Dobra pinceta
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Nea - Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 1. 2007
Oj! Zanima me, s katerimi pincetami imete najboljše izkušnje? Želim takšno, da bi odstranila tudi tiste kritične, najmanjše dlačice.. trenutno imam dve iz Mullerja (Pfeilring Solingen), pa nisem čisto zadovoljna. Kaki boljši predlogi mogoče?
-
Lorelai20 - Debatorica
- Na forumu od: 7. 11. 2005
Js sm že par let nazaj kupila pinceto od Gillette in mi je res všeč.
-
Lady_T - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 4. 2008
Men je pri princetah važn samo to, da imajo konico v obliki črke A (ne maram tistih špičastih, ker se mi zdi, da z njimi težje zagrabiš dlako). Ni mi pa važn katere znamke je, ker mislim, da če bi recimo dior imel pincete v svojem programu, ne bi bile nič boljše od npr. gillete.
- Ljubljančanka86
- Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 8. 2008
- Kraj: Ljubljana
La*Perla napisal/-a:full dobra pinceta je od Anastasia Beverly Hills. Jaz sem jo dobila v kompletu, ampak po mojem se jo dobi tudi posamično. Res huda pinceta, ni primerjave z drugimi!
sej za tak keš more bit dobra!
Drgač pa probi zdej je una ta nova z lučko, ker men so use pincete do zdej ble dobre, sam k une micene dlakice spregledam pol k se pa gledam kje k majo bolšo svetlobo vidm da si nism usega počupala
-
La*Perla - Debatorica
- Na forumu od: 25. 3. 2005
Lady_T napisal/-a:Kakšne oblike pa je? In kaj je tista razlika, da je toliko boljša kot ostale?
na predstavitveni strani piše da je ročno brušena, tko da je ful precizna in se res fino spuli vsako, še najmanjšo dlako. Takole izgleda:
*Diamonds are forever*
- Ljubljančanka86
- Sramežljivka
v NAMI, v pritličju, pri šminkicah, pudrčkih , senčkah
- Ljubljančanka86
- Sramežljivka
joj a veš da nevem (nevem iz kje si) mogoče v kšnem Limoniju u kšnih dobrih drogerijah sam res nevem jst sm vidla zaenkrat samo v nami to pinceto, probi če mate na vešem koncu kšn hipermarket merkatorjev probi kšno plazo al pa kej tazga sam nism 100%
-
Sugar_baby - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 3. 2006
kok pa stane
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
- Ljubljančanka86
- Sramežljivka
dobro uprašanje tm pod 20 evrov jo ne boš dobila...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov