, ker imejo brezplačna ličenja in bi ti lažje oni svetovali za odtenek.
Zaključni puder po moje ni potreben, je pa lahek puder za finish efekt.
Vprašaj, če je možno dobiti čisto malo testerja po pošti ali pa če se da tester prevzeti - v tvojem imenu (pa ti ga jaz pošljem potem).
Ker sem sama precej bleda imam osnovni puder, odtenek Beige 2, če ti kaj pomaga, je kar razširjen med svetlokožkami Seveda pa ti res priporočam obisk Orce, ker imejo brezplačna ličenja in bi ti lažje oni svetovali za odtenek.
Zaključni puder po moje ni potreben, je pa lahek puder za finish efekt.
Vprašaj, če je možno dobiti čisto malo testerja po pošti ali pa če se da tester prevzeti - v tvojem imenu (pa ti ga jaz pošljem potem).
- Pika85
- Sramežljivka
Se bom poskusila dogovoriti, da mi pošljejo tester po pošti. Mislim, da ne bi smel biti problem, glede na to da ga nameravam zagotovo kupiti in me zanima le še kateri odtenek naj izberem.
Kje pa se da kupiti dober čopič za nanos mineralnega pudra? tudi v trgovini Orca?
Kje pa se da kupiti dober čopič za nanos mineralnega pudra? tudi v trgovini Orca?
-
UG84 - Cosmo moderatorka
Ja, tudi. Allima pure čopič za nanos mineralnega pudra. Vreden vsakega evra. Preverjeno. Seveda to ne pomeni,d a ne smeš katere druge firme izbrati, samo jaz imam samo s tem izkušnje, zato ti samo za tega vem svetovat.
Če slučajno ne bo šlo s testerji po pošti, se pa oglasi tule: KLIK
Če slučajno ne bo šlo s testerji po pošti, se pa oglasi tule: KLIK
-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
^^Ja jaz sem že prosila, da mi pošljejo kak tester po pošti, pa so mi napisali, da nimajo primernih embalaž za to. Sej ko pa prideš v trgovino so pa res ful radodarni s testerji in ti punce vse svetujejo. Zato grem tudi jaz zelo rada osebno tja, ampak žal sem letos zelo malo v Lj, tako da je pol res najlažje preko pošte naročit stvari.
- Pika85
- Sramežljivka
Žal sem z drugega konca, tako da mi je Lj precej daleč... Se bom vseeno poskusila nekako dogovoriti za kakšen tester
Kakšna pa je poštnina pri naročanju preko Orce? verjetno lahko plačaš ob prevzemu? sem zasledila, da če kupiš nad 80 eur ti stvari brezplačno dostavijo na dom
Kakšna pa je poštnina pri naročanju preko Orce? verjetno lahko plačaš ob prevzemu? sem zasledila, da če kupiš nad 80 eur ti stvari brezplačno dostavijo na dom
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov