Naravni deodoranti
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- yasemine
- Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 5. 2010
Hello,
pred časom sem nehala uporabljat antiperspirante in se osredotočila na deodorante. Trenutno uporabljam Bionsen (ne vem, a testirajo na živalih? ), bi pa rade volje sprobala kakšnega naravnega.
Kolikor sem brala razne komentarje, sem pa zasledila (na žalost), da ti naravni deoti ful malo časa držijo in se jih praktično ne splača kupovat. Mnoge poznam tudi, ki sicer prisegajo na natur kozmetiko, ampak npr. za deo pa uporablja potem Rexono ...
Katere naravne deote bi priporočale, da zdržijo vsaj 12ur? Aja, pa edina zahteva ki jo imam, je ta, da deo ne bi puščal belih sledi.
Hvala za ideje ter nasvete!
pred časom sem nehala uporabljat antiperspirante in se osredotočila na deodorante. Trenutno uporabljam Bionsen (ne vem, a testirajo na živalih? ), bi pa rade volje sprobala kakšnega naravnega.
Kolikor sem brala razne komentarje, sem pa zasledila (na žalost), da ti naravni deoti ful malo časa držijo in se jih praktično ne splača kupovat. Mnoge poznam tudi, ki sicer prisegajo na natur kozmetiko, ampak npr. za deo pa uporablja potem Rexono ...
Katere naravne deote bi priporočale, da zdržijo vsaj 12ur? Aja, pa edina zahteva ki jo imam, je ta, da deo ne bi puščal belih sledi.
Hvala za ideje ter nasvete!
- spice girl
- Cosmofrik
- Na forumu od: 31. 3. 2008
Uporabljam Dr. Hauschka. Je naraven, zdrži mi cel dan (je pa res, da se ne potim veliko), lepo diši in ne pušča sledi. Kupila sem ga v lekarni, cena 12€
-
hautehippie - Komunikatorka
- Na forumu od: 31. 1. 2010
Kaj pa pri močnejšem potenju? (mogoče bi to moral bit bolj antiperspirant, ampak a je to sploh lahko naravno? )
-
hautehippie - Komunikatorka
- Na forumu od: 31. 1. 2010
yasemine napisal/-a:Se ne potim skoraj nič, tako da bo potem OK ker o antiperspirantih sem pa res že tok slabega prebrala, da jih niti videt nočem več
To sem v bistvu bolj za sebe oz. za ta primer spraševala. Mogoče sem malo nerodno napisala
UG, hvala, bom poskusila
-
Tamarra* - Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 8. 2008
Jaz priporočam Just-ov deodorant (v roza ovitku - malva), res dolgo drži. Odsvetujem pa Alverde, ker je sama voda, vonj je par minut, potem pa kot, da deodoranta ne bi uporabil..
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
^^Ja sej midve smo se neki že o deodoranthi pogovarjale a
Tko ti bom povedala...je pol pod pazduho ne voham več, ko se namažem z njimi Sm mislem, da vonj ni dolgoobstojen. Jaz ponavadi zmeraj po parih urah uporabe deodranta uporabim še deodorant v spreju, za malo 'osvežitve' Drugače pa na splošno se js ful potim, tko da mogoče se pol tist vonj 'nevtralizira' in bi pri nekomu, ki se ne poti veliko, veliko dlje časa zdržal.
Tko ti bom povedala...je pol pod pazduho ne voham več, ko se namažem z njimi Sm mislem, da vonj ni dolgoobstojen. Jaz ponavadi zmeraj po parih urah uporabe deodranta uporabim še deodorant v spreju, za malo 'osvežitve' Drugače pa na splošno se js ful potim, tko da mogoče se pol tist vonj 'nevtralizira' in bi pri nekomu, ki se ne poti veliko, veliko dlje časa zdržal.
-
UG84 - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 2. 2009
UG-ica se javlja Od Lavere sem probala samo vrtnico in samo zanjo lahko trdim da drži. Vsaj meni. Cel dan v službi. Vsebuje alkohol, tako da ravno tist moment, ko se obriješ ne dajat nase. sicer pa se tega alkohola na moje veliko začudenje ne pozna na občutljivi koži. Nič je ne draži, kar res nisem pričakovala. Jaz ga priporočam.
Bom pa kdaj še kak drug vonj vzela, edino kokos ne, ker mi nekak to ni vonj za deo. Mora biti nekaj svežega
Ja, vse to se nanaša na deo v spreju.
Bom pa kdaj še kak drug vonj vzela, edino kokos ne, ker mi nekak to ni vonj za deo. Mora biti nekaj svežega
Ja, vse to se nanaša na deo v spreju.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov