Akcije, brezplačni vzorčki...
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
cukrck - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 11. 2004
Vsakršna oblika sreče je zasebna. Naši največji trenutki so osebni, imajo svoj razlog, so nedotakljivi. Stvari, ki so nam svete in dragocene, so stvari, ki jih črpamo iz skupnih doživetij. (Ayn Rand)
- Tiavanna
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 10. 2005
Ja, v Italiji ti dajo fuuuul testerjev. Jaz sem ravno zadnjič šla po neko kremo, pa sem zraven dobila še zapestnico od Kenzota (kot promocija za Amour), pa en obesek od CK, pa res miljon testerjev za parfume, kremce, mejkap, pol mi je še za fanta dala par parfumov... Pa je sploh nisem vprašala, če ima kaj. Tle pr nas je pa res živa žalost, brez rečt mi včasih dajo samo v Beutique v Mercatorju, drugje se mi pa še ni zgodilo. Aja, razen še v Cityparku, tam zraven Humanica (ne spomnim se, kako se kličejo), tam so mi za božič dali dva testerčka.
-
MilkyWay - Cosmopsiho
- Na forumu od: 1. 3. 2007
- Kraj: ...en tu corazón..
ej zadnjič sm naročila testrčk od XX (al kej so ž une dve prijateljice: Nice and Wild)...pa sm bla grozno razočarana nad vonji...res mi niso všeč (sama sm bla pa tko na powerju, ko sm jih dobila po pošti )
pred kšnim tednom sm šla u eno privat trgovino in sm prosla za en testrček, pa me je ženska samo gledla, kao: "Ma kej si mona? Testrčka ti pa že ne bom dala!" js sm ostala kr slabo...
In največja fora je bla, d je takrat notr prišla mama od mojga fanta (k se pozna s to privatnico) in trgovka je bila kar naenkrat prijazna in začela govorit, da z veseljem dajejo testrčke okoli, ker jim itak ostajajo...khm...kdaj že?
pred kšnim tednom sm šla u eno privat trgovino in sm prosla za en testrček, pa me je ženska samo gledla, kao: "Ma kej si mona? Testrčka ti pa že ne bom dala!" js sm ostala kr slabo...
In največja fora je bla, d je takrat notr prišla mama od mojga fanta (k se pozna s to privatnico) in trgovka je bila kar naenkrat prijazna in začela govorit, da z veseljem dajejo testrčke okoli, ker jim itak ostajajo...khm...kdaj že?
-
MilkyWay - Cosmopsiho
- Na forumu od: 1. 3. 2007
- Kraj: ...en tu corazón..
testrček od Christine lahko naročiš na tej spletni strani.
-
*beyb - Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 4. 2008
v tallyu majo akcijo za dvoje jeans hlace (oznacene z besedo euro) placas 30€.. dost se splaca glede na to da majo tm v vecini kavbojke po 43€. to sm v kranu zasledila, sicr izbire ni blo nvem kok, sam dvoje sm pa ful lusne najdla&kupila mislm pa da akcija traja do 18ga
-
~Papillon~ - Debatorica
- Na forumu od: 27. 11. 2005
No torej... če smo prej naročile vzorček zase, ga lahko zdej še za svojga dragega
Nivea for men: Sport deodorant in gel za tuširanje
Klik
Sam oni dobijo 2.. to ni fer
Nivea for men: Sport deodorant in gel za tuširanje
Klik
Sam oni dobijo 2.. to ni fer
- *urškica*
- Debatorica
- Na forumu od: 3. 8. 2007
http://www.eliteslovenija.si/estore/tel ... riends.php
nagradna igra je..čim več e-mailov kot vpišeš,večjo možnost maš da kej dobiš
nagradna igra je..čim več e-mailov kot vpišeš,večjo možnost maš da kej dobiš